This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=60 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-15. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Інформація про позачергові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року 

 

Як змінити місце голосування на виборах 26 жовтня. Відеоінструкція

 

 

Інформація для переселенців,  для військовозобов'язаних  

 

Допомоги потребує капітан Олександр Петраківський 

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

Культурно-мистецька афіша міста Хмельницького

 

 

Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Упродовж тижня працівники ЖЕКів відремонтували 7 під’їздів житлових будинків, від початку року відремонтовано 212 під’їздів
Четвер, 02 жовтня 2014, 10:05
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівники житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 25 вересня до 1 жовтня, виконали такі основні види та обсяги робіт:
ЖЕК-1
Відремонтовано 2 під’їзди - вул. Волочиська, 27 (1, 2). Замінено 11 м/п труб холодного водопостачання – вул. Подільська, 10, вул. Деповська, 1, вул. Курчатова, 2/б. Виконано ремонт 3 шт. запірної арматури – вул. Курчатова, 13/1, 2/1б. Замінено 3 м/п каналізаційних труб – вул. Чкалова, 17Б.
Детальніше...
 
Хмельничанам подарують вечір високої класичної музики
Четвер, 02 жовтня 2014, 09:22
6 жовтня в приміщенні обласного художнього музею (вул. Проскурівська, 47) відбудеться концерт аспіранта Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського Дениса Яворського.
У програмі твори Фридери́ка Шопена та  Кароля Шимановського.
Правління Хмельницької обласної спілки поляків запрошує поціновувачів прекрасного на концерт класичної музики.
Початок о 15.00. Вхід вільний.
 
Хмельницьке комунальне підприємство "Спецкомунтранс" відзначило 65-річчя від дня заснування
Середа, 01 жовтня 2014, 17:20
Датою створення підприємства є 1 жовтня 1949 року. Урочисті заходи з нагоди свята відбулися у клубі на території КП "Спецкомунтранс". Із ювілеєм колектив привітав заступник міського голови Анатолій Нестерук. "Шановні ветерани, працівники, запрошені! Cьогодні велика подія для підприємства. Я вам дякую від міської ради, депутатського корпусу, громади Хмельницького за вашу щоденну нелегку працю. На жаль, не всі хмельничани на належному рівні цінують вашу працю, але з часом свідомість цих людей зміниться. Ми й надалі будемо приділяти особливу увагу оновленню рухомого складу на підприємстві, придбанню євроконтейнерів та подальшому покращенню умов праці. Ми зацікавлені, щоб підприємство стабільно працювало і розвивалося. Бажаю вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та мирного неба над головою", - сказав Анатолій Макарович.
Детальніше...
 
Освітянську громаду краю привітали із професійним святом
Середа, 01 жовтня 2014, 15:41
Секретар міської ради Костянтин Чернилевський взяв участь в урочистих обласних зборах, які з нагоди Дня працівників освіти, відбулися у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М.П.Старицького. Вітаючи освітянську громаду області із професійним святом Костянтин Іванович зауважив, що це свято всенародне, адже немає у світі більш почесної професії, ніж професія педагога. «Майже чотири тисячі педагогічних працівників, які працюють у дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста Хмельницького, – це потужна сила», - наголосив секретар міської ради.
Детальніше...
 
Пошанували ветеранів та людей старшого віку
Середа, 01 жовтня 2014, 15:14
1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. У цей святковий, теплий, осінній день ми відаємо шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. З нагоди свят в обласній філармонії відбулися урочисті збори та концерт. З привітальним словом до учасників зібрання звернувся заступник міського голови, куратор соціальної сфери Григорій Давиденко.
 “Від щирого серця вітаю вас з Днем Ветерана та Міжнародним днем людей, мені більше подобається сказати, поважного віку! Цього дня ми віддаємо данину глибокої поваги, Вам, ветерани, чий внесок у розвиток нашого рідного міста дуже вагомий. Саме Ви будували нашу країну, виборювали її незалежність.
Детальніше...
 
Під час депутатського дня міські обранці ознайомилися із роботою транспортної галузі, ЖЕКу №5 та ринків Хмельницького
Середа, 01 жовтня 2014, 14:15
Під головуванням секретаря Хмельницької міської ради Костянтина Чернилевського відбувся черговий інформаційний депутатський день. В ході роботи депутати міської ради заслухали інформацію про виконання програми розвитку міського електротранспорту на 2008-2015 роки, ознайомилися із роботою житлово-експлуатаційної контори №5 та обговорили функціонування та перспективи розвитку ринків міста.
Детальніше...
 
Вихованці Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва вибороли призові місця у Всеукраїнських змаганнях
Середа, 01 жовтня 2014, 14:02
Наприкінці вересня у Києві були проведені Відкриті всеукраїнські змагання з судномодельного спорту в класах моделей-копій у рамках «Кубку Києва-2014». Вихованці судномодельного гуртка Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, від керівництвом майстра спорту міжнародного класу Юрія Гаркавенка, взяли участь у цих змаганнях. Срібними медалями були нагороджені моделі Костянтина Кушнірука та Владислава Подолі. Вперше у «Кубку Києва» взяли участь і вихованки гуртка «Технічний дизайн» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, яким керує Катерина Балицька. Дівчатка представили паперові моделі-копії автомобіля поліції та споруди польського костелу. Як результат, Якубова Каріна отримала диплом ІІ ступеню, а Берегельська Вікторія – ІІІ ступеню.
Детальніше...
 
Зміни у законодавстві України
Середа, 01 жовтня 2014, 12:41
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств. Станом на 1 жовтня 2014 року зміни внесені до таких законодавчих актів України:
- Закон України від 02.09.2014 № 1661-VII "Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту осіб, які нагороджені орденом Героїв Небесної Сотні".
- Постанова Кабінету Міністрів України від 10.09.2014 № 451 "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 29 січня 2014 р. N 30 і від 9 липня 2014 р. № 293".
- Закон України від 02.09.2014 № 1664-VII "Про ратифікацію Додаткового протоколу до Європейської хартії місцевого самоврядування про право участі у справах органу місцевого самоврядування".
Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на жовтень 2014 року /уточнений/
Середа, 01 жовтня 2014, 10:02

Детальніше...
 
Що робити, якщо посадова особа вимагає неправомірну вигоду
Середа, 01 жовтня 2014, 09:28
Практичні поради, як діяти у такій ситуації наведені на офіційному веб-сайті Міністерства внутрішніх справ України . Вони зводяться до таких кроків:
1. Поводити себе вкрай обережно, ввічливо, без підлещування, не допускаючи необачних висловлювань, які могли б вимагачем трактуватися або як готовність, або як категорична відмова надати неправомірну вигоду.
 2. Уважно вислухати і точно запам'ятати поставлені вам умови (розміри сум, найменування товарів та характер послуг, терміни і способи передачі хабара, форма комерційного підкупу, послідовність вирішення питань).
Детальніше...
 
Діячів музичного мистецтва та бібліотекарів міста привітали з професійними святами
Вівторок, 30 вересня 2014, 17:23
30 вересня своє професійне свято відзначають працівники бібліотек, а на день пізніше, 1 жовтня, відзначатиметься Міжнародний день музики. З цієї нагоди у концертній залі Хмельницького муніципального камерного хору відбулося урочисте зібрання, на яке запросили кращих діячів музичного мистецтва та бібліотекарів міста. Представники музичних шкіл та колективів, шкіл естетичного виховання учнівської молоді, а також бібліотек обласного центру отримали грамоти від Хмельницької міської ради та міського управління культури. У заході взяв участь заступник міського голови Григорій Давиденко.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Вівторок, 30 вересня 2014, 16:37
У зв’язку з виконанням ремонтних робіт на трансформаторній підстанції 1 жовтня з 13.00 до 17.00 буде призупинено електропостачання будинків №№71-123, 88-104 на вулиці Вокзальній.
Цього ж дня з 9.30 до 17.00 з аналогічної причини будуть знеструмлені будинки за адресами: вул. Профспілкова, №№2-8, 83-105, 146-160; вул. Гонти, №№4/2-9 та пров. Підлісний, №№1-18.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Юні митці відтворили своє бачення «Живописної України»
  • Присвята «Рідному місту»
  • Хмельницький хор гідно представив Україну на фестивалі в Чехії
  • У парку імені Михайла Чекмана оновили центральний місток та помітно покращили благоустрій
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на жовтень 2014 року
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 29 вересня до 5 жовтня 2014 року
  • Упродовж тижня працівники ЖЕКів відремонтували майже 2 тис. м. кв. покрівель житлових будинків
  • Юні художники малювали на асфальті державну символіку, рідне місто і мирне небо
  • Кращі творчі колективи міста дарували своє мистецтво відважним героям
  • Хмельницький – місто веселкове
  • Хмельницький народний ансамбль музики і пісні «Ретро» з творчою поїздкою відвідав Житомир
  • На День міста в Хмельницькому народилося дев’ять немовлят
  • Яскравою палітрою українських пісень із Днем міста хмельничан привітав Хмельницький академічний муніципальний камерний хор
  • Міський голова привітав молодят, які створили сім’ю на День міста
  • В Хмельницькому запустили більше 18 тисяч повітряних ліхтариків заради миру
  • З нагоди Дня міста віншували кращих хмельничан
  • "Мир через культуру" під таким девізом відкрилася непересічна виставка у Хмельницькому
  • Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав жителів міста Хмельницького з нагоди Дня міста
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 6 з 224
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02