This version of the page http://www.ukr.net/news/sport/blogs.html?event=Refresh&p= (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-11. The original page over time could change.
Публікації з блогів спортивної тематики на UKR.NET
День добрий, вельмишановний користувач! На жаль, ми не можемо гарантувати вам коректний перегляд даної сторінки через застарілу модель вашого броузера.
Пропонуємо вам поставити один із таких броузерів:

Останні публікації з спортивних блогів

Новини спорту, особливо в моменти відповідальних ігор світового значення, завжди були важливими і значними для всіх уболівальників. У нас Ви знайдете найсвіжіші спортивні новини України та інших країн, прогнози на спорт ЮА, фотозвіти та репортажі з матчів та багато іншого. Цікаві інтерв'ю з зірками вітчизняного та зарубіжного спорту дають можливість шанувальникам дізнатися більше про своїх кумирів. Все найкраще про футбол юа представлено в матеріалах UKR.net. Ми підгоготували для Вас найсвіжіші новини спорту: футбол, баскетбол, формула-1 та інші події з достовірних джерел. На нашому ресурсі до Вашої уваги пропонується весь спорт в Україні та за кордоном. Читайте найоперативніші спорт результати тільки на веб-ресурсі UKR.net! Спорт в Україні налічує понад 30 видів змагань. Найбільш популярними вважаються футбол, автогонки, деякі види єдиноборств, баскетбол і хокей. Всі найцікавіші спортивні новини висвітлені в репортажах на порталі UKR.net: спорт результати відбіркових турів, підсумки фінальних поєдинків та інтерв'ю учасників змагань. Ви дізнаєтеся думки експертів і критиків про минулі першості з добірки найкращих спортивних оглядів на нашому веб-ресурсі. Сучасні спорт новини щоденно висвітлюють нам події, які відбуваються не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Еволюція спортивних установ продовжується і донині. Активно ведеться підготовка професійних спортсменів для участі в європейських чемпіонатах, світових турнірах та Олімпійських іграх. Читайте про досягнення наших співвітчизників в новинах спорту України на найбільшому національному порталі!
Ну, здравствуй, это я!(Паралимпийский спорт)
 Ще новин...

Останні новини

Роман Грожан: Сейчас надо набирать персонал(Перший Національний)
Шовковский снова в строю(Комсомольская правда)
В Дагестане сократят рабочий день из-за футбола(Гол!)
Где смотреть и на кого ставить в чемпионате Украины по футболу(Вести)
Вице-президент мадридского «Реала»: "В этом сезоне у нас есть все шансы". Лига Чемпионов(Спорт XL)
Прем'єр-ліга. Гру Шахтар - Дніпро, крім України, покажуть ще у дев'яти країнах Європи(Чемпіон)
Ротань: "Матч с Шахтером не решающий"(FC Dnipro.com)
Хоккей. Руслан Федотенко: «Перелом какой-то произошел после этой первой шайбы»(MoreSporta.com.ua)
ФК «Севастополь» продовжує свої виступи у розіграші української Прем'єр-ліги(Униан)
Лига чемпионов.Фаворитов нет - зато сколько интриг!(Sportbox.Ru)
 Всі новини