This version of the page http://www.khai.edu/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-22. The original page over time could change.
Национальный аэрокосмический университет им. Н.Е. Жуковского "ХАИ"
Национальный
аэрокосмический
университет
им. Н. Е. Жуковского

Авторизація




Новини
13.10.2014
V Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка
07.10.2014
Оновлення нормативних документів
25.09.2014
«День відкритих дверей» 11 жовтня 2014 року
17.09.2014
В Украине стартовал благотворительный конкурс «Авиатор-2015»
12.09.2014
Затверджене "Положення про доступ до публічної інформації"
06.09.2014
Оприлюднення інформації згідно Закону України "Про вищу освіту"
27.08.2014
С началом учебного года и Днем знаний!
26.08.2014
Собрание профессорско-преподавательского состава
26.08.2014
Свято "Початок нового навчального року та посвячення у студенти"
26.08.2014
Выборочная информация по проходному баллу в ХАИ в 2014/2015 уч. году
22.07.2014
Студенты Национального аэрокосмического университета им. Н.Е Жуковского "ХАИ", победившие в конкурсе «Авиатор» посетили авиасалон Farnborough
21.07.2014
В память о Льве Александровиче Малашенко
20.06.2014
Торжественная церемония вручения дипломов
18.06.2014
Виртуальная экскурсия по ХАИ
13.06.2014
Украинские студенты едут в Фарнборо
Всі новини


Учасникам ЗНО
АБИТУРИЕНТУ 2014
Information for foreign citizens
Подготовка к поступлению

 

 

До випускників шкіл України 2015 року!

    
     Шановні друзі! Сьогодні ви обираєте свій шлях в майбутнє і я, як керівник одного з найбільших аерокосмічних університетів Європи – Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», – дуже хочу, щоб ви продовжили навчання у вищій школі України, стали справжніми фахівцями своєї справи, зробили вагомий внесок у розвиток економіки нашої держави та українського суспільства, його традицій та культури. Тільки завдяки вашому інтелекту та наполегливій праці Україна стане сучасною державою у повному розумінні цього слова, в якій будете щасливо жити ви та ваші діти.
    Професія інженера-машинобудівника, зокрема інженера-механіка з розроблення та виготовлення аерокосмічної техніки є однією з найбільш важливих для розвитку національної економіки. Наші фахівці зможуть навчити вас конструювати та організовувати виробництво не тільки найсучасніших літаків, вертольотів, ракет, але й потужних двигунів різних типів, надшвидких комп’ютерів, систем мобільного зв’язку, телебачення та багато іншого.
     Наші студенти вивчають усі навчальні дисципліни, які дають можливість плідно працювати інженером-конструктором або інженером-технологом на будь-якому машинобудівному підприємстві, включаючи провідні фірми Європи та США. До послуг студентів ХАІ – усі умови для інтелектуального й культурного розвитку: студентське конструкторське бюро, багаточисленні гуртки, танцювальні клуби та розвинена спортивна база – стадіон, басейн, легкоатлетичний манеж.
     На вас чекає зовнішнє незалежне оцінювання знань, за наслідками якого ви зможете вступити до нашого університету. Для глибокої підготовки до нього та подальшого успішного навчання запрошую вас до наших підготовчих курсів, які працюють за вечірньою формою навчання, або до їх заочного відділення. Успішне завершення навчання дасть вам змогу одержати додаткові бали до загального рейтингу при вступі до університету (див. розділ «Подготовка к поступлению»).
     Висловлюю сподівання, що, успішно завершивши зовнішнє незалежне оцінювання знань, ви оберете для подальшого навчання один із факультетів ХАІ.
Якщо за знаннями, то – до ХАІ!
 
З глибокою повагою, ректор університету, професор      Володимир Станіславович Кривцов
 

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

На сьогодні якісна інженерна освіта, програмування, комп'ютерні, економічні та гуманітарні науки - гостра необхідність у сучасному світі, саме тому все це так привабливо для молоді, яка хоче мати цікаву і перспективну професію. І ХАІ як вищий технічний навчальний заклад надає таку можливість - отримати якісну безкоштовну освіту, надає можливість отримати подвійний диплом з паралельним навчанням за кордоном, пройти стажування закордоном. Для всіх бажаючих доступна заочна і дистанційна освіта. Викладачі університету роблять все, щоб знання, отримані нашими випускниками, відповідали сучасним вимогам і міжнародним стандартам. Також ведеться підготовка кандидатів і докторів наук. Випускники ХАІ мають гарантоване престижне працевлаштування. ХАІ відкритий для талановитих і цілеспрямованих молодих людей і з нетерпінням чекає зустрічі з ними.

Більше інформації про університет...

АБІТУРІЄНТАМ

Університет веде підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями: «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» та підготовку кадрів вищої кваліфікації в аспірантурі та докторантурі. В університеті навчається близько 10 тис. студентів, понад 200 аспірантів і докторантів.

Більше інформації для абітурієнтів...

НАВЧАННЯ

В університеті ведеться навчання за більш ніж 60 спеціальностями на 10 факультетах. Студенти можуть додатково проходити навчання в спеціалізованих навчальних центрах з інженерної та комп'ютерної підготовці

Більше інформації про навчання...

НАУКА

З самого моменту створення в 1930 р. Харківський авіаційний інститут розвивався не тільки як кузня кадрів для авіаційної, а пізніше, і для ракетно-космічної промисловості, а й як провідна наукова організація в області авіаційно-космічної техніки і технології. Багатьом розробкам ХАІ може бути присвоєний епітет "вперше".

Більше інформації про науку...

СТУДЕНТАМ

В університеті ведеться підготовка висококваліфікованих фахівців, конкурентноспроможних на українському та міжнародному ринку праці, впровадження існуючих та розробка нових інформаційно-комунікаційних технологій для навчальної та наукової роботи.

Більше інформації для студентів...

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Ми піклуємося про наших випускників. У вузі досі збережена система розподілу на провідні підприємства авіацінно-космічної галузі. Випускникам гарантована висока зарплата по закінченні університету.

Більше інформації про працевлаштування...

 

Інформація для громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції

Державні закупівлі

Публічна інформація