This version of the page http://com.cv.ua/3d.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-05. The original page over time could change.
COM.CV.UA [ 3D панорами ] - cтудія веб-дизайну - розробка сайтів, веб дизайн, розміщення, підтримка, просування веб сайтів, чернівці, в чернівцях
 Наші клієнти Послуги Вартість 3D панорами Контакти 
прочитать на русском языке »

3Д-панорами (віртуальна, сферична панорама)

- це сучасний засіб візуалізації, який створює відчуття присутності.


Переглядаючи віртуальну 3D-панораму, Ви отримуєте і запам'ятовуєте набагато більше інформації, ніж при перегляді звичайних фотографій. Панорама охоплює максимально можливий кут огляду - 360 х 180 градусів. До того ж, керуючи клавішами або мишею, можливо змінювати напрямок перегляду, озирнутися навколо або обернутися, а також наближати і віддаляти цікавий предмет або повернути зображення під потрібним кутом. Завдяки цьому Ви бачите місце або об'єкт так, ніби знаходитися там фізично.

Крім того, кілька панорам можуть бути з'єднані у віртуальний тур, що дозволить переходити з однієї 3D-панорами в іншу. Віртуальний тур ідеально підходить для презентації будівель та інтер'єрів, екскурсій по ресторанам і готелям, за допомогою якого ефективність рекламної кампанії зростає в декілька разів. Створення віртуальних турів і 360 градусних сферичних 3D-панорам визнано відмінним інструментом просування об'єктів нерухомості (будинків, квартир), готельних комплексів, ресторанів, кафе, торговельних центрів, туристичних маршрутів, пам'яток та ін. Сайти, на яких розміщені 3Д-панорами чи віртуальні тури, виглядають більш сучасно і привабливо, що дозволяє залучити більше відвідувачів на ресурс. Якщо Ви власник готелю чи ресторану, господар будинку, що продається, дачі або квартири то Ви можете зробити замовлення на ексклюзивне 3D панорамне фото в Чернівцях, яке ми виконаємо у потрібні для Вас терміни.

Створення віртуальних турів або 3D панорам, не дуже проста задача і вимагає досвіду і спеціального обладнання. За допомогою наших спеціалістів Ви можете зробити якісну 3D панораму або віртуальний тур у м. Чернівці. 3D панорамна зйомка - це прекрасна реклама, як для Вас, так і для нас, тому ми зробимо все для взаємного співробітництва.
Розгорнути

Вартість послуг по створенню 3D панорам і віртуальних турів залежить від декількох параметрів - кількості 3D панорам, умов зйомки, складності подальшої обробки панорам і створення віртуального туру, а також від віддаленості об'єктів. Перш ніж Ваше замовлення на 3D панорамне фото буде оформлене, ми надішлемо Вам комерційну пропозицію, в якій всі витрати і терміни реалізації проекту будуть детально описані та погоджені з Вами.

Будь ласка, зверніть увагу, ми гарантуємо якість кінцевого продукту завдяки:
  • найкращій в регіоні техніці для проведення зйомки;
  • висококваліфікованим спеціалістам з панорамування об'єктів;
  • бездоганній якості обробки та фотомонтажу знімків кожної панорами;
  • сучасному та ліцензійному програмному забезпеченню при розміщенні панорам;
  • індивідуальному та професійному підходу до кожного проекту на кожному етапі робіт;
  • як завжди, унікальному та вишуканому дизайну Вашого проекту;
  • ретельному контролю виконання робіт, що характерний Студії COM.CV.UA
Наш досвід - для Вас є запорукою зручної та зрозумілої співпраці
на всіх етапах розробки проекту!


Наші клієнти по 3D-панорамам:



Назва послуги Вартість 3D-панорами
при замовлення віртуального туру з кількістю панорам
від 1 до 3 від 4 до 9 від 10
Виїзд фотографа на об'єкт, проведення фотозйомки, обробка фотознімків 90
у.о.*/шт.
Замовити
80
у.о.*/шт.
Замовити
60
у.о.*/шт.
Замовити
Створення 3D-панорам, їх об'єднання у віртуальний тур внутрішніми посиланнями
Розміщення віртуального туру на сайті замовника
1 у.о.* = 1 долар США. Розрахунок в гривнях.
* - згідно чинного законодавства України, всі ціни, наведені на сайті в умовних одиницях (у.о.) або валюті закордонних держав, дійсні виключно для рекламних цілей. Для фізичних та юридичних осіб ціни визначаються в українських гривнях на момент звернення в Студію веб-дизайну COM.CV.UA


Приклади робіт:




Оформити замовлення


вгору
Наші клієнти    |    Послуги    |    Вартість    |    3D панорами    |    Контакти
 Copyright © 2005-2014,
Студія веб-дизайну COM.CV.UA
Україна, м.Чернівці
тел.: (0372) 90-90-01
моб.: 050-574-43-63
Надіслати запит зараз »
www.com.cv.ua
email: info@com.cv.ua