This version of the page http://www.bizreliz.com/2010-05-12-13-54-11.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-13. The original page over time could change.
Телеком

Телеком

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Телеком
Зберегти
Скасувати
Відновити

Інтернет

Сайт для ThinkPad

Для тих, хто любить не тільки користуватися модними гаджетами, а й читати про них - є чудова нови

Понеділок, 22.09.2014 COMMENTS

Ринок Медія

Сексуальная поддержка га

Сотрудники медиа-холдинга «COOP-MEDIA» подготовили серию постеров в поддержку печатны

Середа, 1.10.2014 COMMENTS

Ринок телекому

Знову без 3G?

Понад 95% абонентів мобільного зв’язку України майже 10 років не можуть отримати доступу до

Четвер, 4.09.2014 COMMENTS

Технології, Тарифи

Роумінг для підприємців

Новий бізнес-сезон в «Київстар» розпочався приємним сюрпризом для бізнес-абонентів оп

Четвер, 11.09.2014 COMMENTS

Телеком

Сексуальная поддержка газеты

Сотрудники медиа-холдинга «COOP-MEDIA» подготовили серию постеров в поддержку печатных СМИ. Таким образом, холдинг хотел напомнить о преимуществах печатных изданий, которые, несмотря на ежегодные негативные прогнозы и интенсивную компьютеризацию, продолжают иметь стабильную читательскую аудиторию. В серии шуточных постеров с общим слоганом «Газета круче интернета» сотрудники медиа-холдинга поделились своим видением преимуществ печатных СМИ перед своими электронными собратьями. А поскольку проект ироничный, опубликовать постеры решили не только в печатном виде, но и в интернете, который, по заверениям авторов проект, а сильно уступает печатным СМИ.

 

«На нашей типографии объем заказов на печать газет стабилен, он в этом году такой же, как и три года назад. Печатная пресса находит новые ниши и так же как книги прекрасно соседствует с планшетом, и продолжает оставаться востребована людьми, чья эффективность опирается на технологичность и инновации, – прокомментировала ситуацию генеральный директор холдинга «COOP-MEDIA» Алла Шорина. – Мода на офисы «без бумаг» приходит, это выгодно, и, тем не менее, в Великобритании в газетных киосках каждое утро появляется свежий выпуск «The Times», которая издается еще с конца XVIII века».

 

В рамках проекта представлены 13 постеров, которые обыгрывают 2 сюжетные линии. Первая - плакаты с изображением мужчины, обитателя большого офиса в мегаполисе, подчеркивают значение газеты как надежного источника информации, который дает аналитику, мнения экспертов, взвешенную позицию. Втораяпостеры, героиней которых стала молодая привлекательная девушка, которая сама символизирует печатную прессу, иногда в очень неожиданном контексте.

 

Специально для участия в проекте были приглашены известный украинский фотограф Юлия Сокирко, а также модели Алена Овали и Алексей Заворотний.


Справка: «COOP-MEDIA» – медиа-холдинг, входит в группу компаний COOP-Украина. Является издателем газет «Вісті COOP» (39 тыс экз) и «Порадниця» (198 тыс экз). На типографии холдинга ежемесячно печатаются 5,128 млн. экземпляров газет.

Сайт для ThinkPad

Для тих, хто любить не тільки користуватися модними гаджетами, а й читати про них - є чудова новина. Компанія Lenovo створила унікальний сайт, присвячений легендарному ThinkPad. Сайт носить назву  "This Is ThinkPad" ( www.thisisthinkpad.com) і містить багато цінної і ексклюзивної інформації.

 

Мета розробки даного сайту - сприяння продажу пристроїв і розвитку комерційної діяльності компанії. В рівній мірі ресурс покликаний допомогти покупцям і користувачам отримати якомога більше інформації про сам пристрій. Особливо корисним сайт стане для новачків на ринку техніки, бажаючим зручно і оперативно дізнатися всю інформацію про продукт. Сайт "This Is ThinkPad" розкриває історію, інженерію та філософію легендарних ноутбуків ThinkPad.

 

Перший ThinkPad був випущений в 1992 році, і на сьогоднішній день, вже більше 100 мільйонів екземплярів пристрою продані по всьому світу. "This Is ThinkPad" докладно демонструє, як бренд послідовно став лідером галузі інноваційних гаджетів, орієнтованих на бізнес-аудиторію. В процесі підкорення ринку, командою було виграно понад 100 великих нагород в галузі дизайну. Також на сайті можна знайти інформацію про те, як у 1995 році ThinkPad 701 з клавіатурою-метеликом, зайняв почесне місце в Музеї Сучасного Мистецтва в Нью-Йорку; а також про новий X1 Carbon, який зібрав рекордні 17 нагород на виставці Consumer Electronics Show (CES) в Лас-Вегасі  в цьому ж році.

 

  Багатьом буде цікаво прочитати інтерв'ю з деякими з наших кращих інженерів, дізнатися, як же створювалися перші шедеври техніки, як досліджувався попит на них, і що впливало на переродження пристроїв і їх розвиток. ThinkPad став першим брендом ПК, який об'єднав безліч технологій в одному ноутбуці. Більшість з них досить поширені і сьогодні, наприклад, DVD-ром і сканер відбитків пальців. Lenovo продовжує розширювати свої горизонти і кидати виклик ринку та індустрії ПК.  

 

Дизайн ThinkPad знайшов багато шанувальників і послідовників по всьому світу, і сайт "This Is ThinkPad" підкреслює цю просту елегантність, яка залишається надійною, міцною і найвищою мірою функціональною, не втрачаючи стилю. У той же час, сайт пропонує ознайомитися з матеріалами тестування техніки в складних умовах, що підтверджує репутацію ThinkPad, як міцного і вельми надійного пристрою.

 

Найближчим часом, ресурс продовжить розвиватися, демонструвати цікаві факти, надихати розповідями і розкривати глибину тих складних життєвих ситуацій, які можна вирішити за допомогою ThinkPad.

 

В цілому, сайт "This Is ThinkPad" є інформативним компаньйоном одного з найпопулярніших в світі портативних брендів ПК.

Розширення зони мовлення

1+1 International уклав угоду з одним з провідних польських постачальників кабельного та супутникового телебаченнякомпанією Orange Polska. Відтепер канал присутній у мережі, яка  покриває всю територію країни.

З 1 вересня 1+1 International доступний в міжнародному обслуговуванні Orange TV, як у ТВ (IPTV), так  і на супутнику (DTH). Цією службою користується більш ніж на 700 тисяч домогосподарств.

Orange Polska є провідним постачальником телекомунікаційних послуг, обслуговуючи в цілому близько 20 млн клієнтів. Пропозиції компанії охоплюють конвергентні фіксовані та мобільні послуги, широкосмуговий доступ в Інтернет, передачу даних, цифрове телебачення і відео за запитом, а також численні мультимедійні послуги.

Раніше 1+1 International працював тільки з регіональними операторами.

«Співпрацю з Orange Polska ми розглядаємо як дуже важливий крок у розвитку каналів дистрибуції 1+1 International в Польщі. Країна, де проживає одна з найчисленніших українських діаспор в Європі - за різними даними від 350 000 до 500 000 чоловік - є для нас дуже значимою. До того ж, цей крок розширює співпрацю групи 1+1 Медіа з польськими медіа компаніями в цілому. Сподіваємося, що в найближчому майбутньому розвиток такого співробітництва відкриє нові можливості і дозволить нам звертатися не тільки до україномовної аудиторії в Польщі», - зазначив генеральний продюсер телеканалу Владислав СВІНЧЕНКО.

Крім того, канал 1+1 International у Польщі доступний через Hotbird 13, Astra 4A.

У найближчих планах 1+1 International  – розширити мережу у Німеччині, Канаді, США та на Кіпрі. Канал рекомендовано для сімейного перегляду. Інформацію про присутність каналу у різних країнах шукайте не сайті http://int.1plus1.ua/ у розділі «1+1 у вашій країні».

Роумінг для підприємців

Новий бізнес-сезон в «Київстар» розпочався приємним сюрпризом для бізнес-абонентів операторавідтепер вони спілкуються в роумінгу, не хвилюючись про свій рахунок. Всі абоненти, які обслуговуються на тарифних планах бізнес-лінійки, можуть дзвонити в роумінгу за ціною від 75 коп. за хвилину.

Послуга «Вільний роумінг для бізнесу», якою абоненти передплаченої форми обслуговування користуються з весни, тепер стала доступна і для бізнесу. При цьому враховані потреби бізнес-абонентів, які навіть у відпустці мають бути завжди на зв’язкуобсяг хвилин у щоденному пакеті в рамках послуги було збільшено, а вартість хвилини зменшенодеяких країнах до 75 коп. з урахуванням ПДВ і ПФ). Тепер рахунки за користування зв’язком у роумінгу стали прогнозованими, а послугидоступними.

За умовами послуги «Вільний роумінг для бізнесу», для бізнес-абонентів вартість вхідних і вихідних дзвінків на території таких країн, як, наприклад, Грузія, Італія, Росія і Казахстан, складає 0,75 грн. за хвилину розмови, вартість 1 МБ інтернет-трафіку також становить 0,75 грн. Значно знижено вартість 1 SMS–вона складає 0,75 грн. Ціни вказані з урахуванням податків і в рамках пакету послуг. За умови використання всіх пакетних хвилин, МБ або SMSбуде надано новий пакет (і так до 20 разів на день).

На території таких країн, як Великобританія, США, Франція, Іспанія, Туреччина та інших вартість хвилини вхідних чи вихідних дзвінків становить 2,5 грн., вартість 1 МБ дата-трафіку – 1,5 грн., вартість передачі текстового повідомлення – 0,75 грн. При цьому абонент сплачує за послуги лише в ті дні, коли ними користується.

Країни

Дзвінки

Інтернет

SMS

Італія, Грузія, Росія, Вірменія, Казахстан, Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан, Таджикистан

0,75 грн./хв.

40 хвилинза 30 грн.*

0,75 грн./мб

40 МБ за 30 грн.*

0,75 грн./SMS

20 SMS за 15 грн.*

Австрія, Азербайджан, Албанія, Бельгія, Білорусь, Болгарія, Великобританія, Греція, Данія, Єгипет, Ірландія, Іспанія, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Мальта, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Польща, Румунія, Словаччина, Словенія, США, Таїланд, Туреччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія, Чорногорія, Швейцарія, Естонія

2,50 грн./хв.

20 хвилинза 50 грн.*

 

1,50 грн./мб

20 МБ за 30 грн.*

 

0,75 грн./SMS

20 SMS за 15 грн.*

 

день використання

За умови одноразового безкоштовного підключення послуги «Вільний роумінг для бізнесу» тарифікація послуг у роумінгу буде відбуватися за найвигіднішими пільговими тарифами, які доступні в тій чи іншій країні для абонентів «Київстар».

Замовити послугу «Вільний роумінг для бізнесу» простонеобхідно набрати команду *106*2*1#і натиснути кнопку виклику (можна скористатися системою «Мій Київстар»).Після цього в ряді країн у абонента автоматично будуть діяти пільгові роумінг-тарифи. Список країн включає всі країни, в яких діяли послуги SuperVisaі EuroVisa, а також були додані такі затребувані серед подорожуючих напрямки, як США, Таїланд, Єгипет, Білорусь, Словаччина та інші

C поддержкой LTE-Advanced

Intel объявила о доступности модема Intel® XMM™7260 с поддержкой стандарта LTE-Advanced. Этот модуль используется в новом смартфоне Samsung* GalaxyAlpha*. IntelXMM7260 с поддержкой режима FDD LTE и Intel® XMM™ 7262 LTE FDD/TDDс пятью режимами работы, предназначенный для рынка Китая и некоторых других стран, представляют собой второе поколение LTE-модулей Intel. Они предлагают производителям высокопроизводительное и энергоэффективное решение, в том числе, с поддержкой LTE-Advanced для работы в сетях будущего

 

Предполагается, что уже к концу 2014 г. устройства на базе Intel®XMM726xпоявятся на рынках Австралии, Китая, Европы, Латинской Америки, Северной Америки, Южной Кореи и других стран.

IntelXMM726xподдерживает агрегацию несущих частот до 40 МГц объединенной пропускной способности для одного приемопередатчика. Модуль включает процессор Intel® X-GOLD™ 726 и приемопередатчик Intel® SMARTi™ 4.5. Это компактное и энергоэффективное решение, которое поможет производителям снизить сложность проектирования новых устройств и ускорить их вывод на рынок.

 

Стандарт LTE-Advancedпредлагает более высокую скорость и позволяет быстрее пересылать файлы больших размеров, включая видео.

Характеристики:

·         CAT6 (теоретическая пиковая скорость в нисходящем канале 300 Мбит/с)

·         Агрегация несущих частот в приемопередатчике на базе одного чипсета с поддержкой до 23 комбинаций CAв одном устройстве

·         ПоддержкаVoice over LTE (VoLTE)

·         Эффективное переключение между стандартами LTEFDD/TDD/TD-SCDMA/WCMDA/2G

·         Гибкое соединение с процессорами приложений.

 

Доступность, поддержка, масштабирование во всем мире

·         Более 30 диапазонов 3GPP

·         Одновременная поддержка 22 диапазонов в одном устройстве

·         Предварительная сертификация.

Держава

  • Сьогодні початок теледебатів
  • Напад на офіс ГО "Держава"
  • Пройшов Київський бізнес-форум
  • Митниця пропускає оборонку

Соцiум

  • Технології чистого виробництва
  • Київський півмарафон
  • Саміт з екологічного маркування
  • Українсько-польські пікніки

 

Коментарі

Оле Хансен, стратег и директор биржевых продуктов Saxo Bank:"Цены на нефть опустились на 10 долларов"
27.07.2014
За последний месяц цена на сырую нефть марки Brent опустилась почти на десять... Подробнее...
Константин Юрьев, комерческий директор SunPower:"Зеленый ритейл наращивает обьемы"
07.07.2014
Большая часть 1,5 млрд. евро, инвестированных в прошлом году европейскими... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 6.10.2014 "Империя ангелов" - в
  • 6.10.2014 Пройшов Київський
  • 6.10.2014 Тим, хто має талант
  • 1.10.2014 Устройство для
  • 29.9.2014 Легендарный KEN
  • 22.9.2014 Киевский экономический
  • 18.9.2014 Місія ОБСЄ/БДІП почала
  • 11.9.2014 13-14 вересня-на
  • 9.9.2014 Неспособны
  • 1.9.2014 Свято для дітей від Хеппі
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інтернет-видання "Бізреліз"

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com

e-mail: bizreliz@ukr.net 

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Освіта
  • Офісна техніка
  • Події, Люди
  • Політика
  • Право
  • Промисловість
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені