This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-07. The original page over time could change.
Новини УАВПП / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини УАВПП

  • 16 вересня 2014Глобальний інноваційний форум Social Good Summit

    Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Асоціація видавців періодичної преси запрошують Вас на щорічний інноваційний форум Social Good Summit, який проходитиме 22 вересня 2014 року в Київському Національному Університеті ім. Т.Г.Шевченка


    Докладнiше
  • 10 вересня 2014УАВПП та Укрпошта погодили нормативні терміни доставки преси

    Результатом наполегливої та тривалої взаємодії УАВПП та УДППЗ «Укрпошта» стало встановлення чітких термінів доставки періодики. 


    Докладнiше
  • 3 вересня 2014«День інновацій у видавництві ЗМІ»

    Українська Асоціація Видавців (УАВПП) – найбільше українське об’єднання компаній-видавців періодичних ЗМІ, як друкованих, так і цифрових – запрошує взяти участь у Конференції з ефективних рішень у видавничому бізнесі «День інновацій у видавництві ЗМІ».


    Докладнiше
  • 20 серпня 2014Эксперты УАИПП комментируют тенденции в рекламе в прессе

    Экспертный совет УАИПП внес корректировки в прогноз объемов рекламы в прессе на 2014 год.

    Главное сообщение – о том, что падение объемов рекламы в прессе в 2014 году по сравнению с 2013 годом составит 20,5%, а не 0,6%, как прогнозировали эксперты УАИПП в конце 2013 года.

    Прогноз составлен на основании оценок 10 экспертов, ежедневно работающих с рекламой в прессе – представителей рекламных агентств и издательских компаний.


    Докладнiше
  • 13 серпня 2014УАВПП просить Президента України ветувати незаконні санкції щодо ЗМІ

    УАВПП звернулась листом до Президента України Петра Порошенка з проханням ветувати або вплинути на процес доопрацювання законпроекту, яким передбачаєтсья можливість припинення діяльності та/або розповсюдження ЗМІ в Україні.

    Головне, про що видавці просять Президента України - щоб з документу були виключені пункти щодо припинення діяльності/розповсюдження ЗМІ у спосіб інший, аніж передбачений чинним законодавством.


    Докладнiше
  • 7 серпня 2014УАВПП вимагає зберегти пресу в метро для киян.

    УАВПП звернулася до столичного мера з проханням сприяти збереженню та розвитку системи розповсюдження преси в Київському метрополітені.

    Видавці вимагають:

    1)     Не допустити закриття чи блокування роботи існуючих точок з розповсюдження преси без заміни таких на рівноцінні.

    2)     Створити можливість вільного доступу зацікавлених підприємців для відкриття нових точок з продажу преси.

    3)     Забезпечити прозорість та попередити шахрайські дії у процесі розвитку мережі, зокрема, під час проведення конкурсів серед потенційних розповсюджувачів.


    Докладнiше
  • 7 серпня 2014Керівництво Укрпошти та УАВПП погодили найближчі кроки для розвитку передплати на пресу в Україні

    П’ятого серпня представники УАВПП та Укрпошти домовилися протягом місяця прийняти 2 важливі документи щодо розповсюдження преси за передплатою. Повністю готові для затвердження проект Наказу про нормативні строки доставки преси та проект Правил розповсюдження преси за передплатою. Ці документи урегулюють процедуру доставки преси за передплатою та дозволять контролювати строки і якість доставки преси до читача.


    Докладнiше
  • 18 липня 2014Видавці УАВПП рекомендують Уряду забезпечити поширення державної преси в зоні АТО та готові надати безкоштовно частину тиражу для постраждалих територій.

    18 липня на виконання доручення Прем'єр-міністра України від 15.07.2014 №26777/0/1-14 щодо визначення переліку друкованих ЗМІ, які необхідно розповсюджувати в населених пунктах Донецької та Луганської областей, звільнених від терористів, УАВПП підготовлено рекомендації для Уряду щодо поширення друкованих ЗМІ.


    Докладнiше
  • 11 червня 2014Відкрита панельна дискусія «Значення людського капіталу для забезпечення сталого економічного розвитку України»

    Організатори Відкритої панельної дискусії «Значення людського капіталу для забезпечення сталого економічного розвитку України» - Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Програма розвитку ООН в Україні, Київська Школа Економіки та Українська Асоціація Видавців (УАВПП) - запрошують представників засобів масової інформації взяти участь у дискусії, яка відбудеться 19 червня 2014 року з 13:00 по 14:30 у Київській Школі Економики (м.Київ, вул.Мазепи, 1). 


    Докладнiше
  • 23 травня 2014УАВПП та ПРООН запрошують на семінар-дискусію з висвітлення екологічних проблем та шляхів їх подолання

    Українська Асоціація Видавців (УАВПП) та Програма розвитку ООН в Україні запрошують журналістів та редакторів відділів «суспільство», «економіка» та усіх, хто прагне підвищити свою кваліфікацію у висвітленні питань економіки та життя суспільства на семінар-дискусію з питань висвітлення екологічних проблем України та шляхів їх подолання.


    Докладнiше
  • 22 травня 2014Читать на равных: в Украине впервые издана художественная рельефно-контурная книга для детей с нарушениями зрения

    20 мая 2014 года в помещении Центральной библиотеки им. Т. Г. Шевченко для детей г. Киева, во время итоговой пресс-конференции проекта «Читать на равных» состоялась презентация сказки «Лиса и Журавль» – первой контурно-рельефной художественной книги для детей с нарушениями зрения на украинском языке. Общий тираж издания – 4 200 экземпляров, которые в ближайшее время будут направлены в 240 специализированых учреждений и библиотек по всей Украине.


    Докладнiше
  • 19 травня 2014Итоговая пресс-конференция проекта «Читать на равных» состоится 20 мая 2014

    Как помочь детям в условиях масштабных социальных потрясений?

    Есть проблемы, которые люди склонны не замечать. Издание детских книг шрифтом Брайля – одна из таких проблем. Ее отодвигали на второй план и в обычное время, а в период социальных потрясений вопрос и вовсе рисковал быть заброшенным в дальний угол.


    Докладнiше