This version of the page http://www.bitrix24.ua/blogs/?PAGEN_1=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-23. The original page over time could change.
Бітрікс24: Наш блог
Главная страница
  • Що це?
  • Можливості
  • Ціни
  • Застосунки
  • Партнери
  • Підтримка

Наш блог

Ділимося новинами, ідеями та думками щодо Бітрікс24

  • Пошук і об'єднання дублів у CRM

    Светлана Приступа 22 Серпня 2014 51
    Давайте розглянемо ще один сценарій боротьби з дублями в CRM Бітрікс24.

    Раніше ми презентували пошук дублів при створенні нової сутності, а також пошук і роботу із дублями при імпорті контактів. Зараз на ваших Бітрікс24 вже встановлене оновлення, в якому з'явився пошук існуючих дублів.

    Багато розповідати про те, чому потрібен цей інструмент не потрібно. Будь-яка компанія, яка працює з великою базою клієнтів, потрапляє у ситуацію, коли в базі накопичуються дублі. Часом, навіть перевірка дублів при створенні нової сутності може виявитися не зовсім ефективною, так як співробітникам простіше зафіксувати свій контакт як новий, ніж порівнювати з тим, що вже існує. Враховуючи, що перевірка в Бітрікс24 була реалізована не відразу, впевнені, що і у вашій базі вже є з чим попрацювати.

    Тож давайте почнемо шукати і об'єднувати дублі у вашій базі CRM.

    Як знайти дублі в CRM?

    Пошук працює для кожного списку сутностей: контактів, компаній і лідів.

    Для того, щоб почати роботу з дублями, необхідно проіндексувати ваші дані, перейшовши у список елементів і натиснути на відповідне посилання. Після індексації можна запускати пошук.


    Найчастіше, основна інформація, яку ми отримуємо від клієнтів - це прізвище, ім'я, телефон та E-mail, тому в якості параметрів пошуку, ми вибрали саме ці дані.

    На сторінці контролю дублів Ви можете вибрати поля, за якими буде виконаний пошук.
    Серед контактів дублі перевіряються по ПІБ, телефону та E-mail.
    Серед компаній дублі можна знайти за назвою компанії, телефону та E-mail.
    Лід - це потенційний клієнт, який може виступати і як фізична особа- онтакт, і як юридична особа-компанія. Тому ми пропонуємо одразу вибрати за яким принципом будете шукати дублі. Якщо ви працюєте з лідами тільки як з контактами, то вкажіть ПІБ, якщо як з компаніями, то виберіть назву компанії. Якщо можливі обидва варіанти, то можна окремо попрацювати з дублями по контактній особі, а потім окремо виконати пошук за назвою компанії.


    Читати повністю...
    Теги: #bitrix, #bitrix24, #crm
  • Моє робоче місце: Артур Оруджалієв, головний редактор і власник українського інтернет-видання AIN.UA.

    Светлана Приступа 21 Серпня 2014 572
    Сьогодні у нашому проекті "Моє робоче місце" від знаменитих та успішних людей Уанету - Артур Оруджалієв. Головний редактор і власник українського інтернет-видання AIN.UA. Це найбільший в країні проект, присвячений ІТ-бізнесу. Кожен день його читають десятки тисяч людей, які цікавляться підприємництвом.

    Дос'є: В ІТ-медіа вже більше 10 років. Ще студентом працював кореспондентом популярного тоді журналу «Компьютерное Обозрение», через деякий час очолив найбільший український ІТ-портал ITC.UA. Близько 5 років тому покинув проект і заснував свій бізнес.

    "Вся наша редакція працює віддалено. Тому прокинутися вранці, відкрити ноутбук, а потім закрити його аж перед самим сном - звичайна історія. Принаймні раніше. Останнім часом я намагаюся проводити вільний час без комп'ютера. Регулярно бігаю. Нещодавно почав кататися на вейкборді. Ціную спілкування з цікавими людьми. Відносно багато подорожую - торік за межами Києва провів близько 6 місяців."
    Як виглядає ваше робоче місце? Якими пристроями Ви користуєтеся?
    Як я вже говорив, працюємо ми віддалено. Офісу немає. Тому робота там, де інтернет і ноутбук. У Києві - це різні будинки, кафе і коворкінги. У подорожах - це може бути і готель, і чужий офіс, і ресторан, і навіть пляж або корабель. Бувало усе.

    Читати повністю...
    Теги: #ain, #bitrix, #bitrix24, #crm
  • Моє робоче місце: Андрій Чеботарьов, маркетолог API Яндекс.Карт, Яндекс

    Светлана Приступа 15 Серпня 2014 84
    Продовжує наш проект "Моє робоче місце" - Андрій Чеботарьов, маркетолог API Яндекс.Карт, Яндекс. Він дозволив нам зробити ревізію свого робочого простору та поділився своїми секретами продуктивного робочого дня.

    Як виглядає Ваше робоче місце? Якими ІТ-пристроями користуєтеся?
    Моє робоче місце - це я і мій комп'ютер. Іноді телефон, але на ньому мені дуже не вистачає екрану і зручної можливості набирати тексти. Для роботи використовую MacBook Air (13-inch, Mid 2013) A1466. Це моя робоча конячка. Відмінно себе показує в поїздках, легкий, зручний і продуктивний. Я від нього добився більше 11:00 годин роботи від акумулятора при включеному Wi-Fi, куди ж без нього.

    Читати повністю...
    Теги: #bitrix, #bitrix24, #yandex
  • Терабайт можливостей у серпні

    11 Серпня 2014 39
    Ваша компанія розвивається, кількість співробітників зростає, ви активно працюєте з файлами, документами і вам необхідно додаткове місце у хмарі? Потрібні нові інструменти для ефективної роботи і оцінки результатів?

    Серпень – найкращий час розширити можливості вашого «Бітрікс24». Підключайте будь-який комерційний тариф зі знижкою 10% на 12 місяців і отримайте 1 терабайт у хмарі на рік. Вас також чекають інші бонуси під час акції «Прокачай бізнес влітку». Акція діє впродовж усього серпня – з 1 по 31 число.

    1) Терабайт можливостей!
    Купуючи будь-який тариф на 12 місяців ви отримуєте знижку 10% + 1Тб додаткового місця у хмарі на рік. Використовуйте «Бітрікс24» для спільної роботи з усіма документами компанії.

    ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ

    2) Необмежена кількість користувачів - нові можливості для ефективної роботи!
    При покупці комерційних тарифів «Бітрікс24» на 6 місяців – знижка 10%

    ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ

    3) Знижка 10% на покупку 12 додаткових користувачів для тарифу «Проект».

    ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ

    Акція «Прокачай бізнес влітку» діє і на інші продукти «1С-Бітрікс». Вам потрібен сайт, інтернет-магазин чи мобільний застосунок для сайту? Весь серпень ви економите 10% від вартості при покупці всіх продуктів «1С-Бітрікс»!

    Підготуйтесь до сезону – прокачайте свій бізнес з «1С-Бітрікс»!

  • Моє робоче місце: Анна Боднарчук, директор Softkey.ua

    Светлана Приступа 30 Липня 2014 407
    Сьогодні ми зробили ревізію робочого простору Анни Боднарчук, директора супермаркету ліцензійного програмного забезпечення Softkey.ua. На цій посаді Анна з квітня 2007 року і відповідає за роботу компанії в галузі продажів і маркетингу в Україні.

    Дос'є: Має 14-річний досвід роботи в області маркетингу, управління продажами і розвитку бізнесу в сфері інформаційних технологій та он-лайн сервісів. Анна Боднарчук є автором понад 200 статей в ЗМІ (ділових, суспільно-політичних, спеціалізованих). Модератор і доповідач конференцій, круглих столів і презентацій.

    Softkey.ua є першим в Україні on-line супермаркетом ліцензійного програмного забезпечення, який працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Асортимент магазину складає більше 8600 позицій, більше 900 постачальників.

    Читати повністю...
    Теги: #3СХ client, #bitrix, #bitrix24, #Office, #Sharepoint, #Softkey, #Windows 8.1
  • Моє робоче місце: Сергій Кравець, директор Tickets.ua

    Светлана Приступа 24 Липня 2014 141
    Проект «Мій робочий стіл» - це проект про те, як відомі та успішні люди Уанету організовують свій робочий простір. Сьогодні ми завітали до Сергія Кравця, директора Tickets.ua, і попросили розповісти про своє робоче місце і пристрої, якими найчастіше користується у роботі.

    Дос'є: Сергій Кравець - успішний веб-підприємець, який створив компанію з продажу електронних квитків на різні види транспорту Tickets.ua. Її річний прибуток в Україні становить понад мільярд гривень. Сервіс також працює в Росії, Білорусі, Польщі та Азербайджані. Перші квитки були продані ще в 2009 році. Щодня Tickets.ua обслуговує більше півтора мільйонів запитів на пошук мінімального тарифу. Послугами сервісу користуються понад 15 тисяч постійних клієнтів.

    Читати повністю...
    Теги: #bitrix24 #crm #gmail #tickets
  • Дзвонимо клієнтам і приймаємо вхідні дзвінки у своєму Бітрікс24

    Светлана Приступа 21 Липня 2014 163
    Продовжуючи ділитися сценаріями останніх новинок Бітрікс24, ми розповімо про телефонні дзвінки у Бітрікс24.
    Будь-яка компанія, яка пропонує свої товари та послуги на ринку, працює з клієнтами. Безпосередньо або через партнерів, у будь-якому випадку, взаємодія з покупцем - це важлива складова будь-якої угоди.
    У Бітрікс24 є зручний інструмент для роботи з клієнтами - CRM. Тут можна вести базу клієнтів, планувати зустрічі, дзвінки, вирішувати задачі й навіть обговорювати якісь питання у стрічці. За кожним контактом у CRM закріплений відповідальний менеджер, який працює з клієнтом. У нього є свій список справ, який допомагає виконувати завдання в строк і нічого не забути.

    Читати повністю...
    Теги: #bitrix #bitrix24 #crm #IP #телефония
  • Моє робоче місце: Дмитро Покотило, керівник інтернет-гіпермаркету Fotos.ua

    Светлана Приступа 17 Липня 2014 108
    Продовжуємо наш проект "Моє робоче місце" від успішних людей Уанету. Сьогодні ми зробили ревізію робочого місця у керівника інтернет-гіпермаркету Fotos.ua, який входить в ТОП-10 інтернет-магазинів України - Дмитра Покотили.

    Дос'є: проект Fotos розпочався з продажу фототоварів ще в 1998 році. У 2003-му Дмитро Покотило разом із своїм товаришем Сергієм Костюковим вирішили зайнятися більш перспективною справою і почали продавати техніку в Інтернеті. Компанія Fotos.ua стала однією з перших, хто розпочав електронну комерцією в Україні. У 2013 році інтернет-проект відсвяткував своє 10-річчя. За весь цей час Fotos.ua є постійним учасником ТОП-10 найбільших інтернет-гіпермаркетів України, а в сегменті побутової техніки займає лідируючі позиції.
    [CENTER]
    Читати повністю...
    Теги: #bitrix24, #crm, #google
  • Моє робоче місце: Наталя Сказко, директор українського представництва anywayanyday.com

    Светлана Приступа 10 Липня 2014 109
    Проект «Моє робоче місце» - це проект про те, як відомі та успішні люди організовують свій робочий простір. Сьогодні ми попросили розповісти про своє робоче місце бізнес-вумен Наталю Сказко, директора українського представництва anywayanyday.com.

    Дос'є: з 2008 р. очолює українське представництво компанії anywayanyday.com - міжнародний онлайн-сервіс для покупки авіаквитків і готелів по всьому світу. На сьогоднішній день сервіс anywayanyday.com входить в ТОП-3 лідерів OTA (on-line travel agency) ринку України.
    Як виглядає ваше робоче місце та якими пристроями користуєтеся?

    Я велика прихильниця гаджетів Apple Macintosh - комп'ютер IMac, телефон Iphone, леп-топ IMacPro.
    [CENTER]
    Читати повністю...
    Теги: #anywayanyday, #bitrix24, #gmail, #Skype, #Wrike
  • Моє робоче місце: Олександр Сергєєв, керівник Sense Production e-commerce agency

    Светлана Приступа 3 Липня 2014 242
    Сьогодні ми завітали до офісу Sense Production e-commerce agency, щоб поговорити про робочі будні з керівником проекту Олександром Сергєєвим.

    Дос'є: Олександр Сергєєв спроектував і розробив три direct-mail системи на різних платформах, більш ніж 20 проектів на різні тематики: одяг, подарунки, будматеріали, побутова техніка, електроніка. Два проекти окупилися вже за перший тиждень, решта - протягом 10 місяців. Серед клієнтів Fotos.ua, DonPion, Ultra.by та інші.
    Як виглядає ваше робоче місце та якими пристроями користуєтеся?

    Працюю з комплектом IPhone + MacAir, але це не принципово. Важливо, щоб був робочий комп'ютер із стабільним доступом в мережу. Більше, напевно, нічим не користуюся з техніки.
    Читати повністю...
    Теги: #BaseCamp, #bitrix24, #gmail, #HighRise, #Jira, #Skype
  • Моє робоче місце: Дмитро Латанський, керівник проекту Repka.ua

    Светлана Приступа 27 Червня 2014 430
    Сьогодні своїм робочим місцем з нами поділився Дмитро Латанський, керівник інтерет-проекту Repka.ua.

    Дос'є: з 2009 року керує проектом Repka.ua, має великий практичний досвід в організації роботи інтернет-магазину та управлінні бізнес-процесами підприємства. Усього за кілька років цей проект завоював довіру багатьох покупців завдяки унікальному відношенню до своїх клієнтів, добре організованій системі доставки і відмінному сервісу. В асортименті магазину, який постійно розширюється, близько 40 000 товарів: комп'ютерна та портативна техніка, споживча електроніка, побутова техніка, товари для туризму та активного відпочинку, інструменти, текстиль та багато іншого. На сьогоднішній день Repka.UA входить в ТОП-10 інтернет-магазинів України і є універсальним майданчиком шопінгу для всієї родини.
    Як виглядає ваше робоче місце та якими пристроями користуєтеся?
    Вже кілька років я затятий «яблуковод», і щодня використовую кілька гаджетів від Apple: iPhone, iPad, Macbook Air, Apple TV. Але з Windows мені все одно доводиться працювати у своїй повсякденній роботі, нічого не поробиш, бо не всі облікові системи добре сумісні з продукцією компанії Apple. В офісі для роботи використовую тонкий клієнт і монітор.

    Читати повністю...
    Теги: #apple, #bitrix, #evernote, #repka, #интернет-магазин
  • В «Бітрікс24» зареєстрована 200 000 компанія!

    Светлана Приступа 25 Червня 2014 47
    У самий розпал літнього сезону і відпусток користувачі хмарного сервісу Бітрікс24 продовжують працювати - 24 червеня 2014 року в системі зареєструвався 200 000-ий учасник. Ним стала TCompany - українське представництво компанії Fruit of the Loom, глобального лідера у виробництві і продажі тканин і готового одягу. Саме TCompany отримала від Бітрікс24 подарунок - тариф «Компанія» на рік роботи.
    Бітрікс24 - єдиний хмарний сервіс, що надає повний комплект інструментів для організації роботи компанії: постановку і контроль виконання завдань, Телефонію з урахуванням даних про клієнта з CRM, Бітрікс24.Пошту і спільну роботу з документами, що зберігаються на Бітрікс24.Диску, чат і відеодзвінки з колегами і багато іншого. І головне - мобільність 24/7. Так як робота можлива з будь-якої точки світу, за наявності доступу до інтернету і встановленого мобільного або десктопногозастосунків.

    Читати повністю...
    Теги: #bitirx24, #bitrix, #crm
  • Моє робоче місце: Ольга Ларіна, PR-консультант, іміджмейкер, SMM-експерт

    Светлана Приступа 19 Червня 2014 330
    А ми продовжуємо рубрику «Моє робоче місце». Наступним нашим гостем стала Ольга Ларіна, незалежний PR-консультант.

    Дос'є: Спеціалізується на консультуванні в сфері digital-PR і SMM. Працює як з корпоративними, так і з індивідуальними клієнтами. Активно консультує в сфері digital-PR, проводить сесії стратегічного PR-планування для компаній, розробляє довгострокові і короткострокові PR-стратегії. Серед її клієнтів є Eff Alliance LLC, Z-CARD, WS Media, Lantmannen, Isaac Pintosevich Systems, Visual Data, Technical Brothers, майстерня Моди, індустрія Інтелекту, Незалежна Асоціація Телерадіомовників, 3 АМ, ХОМО СМП, ТOTE Consult, ТД Піротехніка, РАНОК, ХЦ НЛП-технологій, Beautyline, Puzi-Studio та інші.

    Читати повністю...
    Теги: #bitrix24, #dropbox, #gmail, #Larina, #mailchimp
  • Бітрікс24.Пошта

    Светлана Приступа 19 Червня 2014 80
    Продовжуючи ділитися сценаріями останніх новинок Бітрікс24, сьогодні ми розповімо вам про дуже важливий інструменті - Бітрікс24.Пошта

    Читати повністю...
    Теги: #bitrix, #bitrix24, #gmail, #mail, #yandex, #почта
  • Моє робоче місце: Альона Мельон, керівник навчального проекту по email-маркетингу Академія Листів, які продають

    Светлана Приступа 12 Червня 2014 295
    Нашим наступним гостем у рубриці «Моє робоче місце» стала Альона Мельон, керівник навчального проекту по email-маркетингу Академія Листів, які продають. Це один із тих фахівців, які можуть розповісти про всі аспекти роботи з емайл-розсилками на всіх етапах, від планування стратегії до відправки першого листа вашим клієнтам.


    Читати повністю...
    Теги: #bitrix, #bitrix24, #email, #unisender
200 000+
компаній
вже використовують Бітрікс24