This version of the page http://lucl.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-05. The original page over time could change.
Публічна бібліотека імені Лесі Українки міста Києва
Публічна бібліотека імені Лесі Українки

Бібліотека працює:
з 10:00 до 19:00

Субота, неділя:
з 10:00 до 18:00

Вихідний день - п'ятниця
Останній день місяця 
санітарний
Тел.: (38-044)486-01-46

Створіть акаунт!



  • Забули свій пароль
  • Забули своє імя
  • Реєстрація
Користуйтеся!

... Маючи справу з найціннішим і найблагороднішим - людиною та інформацією, бібліотека впливає на процес долучення наших громадян до цінностей вітчизняної та світової науки і культури, на формування духовності та гармонійний розвиток особистості.

НОВІ НАДХОДЖЕННЯ

Бібліотека запрошує!

Запрошуємо відвідати заходи бібліотеки у жовтні 2014 р.


Події, що відбулися

1 жовтня 2014

В Національній спілці письменників України  відбулося чергове засідання міського Клубу бібліотекарів. Бібліотекарі Києва зустрілися із заступником директора Інституту літератури імені Т. Шевченка НАН України Сергієм ГАЛЬЧЕНКОМ. Відомий шевченкознавець розповів про низку шевченкознавчих студій, перевидань творів Т. Шевченка, здійснених протягом останніх років, зокрема про особливо цікаві – факсимільні. Сергій Анастасович закцентував увагу на потребі продовжувати пошуки пам’яток, що стосуються Т. Шевченка, адже процес відкриття або перепрочитання поета триває і до сьогодні. Мова йшла і про новий проект Інституту літератури – шеститомне видання – “Шевченківську енциклопедію”. Було також презентовано Шевченкові "Кобзарі": компактне видання, видане спеціально для передачі українським бійцям та кишенькові, сувенірні видання. Вів засідання Василь Іванович Фольварочний.

1 жовтня 2014

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших — одна з головних цінностей людської моралі. До цієї дати на абонементі відкрито благодійну книжкову виставку «Добром забуте серце обігрійте». Користувачі мають можливість вибрати собі у дарунок книгу на будь-який смак до 10 жовтня.

 

 

Всі новини

NEW

Бібліотечні клуби за інтересами : методичні поради бібліотекарю  в організації  творчих об"єднань користувачів. - К., 2014.

Правове регулювання гендерних відносин в Україні : бібліографічний список. - К., 2014

 



Дорогі кияни!

Навесні, коли розцвітають яскраві квіти та буяють каштани, теплий весняний вітер приносить до нас Свято матері, а 15 травня Україна відзначає Міжнародний день родини!

Колектив Публічної бібліотеки імені Лесі Українки віддає шану та любов всім матерям – берегиням мудрості, доброти та милосердя.

Доземний вам уклін і щира дяка за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку.
То ж піклуймося про наших матерів, оберігаймо наші родини, шануймо наші традиції, бережімо рідну Україну!
 




Онлайн перекладач