This version of the page http://oppb.com.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-02. The original page over time could change.
НОВИНИ | Охорона праці і пожежна безпека
Проект видавничого дому «МЕДІА-ПРО»
www.mediapro.com.ua

НОВИНИ

Стажування (дублювання) та допуск працівників до роботи: основні вимоги

Новоприйняті на підприємство працівники після первинного інструктажу на робочому місці до початку самостійної роботи повинні під керівництвом досвідчених, кваліфікованих фахівців пройти стажування протягом 2-15 змін або дублювання протягом не менше шести змін.

Це не повинно повторитися: правила безпеки під час роботи на АЗС

24 вересня близько 12:00 у Центральному районі Миколаєва стався вибух на газовій автозаправній станції. Епіцентром вибуху стало службове приміщення АЗС, яке повністю зруйновано, відновленню не підлягає. Отже на часі пригадати основні вимоги під час роботи на автозаправній станції.

Увага! З січня 2015 року Видавничий Дім «МЕДІА-ПРО» презентує нове практичне сучасне видання для фахівців АПК різних галузей «Підприємство АПК. Практика управління».

Щомісяця, актуально про кредитування, лізинг, оренда, оптимізація та стандартизація виробництва, сучасні технології, рентабельність виробництва, енергозбереження. Доступно і зрозуміло викладений законодавчий та юридичний супровід діяльності АПК та кадрові рішення та питання охорони праці на підприємствах АПК.

23 вересня відбудеться «гаряча» лінія з фахівцями управління організації державного нагляду

У вівторок, 23 вересня, на запитання громадян за номером «гарячої лінії» Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України відповідатимуть фахівці управління організації державного нагляду.

Нещасний випадок на виробництві - права потерпілого та відповідальність керівника

Про проблеми під час розслідування нещасних випадків на виробництві розповідає начальник управління виконавчої дирекції Фонду в Івано-Франківській області Надія Глинська:

Вітаємо всіх працівників пожежної охорони України з Днем рятувальника!

Бажаємо нашим вогнеборцям міцного здоров’я, божого захисту та успіхів у шляхетній справі порятунку людей!

16 вересня відбудеться засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зоні відчуження і зоні безумовного (обов'язкового) відселення

16 вересня заступник Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження М.Проскура проведе засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зоні відчуження і зоні безумовного (обов’язкового) відселення.

Перелік документів для щомісячної компенсації непрацюючим, які надають соціальні послуги, зменшать, - Мінсоцполітики

Перелік документів, необхідних для призначення щомісячної компенсаційної виплати непрацюючим фізичним особам, які постійно надають соціальні послуги, буде зменшено, а сам Порядок призначення і виплати зазначених компенсацій - спрощено. Про це повідомила Міністр соціальної політики Людмила Денісова. За її словами, з цією метою Уряд вніс відповідні зміни до своєї постанови від 29 квітня 2004 року № 558.

Пройшли громадські обговорення на тему внесення змін до Закону України «Про охорону праці»

11 вересня за ініціативи Держгірпромнагляду пройшли громадські обговорення, щодо внесення змін до ст. 21 Закону України «Про охорону праці», зокрема стосовно скорочення кількості документів дозвільного характеру. У заході взяли участь фахівці Держгірпромнагляду, роботодавці, представники центральних органів виконавчої влади, громадські та міжнародні організації.

Міри захисту від ураження електричним струмом

Виконання робіт підвищеної небезпеки проводяться виключно із застосуванням засобів індивідуального захисту та безпосередньо під наглядом відповідального виконавця та керівника робіт із дотриманням інструкції з охорони праці.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • наступна ›
  • остання »