This version of the page http://www.pravex.com/ukr/about/intesa (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-23. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Intesa Sanpaolo < Про банк

новини

16.09.2014

УВАГА! Важлива інформація для клієнтів, які проживають на території АР Крим

новини

16.09.2014

УВАГА! Важлива інформація для клієнтів, які проживають у Донецькій та Луганській областях

Про банк

Intesa Sanpaolo

Банківська Група Intesa Sanpaolo (Інтеза Санпаоло) була утворена в результаті злиття Banca Intesa і Sanpaolo IMI. Злиття об'єднало два великих італійських банки із загальними цінностями, з метою сталого зростання, поліпшення сервісу для роздрібних клієнтів та внесення суттєвого внеску в економічне зростання країни.

Intesa Sanpaolo є однією з провідних банківських груп у Єврозоні. Ринкова капіталізація Групи складає 40,1 млрд. євро (станом на 30 квітня 2014 року).

Intesa Sanpaolo є лідером в Італії в усіх сферах бізнесу (роздрібні та корпоративні клієнти, а також управління статком). Група пропонує свої послуги 11,1 млн. клієнтів через мережу у 4700 філій, розподілених по всій країні з часткою ринку не менше 13% у більшості регіонів Італії.

Intesa Sanpaolo представлена ​​також у Центральній і Східній Європі, на Близькому Сході та Північній Африці більш ніж 1400 філій і 8,4 млн клієнтів, що належать до дочірніх компаній Групи, які працюють у сфері рітейлу і комерційної банківської діяльності у 12 країнах.

Міжнародна мережа Групи представлена ​​у 29 країнах, зокрема, на Близькому Сході та у Північній Африці і в тих регіонах, де італійські компанії найбільш активні, таких як США, Росія, Китай та Індія.

Офіційний сайт Групи Інтеза Санпаоло - http://www.group.intesasanpaolo.com/

надрукувати сторінку »