This version of the page http://www.bizreliz.com/2010-12-30-04-43-46.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-12. The original page over time could change.
Дім

Дім

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Дім
Зберегти
Скасувати
Відновити

Матеріали, Обладнання, Технології

Бизнес доволен светом

Большинство руководителей украинских предприятий (63 %) считают, что правильное освещение напрямую влияет на успешность бизнеса. Такие дан

Четвер, 5.09.2013 COMMENTS

Меблі, Декор

Вам покажуть будинок мрії

З 9 по 12 травня у Львові всі охочі могли відвідати «Дім мрії» компанії LG Ele

Вівторок, 14.05.2013 COMMENTS

Побутова техніка, Посуд

Модна побутова техніка

25 вересня 2014 року у магазині «Фокстрот» у ТРЦ «Dream Town 2» (пр-т Оболонський, 21Б) пре

Середа, 1.10.2014 COMMENTS

Регіон, Місто, Село

Самодостатні сільські громади

Реформа місцевого самоврядування для українського суспільства назріла вже давно, без перебільшення – це вимога сьогодення. Про

Понеділок, 6.10.2014 COMMENTS

Дім

Самодостатні сільські громади

Реформа місцевого самоврядування для українського суспільства назріла вже давно, без перебільшенняце вимога сьогодення. Протягом 20 років ніхто серйозно не займався розвитком сільських територій. В державі на сьогодні навіть немає профільного міністерства, яке б взяло на себе відповідальність від Уряду за розбудову села. Невже і надалі реформи знову будуть здійснюватися не в інтересах людей, а люди будуть задіяні в інтересах олігархів і можновладців? Адже за останні 2 роки напрацьовано та прийнято понад два десятки законів, які істотно обмежують права та повноваження органів місцевого самоврядування. Тому Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад надзвичайно стурбована ситуацією, в якій опинилась Україна.

Зараз налічується  більше ніж 11 тисяч сільських територіальних громад, які об’єднують  біля 28000 населених пунктів. Понад 80% цих громад мають менше 3 тисяч жителів, а майже 50% з них - менше 1000. Бюджети таких сіл складали на 75% дотації вирівнюваня, а в значній кількості сіл такий показник міг доходити від 95 до 99% від обсягу доходів. Тобто, залежно від кількості населення - чим менше населення тим більший рівень дотаційності. І що маємомайже одиниці із сільських рад України мають достатні фінансові ресурси для виконання у повному обсязі своїх повноважень та надання якісних послуг населенню.

Звісно, 11 тис. громад це дуже багато. І в більшості своїй вони готові добровільно об’єднуватись. Але це не потрібно робити в один день.

 

Загалом алгоритм добровільного об’єднання має бути наступним:

-         Крок 1: реальна децентралізація фінансівгромади мають побачити, що Центральна влада дійсно віддає значну частину коштів на місця

-         Крок 2: повноваженнязагалом на даний час сільські та селищні ради виконують 2/3 повноважень від запропонованих в Концепції на базовому рівні.

-         Крок 3: після передачі фінансування і повноважень на місця громади самі побачать, чи вистачає цих коштів на виконання запропонованих повноваженьТоді і має розпочатись обговорення  щодо можливого об’єднання, оскільки головним принципом стане саме економічна доцільність.

Це і є добровільне об’єднання.

 

«Наша держава перебуває в небезпеці через багаторічне ігнорування думки народу та недолугу управлінську політичну діяльність її керівників. Реформи, які пропонуються, мають бути на користь людині, а реформа місцевого самоврядування –не за рахунок села! Якщо правильно побудувати взаємовідносини місцевого самоврядування та державної влади, то з часом, кожна громада може стати самодостатньою, буде мати фінансові ресурси, щоб забезпечити стабільне життя своїм мешканцям. Тобто адміністративно-територіальна реформу потрібно розглядати виключно як засіб поліпшення  життя на селіМайбутнє України, її державностіза місцевими громадами. І вони повинні стати сильними та самодостатніми» - сказав Вадим Івченко, Заступник ГоловиКерівник Виконавчої дирекції Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.

Порядок об'єднання територіальних громад передбачає створення спільної робочої групи, підготовку проекту договору про об'єднання та безпосередньо утворення об'єднаної територіальної громади». Тобто, начебто "добровільність об'єднання територіальних громад" і "збільшення бюджетного фінансування об'єднаннях громад", але ми розуміємо, що процес об'єднання може стати "добровільно-примусовим", адже сільські, селищні та міські голови знаходяться під сильним адміністративним впливом.

І ще одне болюче питання: відстань від адміністративного центру об'єднаної територіальної громади до найвіддаленішого населеного пункту цієї громади може досягати 30 кілометрів! Якщо така норма буде реалізована то жителі віддалених населених пунктів будуть фактично позбавлені можливості вільно отримувати послуги, які надаватимуться в адміністративному центрі. А при теперішньому стані доріг, діючому автобусному сполучені  отримання довідки або інші послуги, виконання яких брала на себе сільрада, для більшості людей стане дуже проблематичним.

Питання комунальної власності. У законі передбачено що об’єкти комунальної власності громад, які об’єднались, є власністю об’єднаної громади. Тобто цілком можливо що той же ФАП чи сільський клуб або перепрофілюють, або взагалі зачинять. І без урахування позиції цих «малих громад», і навіть без їхнього відома. Також, цілком можливо, що об’єднана громада буде незацікавлена у будівництві нових об’єктів соціально-культурного або комунально-побутового значення.

І ще багато таких запитань, які в більшості своїй можуть звести нанівець всю прогресивність об’єднання сільських територіальних громад. Як всі їх вирішити? Саме визначенням таких проблемних моментів у законодавчих новаціях і займається Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад.  І неодноразово відстоювала свою позицію перед Урядом.

 

Модна побутова техніка

25 вересня 2014 року у магазині «Фокстрот» у ТРЦ «Dream Town 2» (пр-т Оболонський, 21Б) презентували комплект вбудованої техніки Pyramida by Andre Tan.

Захід відкривав В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». Він зазначив, що в теперішній час, коли нарешті виріс рівень споживчого патріотизму, йому вдвічі приємно презентувати в національній мережі «Фокстрот» новинку з дизайном від українського кутюр'є Андре Тана.

- З брендом Pyramida ми працюємо 9 років і завжди він створював справжній kitchen - кутюр, - розповів у вітальній промові В'ячеслав Поврознік. - І тому я впевнений, що Pyramida by Andre Tan стане must-have цього сезону «осінь-зима» у «Фокстроті» і надихне багатьох клієнток нашої мережі на створення справжніх кулінарних витворів мистецтва.

Бренд Pyramida розділяє інноваційний підхід компанії «Фокстрот» до ведення бізнесу, він прогресивний, актуальний, інтерактивний і завжди в моді. Такий же і зовнішній вигляд комплекту.

- Цей комплект відрізняється не тільки оригінальним дизайном, а й високими технічними характеристиками. Всі панелі управління - сенсорні. Це не тільки модно, а й практично, - зазначив Костянтин Михайленко, комерційний директор «Піраміда Технік».

Новинку можна придбати в магазинах торговельної мережі «Фокстрот» за спеціальною акційною ціною тільки до кінця цього року. Комплект з'явиться в торгових залах ритейлера та в інтернет-магазині foxtrot.com.uaв перших числах жовтня 2014 року.

Перший комплект вбудованої техніки Pyramida by Andre Tan - це істинний зразок стилю Smart Couture - комфортної розкоші. Дизайнер Андре Тан зізнався, що, крім fashion-напрямку, його завжди цікавив промисловий дизайн, який слідує тим же принципами, що і fashion - функціональність і краса.

- Створюючи комплект побутової техніки, я використовував такі модні тренди, як принти, декор, а також поєднання різних матеріалів, - розповів іменитий кутюр'є. - Варіанти створювалися на одному диханні. Комплект Pyramida by Andre Tan дозволить жінкам почувати себе на кухні, як на модному подіумі.

Контроль за побутовою технікою

На виставці IFA 2014 у Берліні компанія LG Electronics (LG) представила своє бачення системи контролю побутової техніки – LG Smart Home. У павільйоні LG відвідувачі виставки змогли побачити та протестувати, як «розумні» преміум-пристрої LG та революційна система LG HomeChat™ спрощують контроль, підключення та використання побутової техніки, у тому числі за допомогою смартфонів.

 

LG Smart Home об’єднує всі «розумні» пристрої в єдину систему, елементи якої взаємодіють між собою, що полегшує використання домашньої техніки. Завдяки LG HomeChat™ користувачі можуть оцінити всі переваги комплексного контролю «розумної» домашньої екосистеми, а також час- та енергозберігаючих режимів – «Поза домом» (Leaving Home), «Повертаюся додому» (Coming Home) і «Відпустка» (Vacation). Приміром, якщо користувач через мобільний месенджер надішле повідомлення «Поза домом», холодильник LG автоматично переключиться у режим економії енергії. Ця ж команда активує функцію «Домашній сторож» (Home Guard) у роботі-пилососі HOM-BOT. За допомогою цієї корисної функції пилосос «бачить», хто заходить у будинок, робить знімок обстановки та надсилає його прямо на смартфон користувача.

 

LG Smart Home сумісна з «розумними» домашніми системами, що працюють на сучасних відкритих платформах, і пристроями та аксесуарами інших виробниківзокрема, через відкриті протоколи AllJoyn[2]. Так, протокол AllJoyn повідомляє користувачам про стан їхніх «розумних» пристроїв. Приміром, на екран LG Smart+ TV на webOS користувач може отримати повідомлення про повне завантаження пральної машини. LG Smart Home також зможе «взаємодіяти» з продуктами, сумісними з інтелектуальним термостатом Nest, який цього року буде представлений у Північній Америці.

 

«Ми раді представити на IFA 2014 нашу систему Smart Home, – зазначив Сон-чжин Джо, президент та головний виконавчий директор компанії LG Electronics Home Appliance. – Система ефективно взаємодіє з пристроями на відкритих домашніх платформах і забезпечує такі переваги, як зручність, економія часу та енергії, а також можливість налаштовувати роботу пристроїв у різних режимах за допомогою одного дотику до екрана або натискання кнопки. LG Smart Home – це особистий домашній секретар, який дає розумні рекомендації, чекає на розпорядження і робить життя легшим та комфортнішим».

 

Робота LG Smart Home базується на трьох окремих і водночас взаємопов’язаних принципах, що перетворюють житловий простір на організовану екосистему. Перший – «Абсолютна довіра» (Supreme Trust) – має відношення до роботи систем домашнього моніторингу, управління енергоспоживанням та функцією Smart Diagnosis™. Другий – «Потужний імпульс» (Thrilling Burst) – закладений в основу безпровідної багатокімнатної «розумної» Hi-Fi системи. Третій принцип – «Близьке спілкування» (Eminent Conversation) – використовується при розробці шаблонів рекомендацій та режимів «в один дотик», таких як «Відпустка», «Поза домом», «У супермаркеті» (Grocery Shopping) та «Повертаюся додому».

 

Smart-холодильник LG: «розумний» контроль продуктів

«Розумний» холодильник LG має ряд інноваційних функцій, таких як Smart View, Smart Power Saving та Smart Manager. Це перший холодильник з внутрішньою відеокамерою Smart View, що вбудована у верхню частину основного відділення. Завдяки їй користувачі можуть отримувати зображення вмісту холодильника на свої смартфони і планшети. Вбудована камера реагує на відкриття і закриття холодильника, фіксуючи зображення продуктів, які у ньому зберігаються. За допомогою HomeChat™ користувач може дізнатися про продукти, які слід докупити додому, поки він знаходиться у супермаркеті або продовольчому магазині. Це допоможе заощадити час та уникнути непотрібних покупок.

 

Нові функції Smart Power Saving і Energy Monitoring дозволили збільшити енергоефективність «розумного» холодильника LG. Так, функція Smart Power Saving значно знижує споживання енергії у години, коли ним ніхто не користується, – наприклад, вночі або під час відпустки господарів. Функція Energy Monitoring допомагає користувачам відслідковувати відкривання дверей холодильника і кількість споживаної ним енергії.

 

У свою чергу, технологія LG Smart Manager перетворює холодильник на справжню систему управління продуктовими запасами. Функція пошуку рецепту Recipe Search надасть користувачеві кілька рецептів приготування смачних страв з продуктів, що зберігаються у холодильнику. Завдяки ще одній новій функції – Photo Album – користувач може показувати свої улюблені фото рідним або друзям дистанційно, передаючи їх зі свого смартфона на екран холодильника.

 

«Розумна» пральна машина LG: рекомендації та просте налаштування

Smart-технології у «розумній» пральній машині LG максимально спрощують процес прання. Наприклад, якщо користувач пролив на сорочку апельсиновий сік, достатньо за допомогою HomeChat™ ввести текст «видалити плями від апельсинового соку» та активувати необхідні програми і режими одним натисканням кнопки. Функція Guided Laundry порекомендує та автоматично відрегулює налаштування для будь-якого виду прання.

 

Функція Energy Monitoring дозволить користувачам порівнювати кількість енергії, що пральна машина споживає щомісяця, а також дізнаватися, скільки кіловатів вона витрачає при використанні тих чи інших режимів і циклів. Точна інформація буде корисна тим, хто хоче заощадити на комунальних платежах. А за допомогою функції Download Cycle користувачі можуть завантажувати нові програми та режими прання. Так, сім’ї з маленькими дітьми зможуть вибрати програму «Дитячі речі», а поціновувачі активного способу життя – «Спортивний одяг».

 

Функція LG Smart Diagnosis™, яка використовує технології Wi-Fi, NFC-мітки та аудіодіагностику, проконсультує користувача щодо технічних питань. Зокрема, «розумна» пральна машина LG «нагадає» користувачеві про те, що потрібно вимити барабан. Також споживачі можуть дистанційно управляти та контролювати роботу «розумної» пральної машини LG, де б вони не знаходилися. Для того щоб пральна машина завершила прання до моменту повернення господарів з роботи, у повідомленні їй потрібно наказати почати прання. А якщо надіслати запитання «що ти робиш?», то у режимі реального часу можна отримати детальну інформацію про виконану роботу.

 

LG Smart HOM-BOT SQUARE: більше, ніж просто пилосос

За допомогою нової функції «Домашній сторож» (Home Guard) робот-пилосос HOM-BOT SQUARE буде стежити за порядком та безпекою будинку у відсутність господарів. Після фіксації будь-якого руху у будинку, вбудовані камери автоматично фотографують приміщення та надсилають знімки на смартфон господаря. Ще одна чудова функція – «Домашнє спостереження» (Home View) – дозволить користувачам дистанційно контролювати роботу пилососа зі свого смартфона. А за допомогою функції «Графік прибирання» (Cleaning History) можна легко дізнатися, коли Smart HOM-BOT SQUARE прибирав приміщення останнього разу.

 

«Розумна» мікрохвильова піч LG Lightwave: готування без турбот

Використовуючи HomeChat™ та функцію пошуку рецепту Recipe Search, господарі можуть отримувати рекомендації від «розумної» печі щодо приготування потрібних страв. Як тільки користувач визначиться з вибором, піч автоматично налаштує температуру і час, необхідний для приготування цієї страви. Крім цього, за допомогою функції «Контроль роботи печі» (Oven Monitoring) можна перевіряти статус приготування страви. Також користувачі зможуть отримувати на свої смартфони нові рецепти та зберігати у пам’яті пристрою свої особисті.



[1]IFA (нім. Internationale Funkausstellung Berlin) – щорічна міжнародна виставка побутової електроніки, одна з найстаріших індустріальних виставок Німеччини й одне з найголовніших торгових шоу світу. Виставка організована The German Association for Entertainment and Communications Electronics спільно з Messe Berlin GmbH і проводиться у виставковому центрі Берліна щорічно у вересні.

[2]AllJoyn – відкрита операційна система, розроблена консорціумом AllSeen Alliance.

Скидки на сковородки

Знаменитая кухонная посуда  ТМ «TEFAL» с антипригарным покрытием» стала ещедоступнее,  со скидкой минус 30% можно приобрести любую акционную сковородку ТМ «TEFAL» в сетях «Велика Кишеня» и «Велмарт».

С 15 августа по 14 октября 2014г. в супермаркетах «Велика Кишеня» и в гипермаркетах «Велмарт» сковородки ТМ «Тефаль» будут продаваться со скидкой 30%.

Чтобы приобрести сковороду со скидкой, необходимо совершить покупку на сумму от 99 грн., в период от  15 августа по 14 октября 2014г., и получить у кассира специальный купон на скидку. При покупке сковороды просто предъявляєтє купон на кассе.

Акция действует во всех супермаркетах «Великой Кишени» и гипермаркетах «Велмарт».  

Телевизор с экраном 4К Ultra HD

Телевизоры бывают разные. Но все они меркнут перед новым Sony BRAVIA™ S90 4K Ultra HD, который обеспечит вам прекрасные развлечения в изысканной форме.
Доступный в размерах 75 и 65 дюймов, S90 обладает тончайшим экраном для передачи естественных изображений, в четыре раза более детальных, чем Full HD. 

  Дисплей TRILUMINOS™ передает каждую деталь происходящего на экране благодаря совершенной палитре цветов. Технология X-tended Dynamic Range™ интеллектуально усиливает контраст и дарит насыщенные светлые и более глубокие темные оттенки. Кроме того, технология Sony’s 4K X-Reality PRO откроет для вас совершенно новый мир детализации. Она обеспечивает высокое качество изображения обычного телевещания или фильмов Blu-ray за счет четырехкратно увеличенного количества пикселей в сравнении с Full HD. Качество изображения на S90 такое же, как и на признанном критиками телевизоре Sony X9 4K.


Многоканальный звук


Sony впервые представляет 4.2-канальную систему Multi-angle Live Speaker. Её динамики установлены под разными углами, и распределяют звук из фронтальных правого и левого каналов, как фронтальных, так и объёмного звука, чтобы аккуратно распределить его по всей комнате. Режим ClearAudio+ и дискретная обработка звука сохраняют оригинальное звучание и передают его четко и в хорошем качестве. Присаживайтесь поудобнее и расслабьтесь: вы погружаетесь в заполняющий все пространство вокруг вас объемный звук, который полностью вас окутывает.
Выбирайте идеальный изгиб от Sony.

BRAVIA S90*

 
Размер экрана    75” (KD-75S9005B) / 65” (KD-65S9005B)       
Разрешение    4K (3840x2160)       
Процессор изображения    4K X-Reality PRO       
Цвет    Дисплей TRILUMINOS       
Яркость и контраст    Технология X-tended Dynamic Range       
Motionflow    Технология Motionflow XR800Hz       
Аудиосистема    4.2-канальная Multi-angle Live Speaker с дискретной обработкой звука       
Функция One-Flick Entertainment    Quick Start & Playback; Direct Access с новым пользовательским интерфейсом; интуитивный контроль с функцией One-Flick Remote       
Взаимодействие с пользователем    Функции Social Viewing; Live Football Mode; One-touch mirroring; Photo share       
3D    Есть (две пары очков в комплекте)       
Камера и микрофон для Skype     Встроены        
Функция One-Flick Remote    Есть    

* Характеристики могут отличаться в зависимости от региона
 

Держава

  • Пройшов Київський бізнес-форум
  • Митниця пропускає оборонку
  • Китайский "Украинский дом"
  • Киевский экономический форум

Соцiум

  • Київський півмарафон
  • Саміт з екологічного маркування
  • Українсько-польські пікніки
  • Створено Союз Добровольців АТО

 

Коментарі

Оле Хансен, стратег и директор биржевых продуктов Saxo Bank:"Цены на нефть опустились на 10 долларов"
27.07.2014
За последний месяц цена на сырую нефть марки Brent опустилась почти на десять... Подробнее...
Константин Юрьев, комерческий директор SunPower:"Зеленый ритейл наращивает обьемы"
07.07.2014
Большая часть 1,5 млрд. евро, инвестированных в прошлом году европейскими... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 6.10.2014 "Империя ангелов" - в
  • 6.10.2014 Пройшов Київський
  • 6.10.2014 Тим, хто має талант
  • 1.10.2014 Устройство для
  • 29.9.2014 Легендарный KEN
  • 22.9.2014 Киевский экономический
  • 18.9.2014 Місія ОБСЄ/БДІП почала
  • 11.9.2014 13-14 вересня-на
  • 9.9.2014 Неспособны
  • 1.9.2014 Свято для дітей від Хеппі
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інтернет-видання "Бізреліз"

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com

e-mail: bizreliz@ukr.net 

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Освіта
  • Офісна техніка
  • Події, Люди
  • Політика
  • Право
  • Промисловість
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені