This version of the page http://ye.ua/sms/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-25. The original page over time could change.
Народний Кореспондент | Новини Хмельницького "Є" | ye.ua
новини НарКор оголошення фото / відео довідник блоги контакти

У розділі "Народний Кореспондент" (НарКор) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.

24 Жовтня 2014

Паша Степанишин

25

УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!

Мені не віриться що такі люди є у нас на Хмельниччині....



24 Жовтня 2014

андрій правденко

124

Зрив виборів...Хмельницький.
Чи можливий зрив виборів по двох округах міста?
Вже залишились лічені дні, тобто половина п'ятниці та субота з неділею.
А там все! хто переміг, а хто пролетів.
Недаремно почав цю тему, думав не писати взагалі нічого й поїхати в Київ.
Але ось на що звернув увагу, якось згадав наголошування кандидата в нардепи Беспалова, про те що вибори можуть бути зірвані на округах міста, точніше на 188-му окрузі, де йде запекла боротьба й по сьогодні. Готує цей зрив команда кандидата Коліщака, бо він програє в котре.Але криша в нього хто? звісно партія президента, й бандити...А також колишні регіонали.
Потім всі забули про крик Беспалова про зрив виборів.А ось буквально учора,він вкотре наголосив ще раз, на прес-конференціЇ, де вказав на те що, саме на 188-му можливий зрив виборів, судова тяганина.
Колись таке ...
 » 


23 Жовтня 2014

Леся

44

Шановні Хмельничани!

Ви полюбляєте готувати, але вам не подобаються повсякденні речі, хочеться різноманіття?
Для цього потрібно мати в арсеналі деякі професійні хитрощі.

Завітайте на безкоштовний осінній майстер-клас від шеф-кухаря СВ Клуба Вадима Ковальова,
який відбудеться 28 жовтня о 18.30 в ресторані Стейк-Хаус на 2-му поверсі СВ Клубу.

Готуємо авторську страву "Полента в горщику з гарбуза".
Для участі у майстер-класі тільки зателефонуйте: (068)0218697 Леся.

Майстер-клас від шеф-кухаря - це Ваша можливість перетворити кожен день на свято.
А кулінарне мистецтво кожного шеф-кухаря заслуговує не тільки захоплення, а й наслідування.

Успіхів в навчанні!


23 Жовтня 2014

андрій правденко

123
коментарі2

2

Віктор Коліщак.Шанс без шансу...
Завтра п'ятниця останній день.Вже активно агітувати ніхто не зможе, як кажуть хто не встиг той " опіздав")))
Якщо провести підсумок виборів, то звичайно бруд був неабиякий,щей безглуздий,особливо якщо взяти 188-й округ.Там "смітили" два кандидати, це Беспалов й Коліщак.
Перший, ну він більше був схожий, як я охрестив на Хмельницького Ляшко(не з нетрадіційної сторони,тут він нормальний). Він взяв на озброєння популізм та боротьбу з поганими хлопцями,як пан Ляшко,хоча сам з деяким мав і має стосунки(бізнесові,грошові).Напевно йому "дозволили" боротьбу.Але він перегнав свого наче ворога Віктора Коліщака, в популізмі й активній боротьбі за мандат.Ну за партійні гроші можна й повоювати.Думаю в майбутньому йому повезе...буде толк.
А от пан Віктор в черговий раз,вже й не перелічиш який, пасе задніх...
 » 


23 Жовтня 2014

Олег Шимілін

61

Интервью Татьяны Монтян

https://www.youtube.com/watch?v=C3huePzNc-w&feature=youtu.be


22 Жовтня 2014

Timofey

218
коментарі1

Не давно проехал по нашему городу и увидел биг-борды с кандидатом в депутаты верховной рады по 187 округу Игорем Барановым. И решил поведать Вам историю как я обслуживал свой автомобиль на фирме Опус авто плюс владельцем которой и есть Игорь Баранов. Купил я на опусе Форд Фокус, был на ТО и ребята сказали что через несколько тыс. км. нужно будет приехать на замену тормозных колодок, настал этот час и я приехал, менеджер забрал авто и механики начали менять колодки (для сводки стоят они 1600 грн), мне стало интересно и я решил поприсутствовать и спустился к авто. Механик оказался приветлив все мне демонстрировал и показывал, но в этот момент мимо проходил «кандидат в депутаты» и ни с того ни с сего кому то кричит «Кто его на х…й сюда впустил, выведите его отсюда!» указывая на меня. Я от греха подальше ушел от туда на улицу ... » 


22 Жовтня 2014

андрій правденко

288

Вибори. Фінішна пряма.
Завершальна роскладака рейтингу кандидатів.
Виборча гонка добігає свого кінця, ще менше часу залишилось мучитись народу.
За цей період кампанії не змінилось, особливо нічого.
Лідери визначені, вони є дієвими, кампанії результативними.
По 187-му, це діючий мер Сергій Мельник та по 188-му, це народний депутат, кандидат в народні депутати Сергій Лабазюк.
Мер лідирує бо він є мер, хтоб щоб про нього там не писав,не казав але факт є факт. Сергій Лабазюк, також хтоб й щоб там не писав, та не казав але кампанія вдала як у 2012-му році. Він діючий нардеп, діючий та дієвий кандидат у нардепи.( я не хвалю нікого, я констатую по результатам роботи штабів та самих кандидатів).
Звичайно мерові треба б було більше з самими людьми зустрічатись, як то він робив у 2006 році.Але... але то його справа.
Що внас по фаворитам ...
 » 


21 Жовтня 2014

Сердитий хмельничанин

63

Як у нас модно примазуватися до чиїхось подвигів. Особливо часто простежуються ці тенденції серед зрадників, котрі, певне, думають, що таким чином “відпрацюють” свої гріхи. Днями дізнався, що ректор Хмельницької педакадемії Інна Шоробура видала книгу про героїв Небесної сотні. Чи це не блюзнірство? І не соромно? Сама голосувала в обласній раді разом з регіоналами, її навіть опозиціонери просили відсадити від себе, бо зрадила. Стояв Майдан, вона туди студентів не пускала, втікала разом з регіоналами через чорний хід, коли народ прорвався в ОДА, а тепер – пише про героїв Небесної сотні!!! Сама собі грішки свої пробачила, і думає, що люди все забули. Нічого, Інно Михайлівно, не забули. Не примажетеся, не надійтеся!!!


21 Жовтня 2014

Сергий

1438
коментарі13

Біля 33-го канал правий сектор скандує "Люстрація" та "Банду геть!". В честь чого та через що?


20 Жовтня 2014

Леся

63

Навіть новачок може стати справжнім королем більярду!!!

Початківці та кращі умільці більярдного спорту змагатимуться
25 ЖОВТНЯ о 10:00 в ресторані Стейк-Хаус на 2-му поверсі СВ Клубу.

Приходь та бери участь!


20 Жовтня 2014

Валерій Іванюк

72

ПриватБанк представив патріотичний «лук» на Ukrainian Fashion Week

У рамках Ukrainian Fashion Week ПриватБанк представив не тільки новий дизайн своїх пластикових карток, але й нову філософію розвитку бренда «ПриватБанк – банк для тих, хто любить Україну!». Як повідомила прес-служба ПриватБанку, для цього на тижні моди банк відкрив спеціальний майданчик Patriotic Look Corner на локації Мистецького Арсеналу, гості якого отримають стильну безкоштовну картку «Слава Україні!».

Також гості Patriotic Look Corner, які прийдуть в одязі з українськими національними елементами, отримають пам’ятне фото, стануть учасниками спеціального інтернет-проекту loveukraine.pb.ua та візьмуть участь у рейтингу топ-10 патріотичних «луків» тижня моди Ukrainian Fashion Week – 2014.


20 Жовтня 2014

aндрій правденко

236
коментарі2

Коліщак та його команда

Чому його команда? Та тому що, я думав пан Віктор таки буде якось відрізнятися з кандидатів своєю політичною програмою. Він певне теж думає що Бога за бороду схопив.
Але то думаю не Бог.
Вчора до Волочиська приїздив відомий діяч, «страдалєц» за народ, який страждав в тюрмі, це Юрій Луценко. Він приїздив в Волочиськ аби підтримати свого нового однопартійця, висуванця партії президента Віктора Коліщака. Але дивно не те ,що він приїхав його підтримати, а дивно те й незрозуміло, що привіз із собою цілу купу автобусів з масовкою, молоді.
Виникає питання. Що це значить?
Якщо пан Луценко боровся з режимом проти тодішньої влади, яка теж на мітинги звозила купи людей, то виявляється сам Луценко нічим від них не відрізняється. Працює все й до нині по старій схемі. Ладно там Коліщак… команда його, не ...
 » 


19 Жовтня 2014

Олександр Таран

74

«СПОРТЛІДЕР+» ПЕРЕМАГАЄ «ТИТАН-ЗОРЮ»

В рамках 5-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у неймовірно результативному двобої в рідних стінах здолали дебютанта турніру, «Титан-Зорю» із Покровського

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Титан-Зоря» (Покровське) – 11:6 (7:1)

Арбітри: Гора Геннадій (Київ), Сидорук Олександр (Вінниця)

Спостерігач арбітражу: Щепанський Юрій (Львів)

Голи: Рибак Сергій (1, 18, 20, 33), Засенко Андрій (4), Власович Валерій (5), Калуков Дмитро (7, 35), Шеремета Руслан (16), Лисенко Максим (22), Фетько Олексій (27) –Маржановський Олександр (18, 39), Слободнюк Денис (24), Кулик Едуард (30, 39), Макшанов Михайло (40)

«Спортлідер+»: 23. Лисенко Максим (1. Тимощук Богдан, 40) – 6. Чуднов Андрій, 7. Калуков Дмитро, 10. Рибак Сергій, 21. Фетько Олексій (кап.) – 5. Михайленко Дмитро, 11. Педяш Олександр, 19. Власович Валерій, 20. Засенко Андрій ...
 » 



18 Жовтня 2014

Олег Шимілін

123

Хмельницкие выборы. "бархатная осенняя кампания".
Смотришь на выборы,смотришь на улицу,осень...
Да, на улице прохладно,осень вообще то, а тут по выборам совсем не жарко, а так иногда пригревает,что-то скучно.
Везде почти какая-то серота-скушнота,времени же мало,чего там все спят?вялая расклейка плакатов, скучающие люди в палатках,какое-то унылое вкручивание фонарей-плафонов. Ну точно "бархатная осенняя кампания", раздача газет и пакетов тоже не особо интересная.Осень одним словом...
Мер не впрягается,особо, видно осенняя меланхолия, его несёт к вожделённому и такому нужному мандату.Всё у него идёт своим чередом...
Руслан Рохов молодец, отдаю должное его кампании,или скажу точнее качеству кампании.Классно придумал качественно, сразу видно помогают люди толковые.Отличный сайт, отличные плакаты, и газета. ...
 » 


18 Жовтня 2014

андрій правденко

133

Дон Кіхот Алім Міщук.Боєць з вітряками.
Ось кампанія наближається до свого майже завершення. Лишається тиждень, а боротьба триває. Багато ллється бруду,друкується матеріалів з помилаками, конкретних справ мало, багато пустих балачок. Програми кандидатів відверто нецікаві, банальні,розраховані, як сказала відома блогерша й адвокат Тетяна Монтян, на "желудочників", а не на думаючих.
Багато суто технічних, немаючих за собою нічого, кандидатів. Є борці з так званими "поганими хлопцями", є просто тіні виборів, які є тільки на бумазі. Є скорострєли-скороспєли, їх більше на 187-му окрузі. А от на 188-му більше технарів, один з яких є Алім Міщук, Голова Ради Майдану.
Він мені нагадує такого собі Донкі Хота місцевого покрою, який очолив організацію яка покликана очистити й контролюівати владу, а сам натомість лізе ...
 » 


17 Жовтня 2014

Олег Черненко

115

Кожен голос важливий !

Громадяни України, а саме вимушені переселенці із зони АТО та тимчасово окупованих територій, вперше за роки незалежності нашої держави стикнулися із серйозною проблемою, пов’язаною із реалізацією права на волевиявлення. Більша частина вимушених переселенців, не пройшовши процедуру тимчасової зміни місця голосування, у день виборів не зможуть проголосувати.
Саме тому, представники ГО «Центр підтримки громадських ініціатив» проводять інформативну роботу для переселенців з даних територій на Хмельниччині. Під час зустрічей громадянам пояснюють останні вимоги законодавства, що стосуються зміни місця голосування.
Ця проблема торкається не лише переселенців, а й людей, які перебувають у відрядженні, і студентів, які в день голосування не зможуть поїхати додому, на місце їхньої офіційної ...
 » 


17 Жовтня 2014

Валерій Іванюк

104

Хмельничанка виграла сертифікат на 5000 грн. від ПриватБанку в акції “З турботою про маму”

Влітку ПриватБанк розпочав акцію “З турботою про маму”, в якій щоквартально розігрується сертифікат на 5000 грн. для купівлі побутової техніки в мережі магазинів “Сomfy”. І от вже можна привітати першу переможицю - Хмельничанку Надію, яка стала власницею сертифікату на 5000 грн.
З 01.06.2014 в усіх пологових будинках та жіночих консультаціях Українських міст із населенням більше 100 тис. чол. майбутнім матерям видають у подарунок промопакет Procter&Gamble із засобами гігієни та пакет карт ПриватБанку для отримання соціальних виплат. Для участі у розіграші майбутній мамі необхідно оформити видану карту у будь-якому відділенні ПриватБанку, зареєструватися у розіграші, відправивши СМС на короткий номер 3777, та здійснити оплату карткою ...
 » 


17 Жовтня 2014

aндрій правденко

182

Беспалов. Хмельницький Ляшко.
Коліщак. Король лампочок, та під`їздів.

Дивну річ бачу, по ходу кампанії, яка розгорнулася ще гарячіше, не дивно, часу мало.
Здається в нас з`явився свій Хмельницький Ляшко (ні не в сенсі якихось там «не тих» направленостей чи орієнтації, а саме по веденню кампанії, популізму, начебто боротьбі з «поганими хлопцями» в політиці.
Це Дмитро Беспалов.
Він також завзято став боротися з «нехорошими» хлопцями, зрадниками, тими ж популістськими методами що й пан Ляшко. Так само нічого суттєвого не пропонує, а тільки критикує, ще й тих, чи того, хто ось тільки-но допомагав йому в його проблемах. Так само як й Ляшко, він критикує багатих й поганих, а сам бігав до них по гроші й допомогу, бо сам мав й має купу проблем фінансових.
Як Ляшко критикує Льовочкіна (його патрона, спонсора)...
 » 


17 Жовтня 2014

олег

95

Интересную вещь вчера видел... по округу и улицам ездит ремонтная машина с минибигбордом Колищака, она то вешает его плакат на провода а где то просто лампочки вкручивает....пипец... дожились...
ну это ж банально... такие вещи комунальщики делают, ну нельзя же за лампочку или "стриженый газон" голосовать или так народ призывать мол я лампочку вам вкрутил проголосуйте...
" И смех и грех".... вы лучше б имея такие ресурсы уважаемый кандидат, сделали классные дворы а то не во всех дворах даже двор есть, свой, для как маленьких так и для подростков с спортплощадками и тд. .. а тут лампочки....эх...


16 Жовтня 2014

Ірина Брич

106

Місія міжнародних спостерігачів від Республіки Польща проводить роботу у Хмельницькій області.

17 жовтня 2014 року о 14 год у конференц-залі готелю «Енеїда» (м. Хмельницький, вул. Театральна, 8) відбудеться прес-конференція спостерігачів міжнародної довготривалої Місії від Республіки Польща в Україні.
Фахівці з Республіки Польща з досвідом роботи в Місіях ще з 2004 року прибули з метою спостереження за перебігом передвиборчого та виборчого процесу в Україні.
Зокрема, метою Місії є моніторинг всіх подій, які мають відношення до виборчого процесу. Спостерігачі зосереджують свою увагу на проведенні передвиборчих кампаній партій та кандидатів, на роботі відповідних служб та структур, які зобов’язані забезпечити дотримання закону та спокійний перебіг передвиборчого процесу і самих виборів в Україні.
Спостерігачі ...
 » 


1

2 3 ...  »...  112  
X
Ok Назад

Відтепер ви отримуєте можливість читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad у зручному форматі, адаптованому для мобільних пристроїв через дотаток «Google currents»

Як читати новини ye.ua на мобільних пристроях?

Перейдіть за посиланням: читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad
Або відскануйте QR-код:

1. Якщо у вас уже встановлений додаток «Google currents» – натисніть "Читати в Google currents (Google Медіа)" і новини ye.ua додадуться до ресурсів, які ви читаєте

2. Якщо ви ще не встановлювали додаток «Google currents» – натисніть "Завантажити Google currents (Google Медіа) для читання на оптимізованих мобільних пристроях". Після встановлення додатку перейдіть за посиланням на сайті читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad та натисніть "Читати в Google currents (Google Медіа)" і новини ye.ua додадуться до ресурсів, які ви читаєте

3. Запустіть додаток «Google currents» у себе на пристрої. Перейдіть у розділ «Новини» (News) або «Усі». Серед інших ресурсів ви побачите «Новини ye.ua»