This version of the page http://www.besthosting.ua/ua/hosting.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-03. The original page over time could change.
Хостинг сайтів, де купити хостинг

Хостинг сайтів

Хостинг — це послуга розміщення web-сайту в мережі Інтернет. Дані Вашого web-сайту зберігаються на потужних серверах, які встановлені у нашому власному центрі обробки даних (дата-центр). Залежно від тарифного плану Вам для розміщення даних сайту виділяється певний об'єм місця на сервері і певний набір додаткових функцій.


Перед покупкою хостингу необхідно визначитися з доменним ім'ям (ім'я сайту, при введенні якого в адресному рядку браузера відкриватиметься необхідна інформація) і перевірити домен на зайнятість.


Хостинг для web-сайтів надається значною кількістю хостинг-провайдерів, але далеко не всі можуть підтримувати його працездатність на належному рівні, забезпечувати необхідні для працездатності сайту технології і цілодобову підтримку користувачів, а також швидко реагувати на різні збої і позаштатні ситуації.


Ми займаємося хостингом з 2003 року, є офіційним реєстратором у зонах *.ua і розміщуємо свої сервера у власному дата-центрі. Все це забезпечує гнучкість, швидкість, надійність, адекватну вартість і якість наших послуг.


На серверах ми використовуємо спеціалізоване під хостинг ПЗ (Apache, Nginx, PHP 5, PHP 6, Perl та інший софт) від відомих розробників, а саме панелі управління: Directadmin. На сьогоднішній день ми пропонуємо Вам нову лінійку постійніх тарифних планів хостингу (Ultra, Light, Medium, Strong) і акційний тарифний план «2013».


Для web-студій, власників декількох сайтів і просто заповзятливих людей ми надаємо реселлерські плани, де Ви самостійно зможете вести свою тарифну політику і розподіляти дисковий простір і набори додаткових параметрів між своїми користувачами. Це можливість не лише отримати хостинг, але і заробити.


При купівлі хостингу на суму від 25 у.о. домен при необхідності ми реєструємо безкоштовно.


Якщо Ви не виявили серед постійних планів свій тариф, можете пошукати його в архіві. Дані тарифи доступні лише для продовження.


Перевірити доменне ім'я

Технічна підтримка (цілодобово)


e-mail: s@besthosting.ua

Фінансовий відділ (понеділок - субота)


e-mail: f@besthosting.ua
Наші клієнти
Зараз працюють:
Інна Юрій
Ольга Янішина

Вам потрібна допомога?

Так Ні