This version of the page http://ds.lviv.ua/aktualno (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-14. The original page over time could change.
Мережа аптек "D.S." - Актуально!

Аптечна довідка
у вашому телефоні

Перевірити баланс

Підписка на новини

введіть тут свій e-mail, щоб отримувати повідомлення про новини та корисну інформацію з нашого сайту

 
 
Актуально!

Ми підготували добірку матеріалів для цивільних людей з корисною і практичною інформацією у випадку надзвичайних ситуацій. Тут також Ви можете дізнатися, як допомоги українськомим військовим разом із мережею аптек "D.S."

Розділ постійно оновлюється!

 



Збираємо кошти для допомоги військовим!
Актуально!

В аптеках нашої мережі встановлено скриньки для збору коштів військовим, які постраждали у зоні АТО.

Загальна сума коштів, вилучених зі скарбничок, станом на 10.10.2014 р. становить 36 613 грн. 40 коп.

 
Знати, щоб вижити - Тривожний рюкзак!
Актуально!

Ми вже писали раніше про "Екстрену валізку" - що потрібно мати напоготові на випадок надзвичайних ситуацій. Сьогодні пропонуємо Вам відео на цю ж тему з більш детальним описом - Що це таке? Для чого його збирати? І що в ньому обов'язково має бути? І найважливіше - досвід експертів, які неодноразово випробували вміст «аварійного» рюкзака в екстремальних умовах.

 
Психіатри про синдром АТО: як він проявляється та як реагувати!
Актуально!

Війна приносить не тільки фізичні, а й душевні травми. Учасники бойових дій, часто навіть не усвідомлюючи цього, несуть в собі вантаж болю довгі роки. Одні можуть подолати ці проблеми самостійно. Іншим необхідна психологічна допомога і підтримка протягом усього життя. Лікарі не даремно б'ють на сполох: пережите в зоні АТО може боляче вдарити не тільки по сім'ям учасників бойових дій, але і по всьому суспільству.

 
Бойкот російських товарів!
Актуально!

У зв’язку з останніми подіями в Україні багато торгових мереж оголошують «економічний бойкот» та припиняють продаж російських товарів. Мережа аптек "D.S." нагадує свою позицію щодо продажу ліків російських виробників у своїх аптеках:

 

 
У Львові створили порадник для учасників АТО та їх сімей!
Актуально!

Працівники відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді упорядкували інформаційний порадник для учасників АТО та членів їх сімей. Буклет тиражем 300 примірників містить інформацію і контаки установ, які можуть надати кваліфіковану юридичну, психологічну та матеріальну допомогу для мобілізованих та членів їх родин, а також установ, у яких можна дізнатись про передбачені цим сім'ям пільги.

 
Знати, щоб вижити - накладання джгута!
Актуально!

Найчастіше люди під час бойових дій помирають не від поранень, а від втрати крові. Тому знаючи, як правильно накладати джгут, можна врятувати комусь життя.

 
У Львові створено центр безпеки міста
Актуально!

12 вересня у Львові запрацює інформаційно-практичний центр безпеки міста, де надаватимуть консультації та проводитимуть майстер-класи з медичної допомоги та самозахисту.

 
Потрібні волонтери-психологи
Актуально!

Координатор кризової психологічної служби у Львові Оксана Наконечна інформує, що для роботи у військовому шпиталі* потрібні досвідчені психологи, які готові займатися волонтерською роботою не один місяць.

 
Статус учасника АТО: хто і як може його отримати
Актуально!

Кабінет міністрів затвердив порядок надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в АТО та забезпечували її проведення.

 
Де у Львові можна пройти курси швидкої медичної допомоги та навчитися стріляти?
Актуально!

У зв'язку з напруженою ситуацією в країні чимало львів'ян почали цікавитися, де у нашому місті можна навчитися надавати першу медичну допомогу та як правильно поводитися зі зброєю.

 
Сторінка 1 з 2 « ПочатокПопередня12НаступнаКінець »

Відгуки

  • Доброго дня!Скажіть будь-ласка,чи можна відновити втра...

    » Христина
додати відгук
Яка інформація на нашому сайті сьогодні Вас зацікавила?