This version of the page http://eset.ua/ua/support/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-25. The original page over time could change.
ESET :: Підтримка

Підтримка

Реєстрація (активація) продуктів

Відновлення втрачених реєстраційних даних

Для відновлення втрачених реєстраційних даних до продуктів ESET заповніть наведену нижче форму. Через деякий час на вказану при активації адресу електронної пошти Ви отримаєте копію реєстраційного листа.

Запит до служби технічної підтримки

З питань інсталяції, налаштування та управління продуктами ESET, а також інших технічних питань Ви завжди можете звернутися до цілодобової служби технічної підтримки

Віддалена допомога

У деяких випадках значно зручніше, простіше та швидше усунути певну проблему, надавши спеціалісту ESET доступ для обслуговування Вашого комп'ютера. Технічний спеціаліст за допомогою мережі Інтернет та спеціальної програми зможе бачити екран Вашого комп'ютера, а також управляти мишкою та клавіатурою.

Відіслати зразок загрози

Щодня кіберзлочинці створюють велику кількість нових видів загроз, тому розробники та спеціалісти ESET звертаються з проханням до всіх користувачів, повідомляти про появу нових вірусів та інших шкідливих програм.

Повідомити про шкідливий сайт

Одним з найбільш популярних методів розповсюдження шкідливих програм є різноманітні онлайн ресурси. Кіберзлочинці розміщують шкідливе ПЗ на веб-сайтах, при відвідуванні яких різними способами здійснюється зараження комп'ютерів користувачів.

Діагностика системи

ESET SysInspector - це зручний інструмент для діагностики систем на платформі Windows NT. ESET SysInspector дозволяє провести оцінку стану системи, критичної уразливості, конфліктів для оцінки та майбутнього аналізу різних видів загроз, що значно збільшує ефективність боротьби зі шкідливим ПЗ всередині корпоративних мереж.

Онлайн сканер

ESET Online Scanner надає можливість сканувати комп’ютер та видаляти шкідливе ПЗ без необхідності інсталяції антивірусного програмного продукту. Рішення є безкоштовним веб-сервісом, за допомогою якого можна виконати антивірусну перевірку комп’ютера та очистити інфіковані файли.

Інструменти для Mac OS X

Руткіт представляє собою прихований тип шкідливої програми, який непомітно знаходиться на комп'ютері та залишається непоміченим антивірусним програмним забезпеченням.

Поради з захисту

Дотримання порад з захисту допоможуть Ваш правильно захистити свій комп’ютер та своєчасно відреагувати на можливу атаку вірусів.

Найбільш популярні запитання

Найчастішими питаннями, з якими звертаються користувачі до служби технічної підтримки, описані в даному розділі.

Замовити дзвінок

Офлайн оновлення

При відсутності можливості оновити програми в автоматичному режимі, Ви можете завантажити офлайн оновлення продуктів ESET. Для цього Вам необхідно мати існуючі Ім'я користувача та Пароль.

Цілодобова підтримка користувачів: +38 (044) 545-77-26Замовити дзвінок