This version of the page http://www.kisilandpartners.com/ua/events/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-03. The original page over time could change.
Події - Василь Кісіль і Партнери
  • eng
  • укр
  • рус

Події

Пошук

ЗНАЙДЕНО 278

Володимир Ігонін про можливості Угоди про Асоціацію України з ЄС для аграрного бізнесу

22 вересня 2014

18 вересня 2014 р. Володимир Ігонін, старший юрист практики агробізнесу, виступив на V Міжнародному форумі «Ефективність управління аграрними компаніями», організованому Українським клубом аграрного бізнесу (УКАБ) та компанією AgriEvent. ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» як юридичний партнер УКАБ вже вкотре виступила генеральним юридичним партнером заходу.

Олег Макаров відкрив секрети досягнення висот у професійній діяльності

12 вересня 2014

Напередодні нового навчального року керуючий партнер ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Олег Макаров виступив на одному з ключових заходів Ліги студентів АПУ — Всеукраїнському таборі з навчання громадській діяльності.

Тетяна Мацюк про оскарження результатів податкових перевірок, рішень, дій

30 липня 2014

25 липня 2014 р. у Києві відбувся семінар «Способи захисту бізнесу від неправомірних дій правоохоронних і контролюючих органів», організований центром бізнес освіти в Україні Marmaer. Тетяна Мацюк, юрист судової практики ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» виступила перед слухачами з доповіддю на тему «Оскарження результатів (адміністративне і судове) податкових перевірок, рішень, дій».

Олександр Мамуня про аспекти права інтелектуальної власності у зв'язку з євроінтеграцією

14 липня 2014

10 липня 2014 року ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» разом з Американо-українською діловою радою (USUBC) провела для членів USUBC семінар на тему «Рух у Європу: аспект права інтелектуальної власності».

Олександр Мамуня про можливі бізнес ефекти угоди про асоціацію з ЄС на Форумі IPF

27 червня 2014

26 червня 2014 року в Києві пройшов Форум з інтелектуальної власності IPF 2014, організований видавництвом «Юридична практика» за підтримки Державної служби інтелектуальної власності України.

Експерти ВКП провели семінар «Баланс захисту інтересів акціонерів: українські реалії, перспективи і європейський досвід»

27 червня 2014

25 червня 2014 року в Единбурзькій бізнес-школі Східної Європи в рамках освітнього проекту для власників бізнесу та менеджерів вищої ланки «EUROбізнес. Як використати євроінтеграцію?» відбувся 5-й заключний семінар, підготовлений експертами ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

Павло Бєлоусов виступив з доповіддю на IІ Всеукраїнській правничій школі з альтернативних методів вирішення спорів

26 червня 2014

24 червня 2014 року в Києві відбулася II Всеукраїнська правнича школа з альтернативних методів вирішення спорів, організована спільно Координаційною Радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Асоціацією правників України (АПУ) і Національним авіаційним університетом за підтримки АФ «Engarde» та Ліги студентів АПУ.

Партнер ВКП Юлія Кирпа про реалії та перспективи регулювання процесів руху капіталу у світлі євроінтеграції України

19 червня 2014

18 червня 2014 року в Единбурзькій бізнес-школі Східної Європи в рамках освітнього проекту для власників бізнесу та менеджерів вищої ланки «EUROбізнес. Як використати євроінтеграцію?» відбувся 4-й семінар, підготовлений експертами ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

Тетяна Мацюк про реформування податкової системи України у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію з ЄС

16 червня 2014

5-6 червня 2014 р. в Києві відбувся Перший Всеукраїнський Форум податкових консультантів, організатором якого виступила Палата податкових консультантів України (ППК).

Експерти ВКП висвітлили актуальні питання реформування податкової системи України у зв'язку з підписанням Угоди про асоціацію з ЄС і вплив цих реформ на ведення бізнесу в Україні

13 червня 2014

11 червня 2014 року в стінах Единбурзької бізнес-школи Східної Європи в рамках освітнього проекту для власників бізнесу та менеджерів вищої ланки «EUROбізнес. Як використати євроінтеграцію?» успішно пройшов 3-й семінар, підготовлений експертами ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

вул. Б. Хмельницкого, 17/52-А, Київ 01030 Україна, +38 044 581 7777
Створення сайту