• Україна УКР
  • Україна ENG
  • Україна РУС
  • Про компанію
  • Наші послуги
  • Галузі
  • Кар´єра
  • Новини і публікації
  • Освітній центр
  • Контакти
  • Публікації
  • Новини
  • Прес-релізи
  • Календар заходів
 


 

Новини і публікації

Павло Шеремета про ключові бізнес-принципи побудови ефективної держави


29 вер. 2014

Управління державою багато в чому схоже на управління бізнесом. Павло Шеремета на одній з останніх конференцій з управління бізнесом, яка пройшла в Міжнародному Інституті Менеджменту, запропонував використовувати для реформування України 6 принципів успіху за Фергюсоном. У своїй книзі "Цивілізація" Ніл Фергюсон основним фактором переваги західної цивілізації над іншими називає державу, в основі якої лежать прозорі та ефективні інституції, побудовані на шести ключових принципах.

Перерва в бізнесі: як застрахуватися?


23 вер. 2014

Сьогодні важливість страхування бізнесу усвідомили навіть самі безтурботні власники. Чи ні? При грамотному оформленні страховка може стати для бізнесу як максимум порятунком, а як мінімум - ефективним інструментом для подолання важких періодів. Про те, що можна застрахувати, від чого найчастіше страхують бізнес українці і як відразу отримати 2 страховки, розповів Ігор Марфін, директор відділу майнового страхування, партнер компанії BritMark.

20 найсвіжіших цитат від гуру менеджменту Іцхака Адізеса


22 вер. 2014

"Міняйтеся швидко або залишитеся ні з чим" - сьогодні це напуття Іцхака Адізеса - визнаного гуру в сфері менеджменту та автора унікальної методики системної трансформації організацій - більш ніж актуально для українського менеджменту. Його цитат та історій вистачило б на цілу книгу. Ми зробили підбірку найбільш пам'ятних висловлювань Іцхака Адізеса на київській конференції, і можливо, одне з них змінить ваше ставлення до бізнесу, кар'єрі і до життя.

Скільки мільйонів євро заощадять українські аграрії від експорту в Європу?


18 вер. 2014

Угода про Асоціацію з ЄС почала діяти. Що чекає найперспективнышу галузь економіки України - сільське господарство? Наша інфографіка показує поточний стан торговельних відносин України та Європи, а також візуалізує ті можливості, які отримують українські експортери в найближчому майбутньому.

25 відомих книг про бізнес, яких 100 років тому ще не існувало


18 вер. 2014

Ми склали список цікавих книг про бізнес. Вони корисні і новачкам, і вже успішним керівникам або власникам. Одні книги надихнуть на нові проекти, інші допоможуть проаналізувати минулі помилки, треті - навчать складати геніальні плани. Всі вони розповідають цікаві історії з життя бізнесменів. Їх варто прочитати.

Відбувся семінар для журналістів, які пишуть про агробізнес


17 вер. 2014

Чому Україну називають аграрною країною? З тим же успіхом її можна було б назвати і марганцевою країною (за стратегічними запасам марганцевих руд Україна посідає друге місце в світі). Але їжа цікавить людей набагато більше. Хоча б тому, що світові потрібно на 70% збільшити виробництво агропродукції, щоб прогодувати швидко зростаюче населення Землі через 50 років. З цієї тези розпочався семінар для журналістів, які пишуть на теми агробізнесу, який пройшов 17 вересня в офісі Baker Tilly.

CEO Summit з антикризового управління пройде 30 вересня о President Hotel


16 вер. 2014

В кінці місяця 100 власників і перших осіб українських компаній зберуться для обговорення найактуальніших питань управління бізнесом в 2014 році.

10 фактів про українский агробизнес, які запам'ятовуються


16 вер. 2014

Україна входить до числа найбільших світових експортерів продовольства і володіє величезним потенціалом для нарощування агровиробництва. При цьому врожайність українських виробників істотно нижче, ніж у їхніх закордонних колег, а кількість державних субсидій - в десятки разів менше.

Baker Tilly підтримує унікальний медичний проект щодо запобігання інсультів


16 вер. 2014

Наша компанія виступає як незалежний нефінансовий аудитор проекту і є його публічним представником. Наші фахівці проводять комунікації з інвесторами та спонсорами, складають публічну звітність про отримання та використання коштів інститутом, а також готують звіт про фактично проведену роботу в рамках проекту.

Ірландська компанія Baker Tilly Ryan Glennon оголосила про злиття


16 вер. 2014

Baker Tilly Ryan Glennon (Ірландія) оголосила про майбутнє злиття з аудиторською компанією Bardon Molumby, розташованої в місті Порт-Лііше.

10 фактів про фармацевтичний ринок України в цікавих порівняннях


10 вер. 2014

Останні п'ять років український фармацевтичний ринок щорічно зростає на 15-20%. У 2013 році загальний обсяг даного ринку досяг 38,5 млрд. грн. Такі дані фахівці Baker Tilly отримали в ході підготовки аналітичного огляду ринку. Ми вирішили привести цікаві порівняння для показників, відображених в огляді.

Унікальний інфографічний довідник


8 вер. 2014



« назад