Допоможіть створити надійніше майбутнє

 

Допоможіть створити надійніше майбутнє

 

Рушійною силою для створення нашої компанії була сила уяви. Застосовуючи цей досвід у справі екологічної безпеки, ми хочемо надихати та бути інноваторами. Ми вміємо співпрацювати, думати інакше, змінювати стиль життя та технології, створюючи нове, екологічно безпечніше майбутнє.

Ваш браузер не підтримує програвач Adobe Flash Player або версія наявного програвача Adobe Flash Player є застарілою.
Клацніть тут, щоб завантажити версію Adobe Flash Player 9.0.124 або новішу версію для перегляду флеш-вмісту.

Портативні комп'ютери VAIO

Дізнайтеся, як можна заощаджувати енергію з VAIO. Поцікавтеся, як ми використовуємо перероблені матеріали та втілюємо філософію екологічно безпечного дизайну під час створення більш свідомих екологічно ноутбуків. Ми думаємо про вплив наших продуктів на оточення на кожному етапі їхнього існування.

Докладніше про екологічно свідомі ноутбуки

Телевізори від Sony

Дізнайтеся, як заощаджувати енергію та зменшувати суму в рахунках із телевізорами від Sony. У нас навіть є розумні сенсори, щоб можна було заощаджувати енергію, коли Ви виходите з кімнати. Наші телевізори розробляються з думкою про навколишнє середовище як на етапі створення деталей, так і на етапі забезпечення експлуатаційних характеристик.

Дізнатися більше про енергозберігаючі телевізори

Економія ресурсу батареї із Xperia Z

Нові батареї STAMINA значно підвищують енергоресурс Вашого смартфона Xperia Z або ZL. Смартфон може швидко розряджатися, навіть коли Ви не використовуєте його активно, через велику кількість запущених програм. Режим економії енергії запобігає марному витрачанню ресурсу батареї. У цьому режимі коли екран вимкнено, деактивуються усі функції, які наразі не використовуються, зберігаючи при цьому активними необхідні Вам сповіщення. Як тільки Ви торкнетеся екрана та почнете знову використовувати телефон, усі функції та програми автоматично активуються.

Дізнатися більше

SoRPlas – на 99% перероблений пластик

Дізнайтеся про SoRPlas – новий тип пластика, створеного Sony. Він створюється з перероблених DVD-дисків і оптичного покриття телевізорів та має найвищий показник переробленого матеріалу у світі – 99%.

Докладніше про SoRPlas

Майбутні еко-інновації

Ми продовжуємо інвестувати кошти в дослідження та розвиток нових інноваційних технологій та концепцій. Ознайомтеся з деякими з експериментальних еко-технологій та енергозберігаючих продуктів, що можуть зіграти важливу роль у майбутньому.

Перегляньте наші майбутні еко-інновації

Екологічно безпечні процеси

Важливі не лише технології у наших продуктах. Не менш важливим є екологічно доцільне використання матеріалів, живлення виробництва від відновлюваних джерел енергії та зменшення впливу на довкілля, де це можливо.

Як підвищується екологічна безпечність нашої роботи

Наш звіт із корпоративної відповідальності

Ми серйозно ставимося до своєї корпоративної й соціальної відповідальності та публікуємо щорічний звіт для представлення роботи, виконаної нами у попередньому році.

Прочитайте більше на нашому веб-сайті CSR (лише англійською мовою)