RS7 Sportback - найкраще спорткупе 2014!

Естетичний дизайн і яскраво виражений спортивний характер: Audi RS 7 Sportback вражає з першого погляду. Довгий капот, 2,92 метра колісної бази і короткі звіси створюють справжній витвір мистецтва з виключно гармонійними пропорціями. Плавно занижена лінія даху довжиною 5,01 метра додає зовнішності Audi RS 7 Sportback додаткову ефектність.
Салон Audi RS 7 Sportback повторює динамічний дизайн кузова, продовжуючи його елегантні вигини. Найбільш ефектний дизайнерський елемент - дугоподібна горизонтальна лінія, що проходить під вітровим склом. Кокпіт створений з турботою про водія, а центральна консоль розташовується з невеликим розворотом в напрямку місця водія.
Серце Audi RS 7 Sportback - двигун 4.0 TFSI. Динаміка Audi RS 7 Sportback говорить сама за себе. До першої сотні автомобіль розганяється всього за 3,9 секунд, а максимальна швидкість в базовій комплектації обмежена електронікою на позначці 250 км / ч. При додатковому замовленні пакету dynamic показник збільшується до 280 км / год, а з пакетом dynamic plus обмежувач спрацьовує тільки на 305 км / ч.
Система постійного повного приводу quattro ® , що встановлюється на Audi RS 7 Sportback в базовій комплектації , забезпечує автомобілю відчутну перевагу у зчепленні з дорогою і збільшує безпеку . У серці системи - новий міжосьовий диференціал з підвищеним ступенем блокування , що забезпечує виняткову гнучкість перерозподілу тяги. У стандартній комплектації міжосьовий диференціал направляє 40 % крутного моменту на задню вісь і 60 % на передню . Функція перерозподілу крутного моменту ( torque vectoring ) підтримує роботу диференціала в граничних режимах.
З чорними циферблатами приладів контрастують білі шкали і червоні стрілки. Логотип «RS» прикрашає ключ, трехспицевое багатофункціональне рульове колесо зі скошеним нижнім сегментом, що світяться накладки на пороги, тахометр, дисплей інформаційної системи для водія, дисплей системи MMI ® Navigation plus,що висувається з передньої панелі. Обтягнутий перфорованою шкірою важіль коробки передач також прикрашений логотипом «RS», підрульові перемикачі оброблені «під алюміній». Додаткові акценти роблять декоративні елементи з обробкою «під алюміній» і «рояльний лак», а також карбонові вставки.
RS 7 Sportback - це не просто спортивне авто преміум класу. Модель є поєднанням спортивного дизайну і неперевершеної динаміки з практичністю та комфортом. Поєднання цих якостей в одному авто це те, чого довго чекали автомобілісти. Крім того, модель Audi A7 вже кілька років є іконою стилю, а в поєднанні з кращими напрацюваннями мотоспорту її RS версія заслуговує найвищої оцінки за всіма параметрами. RS7 Sportback це дійсно яскрава демонстрація Переваг Високих Технологій Audi!
На даний час новин немає.