Дозвольте мені як директору та засновнику з гордістю представити компанію — оператора ділового туризму, яка займається комплексним вирішенням корпоративних завдань, пов’язаних з бізнес-поїздками та заходами, як в Україні, так і за кордоном.

 Для розвитку бізнесу я вибрав сферу ділового туризму як найбільш динамічну і прогресивну ще в момент зародження цього сегмента на туристичному ринку України. Діяльність у цьому напрямі ми з партнером почали в 1993 році. Під брендом «Новий Стандарт ділових подорожей» компанія працює з 2004 року.

 Пріоритетами нашої діяльності є розвиток, інноваційність, відповідальний підхід і задоволення потреб клієнтів.

Ми пишаємося тим, що перевищуємо очікування замовників і постійно впроваджуємо нові стандарти MICE-послуг (meeting, incentive, conference, exhibition).

 Ми надаємо унікальну бізнес-модель, засновану на трьох важливих ресурсах: наші співробітники, наші технології, наші цінності.

Ми знаходимо талановитих людей і надаємо їм можливість розвиватися в професійній сфері. Всі вони — лідери у своїй галузі і мають необхідні навички та ресурси для максимально ефективного вирішення будь-яких бізнес-задач. Вони — стержень нашої компанії.

Кожному клієнту ми пропонуємо кілька альтернативних варіантів організації поїздок або заходів в рамках індивідуального підходу до його потреб. Як національний оператор ми, як ніхто інший, розуміємо очікування бізнесу, існуючого в Україні, і прагнемо робити тільки кращі пропозиції своїм клієнтам.

 Я висловлюю щиру подяку нашим співробітникам, клієнтам, партнерам за прихильність, довіру та спільні досягнення. Сподіваюся, наша співпраця і надалі буде сприяти взаємному процвітанню і успіху.

 

З повагою, Володимир Рогозний