This version of the page http://ukr.obozrevatel.com/author-column/14876-oplot.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-18. The original page over time could change.
Оплот | Новини України - Обозреватель
  • USD
    12.1831
  • EUR
    16.3192
  • RUB
    3.4100
  • Магазини
  • http://icecast.luxnet.ua/radio24ch
    Радіо
    • Новини дня
    • Слухати радіо
    • Радіо онлайн
  • Погода
  • Курси валют
Пошук по сайту
Радіо online
Новини дня

Колонка авторів

  • Степан Гавриш
    Директор Інституту політичної кризи, доктор юридичних наук, політик
    Всі статті автора

Оплот

  • Фейсбук Олега Крючкова

О 5 ранку, около 30-35 людей в камуфляжі и масках, з військовім вишколів, професійно захопілі адмінбудівлі власти Криму. Смішну охорону міттєво роззброїлі и використан їх в якості шерпів для доставки в приміщення Важка військовіх сумок. Не будемо наївнімі. Автоматів, кулеметів, гранат, вібухівкі. Це свідчіть про серйозність намірів бойовіків и Готовність відбіті будь-який штурм. Тягти годину, перевіряючі в'ялоспроможність Нової української влади, яка Продовжує жити гасли, и індіферентність українських сіловіків. Це наслідок ее нерішучості у ШВИДКО взятті под контроль усіх силових систем України, нездатність до негайного притягнений до відповідальності очевидно вінніх у убийства, насільстві, других Важка злочинна НЕ Тільки Виконавців, а й їх організаторів и посібніків. Ті до цього годині сидять у своих кабінетах. Обмінявші страх на Впевненість. Посилам конспірацію, вікорістовуючі УСІ Можливі засоби зв'язку между собою и розцінюючі безкарність як слабкість.

Це Тільки констатація факту. Вважаєтся, це витягом Із підручника з розвитку будь-якої революції и перемоги контрреволюції.

    Прідівіться до деталей. Користуючися військовою прісутністю, Росія, з вчорашнього дня, здійснює низьку небезпечних військовіх маневрів на территории півострова, проводити гострі інформаційні атаки. Аж до якоїсь нездорової заяви відповідального за ВПК Дмитра Рогозіна про Готовність России до упереджувального ядерного удару. Если віріті повідомленням преси. Якби вслід за "фейком"-указом Януковича про мобілізацію всех его пріхільніків у Севастополі для збройно супротиву "узурпації влади в Киеве", з'являється его реальна заява, як легітімного президента країни, з глибоким занепокоєністю констітуційнім переворотом в державі и Засудженим Фактів насільніцькіх способів заволодіння его Влад.

     Могильов занепокоєній. Заявляє, що "йдут переговори", и предлагает всім "зберігаті Спокій. Альо з ним переговори Ніхто не проводити, так як терористи" на Це не уповноважені ". При цьом, смороду Готові вести переговори з депутатами Кримської автономії. До парламенту пріїжджає его голова , разом Із Президією. Чи не виключено, что под ЗАХИСТ вогневої ПІДТРИМКИ бойовіків, Відбудеться Позачергове сесія законодавчо органу Криму. Вона Прийма очікуване решение. І тоді ... Україна дестабілізована, влада закрилися в парламенті.

Так-так. Це добре спланована и поки що вісококласно проведена спецоперація. Ее мета - максимально дестабілізуваті сітуацію в Криму, як оплоті сепаратизму и російського плацдарму демонтажу української державності. Час "Х".

Кримські татари, в переконанні Щодо вчорашньої прікінцевої перемоги над сепаратизмом дружними и організовано розійшліся. Атакуваті до зубів озброєніх терорістів не будуть. Даже Зі зброєю в руках. Хіба что в обмін їм на гарантії національної автономії, якові смороду давно заслужили. Бо Територіальна автономія всегда буде поганим компромісом з Росією та місцевімі бізнес-політкланамі. Нінішня Кримська влада, сама цього НЕ Розуміючи, запустила цею безповоротно процес змін. Вже неминучий. Відступаті вона не якщо. Захоплення будівель Кримської влади озброєнімі, "невідомімі". Подія характерізується всіма ознакой терористичний актом. Тримайте в пам'яті, что значній частіні "Беркуту" дали можлівість Зі зброєю в руках знікнуті. Чи не здівуйтесь, якщо ...

Таким чином, Вже давно мало буті підняте питання про необхідність антітерорістічної Операції, якові могут провести спеціально підготовлені для цього підрозділі СБУ разом Із військовімі та МВС. Хто Цім может Керувати?

ВАЖЛИВО такоже Обговорити питання про створення "Синьої безпекової Лінії" Вздовж місць діслокації российских військовіх відповідно до догоди между двома країнамі та міжнародного права.

Поставити відома Раду безпеки ООН та військовий штаб НАТО в Брюсселі.

Але ... Парламент "товче" Закон і тоні в діскусіях про "наболіле". Про 9 ранку нова влада Вже знала про події в Крим і могла спрогнозуваті Розвиток там подій як критичний. Тоб Встановити червоний рівень Загрози національній безпеці. Це елементарно. Ще більш пробачимо ходом мало дива негайне вибраному | Уряду. Особливо силового блоку и доручіті Йому діяті спільно у проведенні антітерорістічної Операції та захисту державного суверенітету. І перевіріті его дієздатність.

Турчинову звітність, Було терміново Призначити Секретаря РНБО разом з его складом и сделать від его имени відповідну заяву та Прийняти необхідні решение по захисту національної безпеки.

 Усім новопрізначенім силовикам Нагально вілетіті в АРК Крим і Розгорнутим там оперативний штаб з Подолання кризи, яка Швидко набірає Оберт и погрожує ескалацією збройно конфлікту.

Це очевидно. Бо ще є законообраній президент, Який у російському вігнанні пробачити політічного Притулко в зв'язку з державним переворотом и узурпацією влади в Україні. Чекайте. Швидко вокруг цього побачим прогнозовані танці російської діпломатії, Політичні "наїзді" російських політкіллерів на нову владу України и заяви сателітів России Із Закліков про Відновлення законної влади. Чі Щось в цьом Напрямки. Абі цього не став, звітність, діяті Швидко, енергійно професійно.

Є підозра, что про це НЕ Варто ї Говорити, оскількі после розстрілу Небесної Сотні подібної актівності за Влада якось НЕ спостерігалося. Если Ві скажете, что ми отримай уряд професіоналів, здатн хочай бі прігальмуваті фінансово-економічний обвал, коли новий глава Нацбанку за три Дні запустивши на бобслейній трасі девальвацію ГРИВНІ, то нам Варто очікуваті кризу Уряду однозначно раніше, аніж через три Місяці, як про це вчора сказавши очільник всієї без віключення власти в Україні.

Дуже ВАЖЛИВО нам всім знаті. І тім, хто бівся на майдані, хто купували їм бронежилети и Шолом, хто носів їм їжу и медикаменти, тім хто сідів біля телевізора, Зціпивши руки, плакав перед ним, коли Снайпери вбивали, як у тірі, беззбройніх людей, як пріймаються СЬОГОДНІ решение в державі, хто за них відповідає и чі є у влади стратегія Подолання післяреволюційного хаосу, хочай бі на день а ще краще на тиждень? Вона Вже Чомусь ненавидить критику, як и попередня, зневажає Наші поради и ОЦІНКИ, відмовляється від будь-яких контактів Із професіоналами, абі якось спільно спробуваті перемогті нову кризу, яка Вже прийшла до нас и шукає жертви. Всім погрожують люстрацією, альо НЕ ловлять и НЕ карають вінніх. Тому віннімі, Раптена віявімось УСІ разом з Вами. Або КОЖЕН окремо.

Ви думаєте, что цьом Уряду Захід віділіть десятки мільярдів євро и долларов на кішенькові витрати? У Европе заявили, что СЬОГОДНІ Готові дати позбав мільярд євро. На Якого професіонала в Уряді буде опіратіся МВФ и ЄЦБ? Яка ідея нагальної антікрізової програми І хто ее розроб? За тиждень, два, місяць?

З майдану забирають лідерів, перетворюючі їх на банальну чіновніків. У владі ми знову Бачимо любителів и дуже-дуже вісокоморальніх громадян. Чі цього Достатньо для рішучіх Антикризова Дій и лідерства среди чісельної АРМІЇ вчорашніх КЛІЄНТІВ Януковича?

Можливо, Найкраще замовчаті и буті Глядач на гальорці. У цьом, зовсім НЕ смішному, театрі абсурду. Альо что тоді будет с нами и Нашою державою?

0коментарів

Читайте також

  • Війна за мир
    У Петра Порошенка відповідальності однозначно больше, аніж можливіть
    Степан Гавриш
    Битва з Путінім. Війна без правил
    Під наростаючім зовнішнім, лещата Путін буде Здійснювати прітворні маневри, альо НЕ відступіть. Нікуді
    Степан Гавриш
  • Як НЕ програті Громадянська войну Владіміру Путіну?
    Уряду Варто наважітісь діяті асиметричними. Треба оголосіті воєнну амністію капіталів
    Степан Гавриш
    Око за око. Реванш
    Захід НЕ поверне Крим Україні. Треба відмовітісь від цього прогнозу. У Киева немає для цього ніякіх підстав и ресурсів
    Степан Гавриш

Вибір читачів

Росспоживнагляд про акцію Ice Bucket Challenge: це шок для організму
Україна зажадала від РФ термінового з'ясування місцезнаходження Савченко
Генерал назвав сухопутний коридор до Криму новим завданням Путіна

Публікації

  • Кремлівські ЗМІ підказали, чого боїться Путін
    0
    Людмила Балабай
    РФ і Путін - "важливі і потрібні" світовим лідерам, а Порошенко - "пішак Обами". Читаємо між рядків повідомлення російських ЗМІ про саміт ASEM
  • Бендукідзе: Україна заплатить високу ціну за небажання проводити реформи
    Грузинський реформатор розповів, що він думає про програму "Стратегія-2020" і досягненнях за 4 місяці
  • Огризко про переговори Порошенка і Путіна: залишатися один на один з агресором небезпечно
    0
    Татьяна Гайжевская
    Зустріч президентів у форматі тет-а-тет не запланована програмою саміту в Мілані, але може відбутися
  • Двічі в одну тендерну річку
    0
    Дмитрий Хмельницкий
    В неї зміг увійти тепер вже двічі колишній замміністра економіки Олександр Сухомлин. Чи зможе він знову вийти сухим з води?
  • "Вибачте, я спізнився": Путіна висміяли фотожабами за його непунктуальність
    У мережі з'явилися фотожаби на запізнення Президента Росії Володимира Путіна на зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель
Всі публікації