This version of the page http://pravo.mediasapiens.ua/info/pravyla-publikatsiji/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-13. The original page over time could change.
Правила публікації | Порушення прав журналістів

Правила публікації

При публікації інформації про порушення прав журналістів, просимо дотримуватися кількох простих правил:  

1. Кожен інтернет-користувач може самостійно завантажити на сайт інформацію про порушення прав журналістів, якою він володіє. Для цього слід скористатися спеціальною формою.

2. Усі випадки порушень прав журналістів, інформація про які з’являється на сайті, перевіряються модераторами проекту. У ході перевірки, вони можуть доповнюватися новими даними, документами, аудіо- або відео свідченнями. Якщо встановлено, що інформація про порушення не відповідає дійсності, модератор її видаляє.

3. Матеріали, які піддалися цензурі, можуть бути опубліковані на сайті проекту лише після перевірки усіх обставин ситуації, що склалася, модератором. Для цього на електронну адресу sana_d02@ukr.net слід надіслати сам матеріал та описати обставини, за яких його публікацію було заборонено.

4. Отримати консультацію медіаюриста можна, заповнивши спеціальну форму.

5. Для отримання приватної консультації, яка не буде оприлюднена на сайті, слід поставити у полі форми позначку «не для публікації».

У свою чергу, ми гарантуємо дотримання конфіденційності,  якщо джерело інформації не захоче розголошувати своє ім’я або інші дані, які вважатиме за потрібне.