This version of the page http://cn.biznesoblast.com/3530/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-18. The original page over time could change.
Чернігів Бізнес-область
Закрити

РЕКЛАМА


НОВИНИ

Смолоскипний марш в Чернігові

17.10.2014

В Чернігові активісти молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" та самооборони Чернігівщини провели смолоскипний марш. Разом з молодими українськими патріотами марширував і народний депутат України, керівник виборчого штабу ВО "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків. 

коментувати)

На Чернігівщині викрили наркопритон

17.10.2014

 Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Чернігівського міського відділу УМВС в Чернігівській області виявили приватну квартиру-притон, де виготовлявся і вживався «ацетильований опіум». 

коментувати)

У Чернігові відбулась презентація видання «Владні інституції Чернігово-Сіверщини: ілюстрована історія»

17.10.2014

 У Чернігові 15 жовтня в читальному залі міської центральної бібліотеки ім. М. М. Коцюбинського відбулась презентація видання «Владні інституції Чернігово-Сіверщини: ілюстрована історія». Автори цієї книги – кандидат історичних наук, директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Володимир Бойко; кандидат історичних наук, спеціаліст центру Дмитро Казіміров, а також доктор історичних наук, професор кафедри історії України та політології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, провідний науковий співробітник Українського інституту національної пам’яті, директор ГО «Сіверський інститут регіональних досліджень» Сергій Лепявко.

коментувати)

Демократичний Альянс презентує чернігівцям чергові реформи

16.10.2014

 18 жовтня 2014 року в прес-центрі «Експертна думка» представники партії «Демократичний Альянс» Ігор Буйний та Тарас Єленко презентують проекти реформ.  

коментувати)

Сьогодні в Чернігові оголошено День жалоби

16.10.2014

 З метою вшанування пам’яті загиблого під час виконання військового обов’язку Говорущенка Сергія Фавстовича, старшого лейтенанта Збройних сил України, та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України 16 жовтня у Чернігові оголошується Днем жалоби.

коментувати)

День захисника України вчора відзначали в Чернігові

15.10.2014

 Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, відтепер 14-го жовтня, коли святкується Покрова Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, в державі відзначатиметься День захисника України.

коментувати)

На Чернігівщині зібрали урожай

14.10.2014

 На початок жовтня 2014 року всіма категоріями господарств зернові та зернобобові культури (включаючи кукурудзу) зібрані на площі 380 тис.га, або 58% від посіяної.

коментувати)

За участі Андрійченка Ігоря чернігівці очистили місто від політичного бруду

13.10.2014

 У суботу, 11 жовтня за ініціативи кандидата в народні депутати по 205 виборчому округу Андрійченка Ігоря чернігівці провели акцію «Очистимо місто від політичного бруду».

коментувати)

Мешканці Чернігова залишуться без житла

12.10.2014

 Мешканці п’яти квартир житлового будинку по вул. Незалежності, 82 в м. Чернігові не мають змоги набути у встановленому порядку право власності на своє житло.

коментувати)

Суботник у Чернігові

10.10.2014

 У суботу, 11 жовтня об 11-00 активні чернігівці разом з кандидатом в народні депутати по 205 виборчому округу Андрійченком Ігорем проведуть суботник під назвою: «Звільни місто від політичного бруду».

коментувати)

До жовтневських святкувань готуються в Чернігові

09.10.2014

 Про підготовку та відзначення в Чернігові Дня українського козацтва і 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників йшлося сьогодні на засіданні організаційного комітету на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим.

коментувати)

Обіцянки та пропозиції чернігівських кандидатів

08.10.2014

 До сьогодні точаться дискусії - яке ж завдання кандидата-можоритарника. Одні вважають, що робота депутата передовсім представляти інтереси свого округу у Верховній Раді, інші — навпаки, щоголовне завдання парламентаря ухвалювати закони для всієї країни, а не займатися лобізмом певних округів. Правда, очевидно, десь по середині.

коментувати)

ПАТ "Чернігівгаз" інформує про наслідки зменшення норм споживання газу

07.10.2014

Споживачам, які мали пільги і субсидії, а до таких відноситься більше третини всіх споживачів газу в Україні, компенсуватимуть вартість газу в межах нових норм, які зменшені в 1,5-2 рази. Так, відповідно до Постанови КМУ № 409, при розрахунках пільгової компенсації та субсидії у разі використання природного газу для індивідуального опалення соціальна норма становитиме 7 куб. м природного газу на 1 кв. м опалювальної площі на місяць в опалювальний період замість 11 куб. м.
 

коментувати)

Одеська тенісистка одночасно вийшла в чвертьфінал і фінал турніру в Польщі

26.07.2014

 Одеська тенісистка Марина Заневська продовжує впевнено виступати у Польщі, де проходить турнір ITF з призовим фондом 50 000 доларів.

коментувати)

У Чернігові відпускні бюджетникам виплачуються вчасно,- Соколов

26.07.2014

 У Чернігові заборгованості з виплати відпускних працівникам бюджетної сфери немає. Про це повідомив міський голова Олександр Соколов.

коментувати)

Чернігівщина: Шкідливого впливу на людей і навколишнє середовище не буде

26.07.2014

 Питання «зашкодить чи не зашкодить» нова качина ферма, що на Козелеччині, й досі висить у повітрі. Щоб розвіяти, або підтвердити всі сумніви, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю запропонував журналістам області додатковий прес-тур.

коментувати)

До Чернігівщини приїхало 1358 переселенців

26.07.2014

 Організацію роботи Чернігівського координаційного центру та стан питання соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО в Чернігівську область обговорили під час засідання регіонального штабу, що пройшло 25 липня під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Костянтина Лубенцова.

коментувати)

Найбільше зачаровує Десна на Чернігівщині

26.07.2014

 Оспіваний Довженком край поверне в далеку минувшину, подарує зустріч із чудотворними іконами та «теплими» музеями 

коментувати)

Напередодні професійного свята – Дня працівників торгівлі – в Чернігівській міській раді привітали кращих представників галузі.

26.07.2014

 Перший заступник міського голови Микола Миргородський назвав торгівлю дзеркалом економіки. «Від вашої злагодженої роботи залежить добробут, достаток і, навіть, хороший настрій людей», - звернувся він до учасників святкової зустрічі.

коментувати)

На Чернігівщині продовжують розвивати тваринництво

26.07.2014

 Перспективи розвитку тваринництва у районах, де розміщені відділення ТОВ «Агрікор Холдинг» обговорили учасники наради, яку 24 липня провів заступник голови облдержадміністрації Констянтин Лубенцов.

коментувати)

12345678910...20


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Работа в Чернигове
Территориальный представитель
Региональный представитель
Консультант-продавец
Фотомодель
Монтажник систем кондиционирования
вакансии в киеве на метрдотеля

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".