This version of the page http://www.znanius.com/4443.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-25. The original page over time could change.
Преса - Електроннi засоби навчання

You have to get Adobe Flash Player for display this content.


Преса

Впровадження електронних мультимедійних підручників в навчальний процес

Автор: Завідувач ЛКТО управління освіти адміністрації Червонозаводського району Харківської міської ради Фесенко Олена Вікторівна

XXI століття — час переходу до високотехнологічного інформаційного суспільства. «Іти в ногу з часом» означає залучатися до використання новітніх технологій. У період розвитку інформаційних технологій ми повинні прагнути чогось нового... Докладніше (PDF версия).

Рецензія

Рецензия на педагогічний програмований засіб – електронний мультимедійний підручник «Віртуальна хімічна лабораторія, 11 клас». Автори Кліменко Т.О., Зубатюк Р.І.

Докладніше (PDF версия).

Рецензія

на педагогічний програмний засіб «Біологія. 10 клас» для загальноосвітніх навчальних закладів. Рівень стандарту. Академічний рівень. Харків. Компанія СМІТ. 2011

Деменко О.І., та ін.

Докладніше (PDF версия).

Эфир телепередачи "Освіта та наука"

12 января на канале "27 канал" местного Донецкого телевидения состоялся эфир телепередачи "Освіта та наука" с сюжетом с семинара, состоявшегося в г.Донецке в ДОШ № 55  13.11.11 в котором принимала участие ООО "Компанія СМІТ"... Докладніше

Факти, ICTV. Репортаж про віртуальну хімію

Віртуальною хімією тепер можуть займатися українські школярі — харківські вчені розробили для десятикласників електронний мультимедійний підручник. Окрім теорії там представлені і хімічні експерименти у вигляді анімацій. Нова методика вирішує проблему відсутності реактивів у середніх навчальних закладах, адже деякі речовини знаходяться у списку речовин, за допомогою яких виготовляють наркотики, і тому школам дуже складно їх отримати... Докладніше

ОТБ. Електронні засоби навчального призначення

Фундаментальна освіта — це запорука успішного майбутнього, передумова всебічного розвитку людини. Якість викладання в середній освіті відіграє не аби яку роль у подальшому житті людини. Зацікавленість вишів у вихованні перспективних та освічених школярів цілком очевидна. Піклуючись про рівень знань, молоді вчені провідних харківських університетів та приватних установ розробили інноваційний освітній проект, який вже здобув схвальні оцінки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та має сертифікат на систему керування якістю ISO 9001-2001... Докладніше (Источник).

Химики создали компьютерную лабораторию, которую нельзя взорвать (Сегодня.ua)

Харьковские ученые-химики разработали виртуальную лабораторию для школьников. Здесь можно ознакомиться с реактивами, которых не найдешь в школьном химкабинете и провести нехитрые опыты. Десятиклассники смогут смешивать реактивы в колбах, не рискуя отправить школу на воздух... Подробнее (PDF версия). (Источник)

Медиа группа "Объектив". Виртуальная Химия

Химия — какой она должна быть — не на пальцах и листе бумаги, а хотя бы в простейших опытах, пусть и не настоящих, а виртуальных?

Преподаватели химфака университета им. Каразина придумали электронный мультимедийный учебник для десятиклассников. К нему прилагается виртуальная химическая лаборатория. Что происходит с натрием в воде, и каким цветом загорится пламя спиртовки, если к нему поднести калий — школьники смогут не только увидеть, а и сами испытать... Подробнее (Источник)

Виртуальная химия: без колбы, огня и реактивов

Лабораторные и практические работы по химии в одном из лицеев города проводят виртуально. Преподаватели химии из Университета имени Каразина совместно с программистами из Харьковского национального университета радиоэлектроники разработали специальную программу... Подробнее (PDF версия). (Источник)

Віртуальна лабораторія в системі хімічної освіти в школі.

Автори: Кліменко Т. О., Гранкіна Т. М., Нарожна Т. І.

Останніми роками різко зросла кількість публікацій, присвячених впровадженню у навчання електронних засобів навчального призначення. У мережі з’являються нові освітні ресурси, в школи приходять нові програмні педагогічні засоби (ППЗ) — інтерактивні курси, електронні підручники, віртуальні лабораторії...

Подробнее (PDF версия).