This version of the page http://www.bohdan-books.com/in-skin/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-07. The original page over time could change.
Подарункові видання в шкірі | Видавництво Навчальна книга – Богдан
Видавництво «Навчальна книга – Богдан» Інтернет магазин «ДімКниги»

«Кобзар» і Україна

Ціна: 1895грн

Чудовий подарунок до свята, уродин чи ювілею – вишукана книга «Кобзар» і Україна» у шкіряній палітурці.
Це ювілейне видання з нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, проілюстроване полотнами класиків українського мистецтва та художніми роботами сучасників. Крім того, у виданні підібрано малярські роботи Тараса Шевченка, які допоможуть читачеві краще осмислити історичні події та споконвіковічне прагнення українців до національної самовизначенності й повноцінного утвердження у світовій культурі.

Книга життя

Ціна: 250грн

Поетична антологія. Укладач Борис Щавурський
Подарункове видання. Палітурку виготовлено зі шкіри ручним способом.
Та поміж тим – це книга про людину у світі й про світ у людині, про світло і темряву, і про наше з вами життя, розіп’яте поміж любов’ю та смертю... Цю книгу писали поети всіх часів і народів. Писали з любов’ю, але пам’ятаючи про смерть. Це антологія віршів поетів усього світу про життя.

Книга любові

Ціна: 250грн

Поетична антологія. Укладач Борис Щавурський
Подарункове видання. Палітурка виготовлена зі шкіри та створена руками.
Про що ця книга? Про любов, що сильна, як смерть, і незнищима, немов життя. Цю книгу писали поети всіх часів і всіх народів. Писали з любов’ю і во ім’я любові.

Книга смерті

Ціна: 250грн

Поетична антологія. Укладач Борис Щавурський
Подарункове видання. Шкіряна палітурка ручної роботи.
Про що ця книга? Про виворіт життя, про його альфу й омегу, про сріблясті луки у потойбічних світах, а ще про береги летейські, де цвітуть асфоделі — квіти забуття... Цю книгу писали поети всіх часів і всіх народів. Писали з любов’ю і во ім’я життя.