This version of the page http://ua.golos.ua/imax_news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-15. The original page over time could change.
Новини України - останні новини дня. Політичні новини від ГолосUA. Економічні новини від незалежного інформаційного агентства ГолосUA. Інформагенція ГолосUA.
Середа, 15 Жовтня 2014, 19:07
Розширений пошук

Введіть email і пароль для входу на сайт

Забули пароль?  Зареєструватися  Увійти через соцмережі

Дякуємо за реєстрацію

Слідуйте інструкціям, відправленим вам на e-mail

Для відновлення паролю введіть в форму ваш e-mail

На вказаний e-mail відіслано пароль

Заповніть всі поля для реєстрації

Новини
Політика
Економіка
Суспільство
Здоров'я
Спорт
Мистецтво і культура
Відео Фото
  • Сейчас в IMAX
  • О технологии ІМАХ
  • Новости и статьи
  • Скоро в ІМАХ
Новости
Відкрився кінотеатр в Одесі на Таірова - зустрічайте IMAX, 4DX і абсолютно нове 3D!
IMAX, 30.05.2014

29 травня в Одесі відкрився новий кінотеатр "Планета кіно IMAX" у ТРЦ «CityCenter» на проспекті Маршала Жукова, 2. Саме сюди переїхав всіма улюблений зал IMAX, саме тут розмістився перший у місті і другий в Україні зал 4DX, саме тут абсолютно нова технологія 3D для звичайних залів
В Одесі відкривається новий кінотеатр «Планета Кіно»
IMAX, 16.05.2014

15 травня в Одесі відкривається новий кінотеатр мережі «Планета Кіно» в ТРЦ «City Center Котовський» на вулиці Затонського, 32. Це по-домашньому затишне місце з п'ятьма кінозалами для перегляду фільмів у форматах 2D і 3D. Кінотеатр буде в пішій доступності для всіх жителів масиву. Тут буде нова система 3D, що забезпечує особливу яскравість і глибину. Для глядачів у кінотеатрі передбачені одноразові 3D-окуляри - це запорука гігієни, чистоти і комфорту
Український IMAX - один з кращих в світі
IMAX, 23.04.2014

Український IMAX визнаний одним із кращих в світі.
«Планета кіно IMAX» підготувала для відвідувачів квест з призами
IMAX, 16.04.2014

Мережа кінотеатрів «Планета Кіно IMAX» 20 квітня, в День Воскресіння Христового, підготувала для відвідувачів квест з призами.
Результати розіграшу квитків у кінотеатр «Планета кіно IMAX» від ГолосUA і ресторатора Миколи Тищенка
IMAX, 11.04.2014

11 квітня в гостях у ГолосUA був ресторатор Микола Тищенко.
Співачка Варвара покаталася з родиною на квадроциклах по замерзлому озеру
IMAX, 06.04.2014

Співачка Варвара поїхала в селі на риболовлю з сім'єю по замерзлому озеру на квадроциклах
8 квітня пройде допрем'єрний показ фільму «Ів Сен-Лоран»
IMAX, 04.04.2014

8 квітня «Планета кіно IMAX» запрошує глядачів на допрем'єрні покази одного з найбільш очікуваних фільмів цієї весни - «Ів Сен-Лоран». У кінотеатрі спеціально організована прекрасна можливість подивитися цей фільм у рамках відкриття фестивалю «Французька весна 2014». Таке не можна пропускати!
«Планета кіно IMAX» переїжджає: замість одного кінотеатру в Одесі буде два
IMAX, 02.04.2014

Шановні глядачі, кіномани і журналісти!
Тільки в IMAX дивіться фільм «Робокоп» + ексклюзивний трейлер "300 спартанців"
IMAX, 12.02.2014

У березні на дуже великі екрани IMAX вийде один із найяскравіших історичних бойовиків - «300 спартанців: Розквіт імперії». Поки всі глядачі тужать в очікуванні весни і кінопрем'єри, ми поспішаємо Вас порадувати - мережа кінотеатрів "Планета кіно IMAX" отримала ексклюзивні права на новий трейлер до пріквелу легендарних «300 спартанців».
Сюрприз до Дня закоханих від «Планета кіно IMAX»
IMAX, 10.02.2014

Друзі! Мережа кінотеатрів «Планета Кіно IMAX» вітає Вас з Днем закоханих! У цей прекрасний день бажаємо Вам великої і пристрасної любові!
"Планета кіно IMAX" дарує глядачам iPhone, iPod, iPad, PlayStation
IMAX, 04.02.2014

1 лютого в кінотеатрах "Планета кіно IMAX" у Києві, Львові, Одесі, Харкові та Ялті було проведено розіграш призів серед всіх глядачів, які сходили на фільм «Хоббіт: Пустка Смауга»! Один з цінних призів розігрувався серед тих відвідувачів, які зробили покупку квитків он- лайн.
У барах з'явився суперсирний попкорн!
IMAX, 31.01.2014

"Планета кіно IMAX" робить усе, щоб перегляд фільмів у наших кінотеатрах був по-домашньому приємним і затишним. Зокрема це стосується нашого барного меню - ми докладаємо максимум зусиль, щоб їжа та напої були смачними, а ціни - демократичними.
«Я, Франкенштейн» - в IMAX на 26% більше кіно
IMAX, 27.01.2014

Минулого тижня на великі екрани вийшов один із найбільш очікуваних фільмів - « Я, Франкенштейн». Найцікавіше, що цей фільм спеціально адаптований до формату IMAX. Зверніть увагу, в кінотеатрах IMAX ви зможете побачити на 26% більше спочатку знятого матеріалу завдяки технології IMAX.
4DX дарує захват очам, душі та всьому тілу
IMAX, 20.12.2013

4DX дарує захват очам, душі та всьому тілу
Сфотографуйся з динозавром і виграй фотоапарат Nikon!
IMAX, 18.12.2013

19 грудня на великі екрани кінотеатрів «Планета Кіно IMAX» виходить неперевершений фільм для всієї сім'ї - «Прогулянки з динозаврами».
«Хоббіт: Пустошь Смауга» у форматі 4DX безкоштовно для всіх, хто в костюмах!
IMAX, 13.12.2013

Шановні глядачі та всі шанувальники творчості Дж.Р.Р. Толкіна!
«Хоббіт» - це завжди свято і подарунки: iPhone, iPod, iPad, PlayStation і багато іншого
IMAX, 09.12.2013

18 грудня великий день для всіх любителів одного з найпрекрасніших світів - світу фентезі, відмінного Дж. Р. Р. Толкіном ! Цього дня на великі екрани виходить довгоочікувана друга частина екранізації книги «Хоббіт, або Туди і назад» - «Хоббіт: Пустошь Смауга».
«Планета кіно IMAX» вперше в Україні представить технологію 4DX
IMAX, 29.11.2013

Вперше в Україні 18 грудня мережа кінотеатрів «Планета Кіно IMAX» представить унікальну технологію показу повнометражних фільмів у форматі 4DX. У Харкові відкривається перший кінозал 4DX. Планується, що в 2014 році подібний зал з'явиться в Одесі та Донецьку, а в 2015 році - у Києві та Львові.
Квиток на «Голодні ігри» в IMAX - це шанс виграти подарунки!
IMAX, 26.11.2013

Для всіх учасників Клубу «Планета кіно IMAX» і власників Клубних Карт ми проводимо черговий розіграш з нагоди виходу на великі екрани другої частини культового фільму «Голодні ігри: І спалахне полум'я» у форматі IMAX.
Життя – це спротив. Дивіться «Голодні ігри» в IMAX уже сьогодні!
IMAX, 25.11.2013

Вражає також момент появи Кітнісс на арені. Вона випливає з колби у світ гри. Це одна з найефектніших сцен – темрява і раптом новий Всесвіт