This version of the page http://ua.sberbank.ua/tenders/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-23. The original page over time could change.
Тендери
Про Банк Тендери

Тендери

Інформація про порядок проведення тендерів

 

Для оптимізації витрат і придбання найякісніших товарів та послуг більшість закупівель Банку здійснюється з використанням тендерного механізму.

Здійсненням усіх заходів, пов'язаних із проведенням тендерів, займається постійно діючий колегіальний орган Банку — Тендерний комітет. Головною метою діяльності Тендерного комітету є забезпечення найвигідніших умов придбання товарів, робіт і послуг для ведення основної діяльності Банку на принципах альтернативного вибору, змагальності, відкритості та колегіальності.

Основною формою проведення тендерів є відкритий тендер. Відкритий тендер — тендер з опублікуванням умов участі та правил його проведення в мережі Інтернет (сайт Банку) та/або інших засобах масової інформації.

Процедура проведення відкритого тендера:

  • Банк публікує тендерну пропозицію на сайті Банку або у ЗМІ;
  • компанії та організації, що бажають взяти участь у тендері, надсилають заявки на адресу Банку у встановленій тендерною пропозицією формі;
  • Тендерний комітет розглядає подані заявки та визначає переможця;
  • Банк публікує інформацію про переможця тендера на сайті Банку або у ЗМІ;
  • • Банк укладає договір про співробітництво з переможцем тендера.

Банк залишає за собою право не коментувати, чому переміг той чи інший претендент.

Свої пропозиції та зауваження ви можете надсилати на електронну пошту: tender@sbrf.com.ua.

З питань, пов'язаних із тендерами, які проводить Банк, Ви можете проконсультуватися із секретарем Тендерного комітету за тел.: (044) 354-06-68.