This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?tyuningomaniya&videoMenuId=156 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-23. The original page over time could change.
Відео - Програми - Більше програм - Тюнінгоманія
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
АТО
ВИПУСК НОВИН
ПРОГРАМИ
Спортивні
Пізнавальні
Більше програм
Найкраще з YouTube
Розкішні готелі
Спортивна Історія
Тюнінгоманія
Моменти гордості
Сім зірок
Ближній бій
Дизайн
Фактум
Ресторани світу
Митці України
Відеоігри
Феномен злочину
Інтернет-тренди
Соціальні мережі
Нова тема
Мегаспоруди
Порада Банкіра
Територія слави
Актив
Вболіваємо разом
Олімпійські факти
Фінансові ринки

ТЮНІНГОМАНІЯ

Слідкувати

Тюнінгоманія
Рай для тюнінгоманів – виставка My Special Car Show
Сьогодні ми відвідаємо My Special Car Show - виставку, де зустрічаються представники різних брендів, експерти з тюнінгу та представники профільних ЗМІ. Все це дійство відбувається в приморському місті Ріміні.
18.01.14 23:01
Тюнінгоманія
Особливий тюнінг Peugeot 206 GTI
Що можуть фани тюнінгу зробити зі своїм автомобілем? Погляньте на це Peugeot 206 GTI. Його власник мріяв про особливе авто. В результаті серії перетворень та модифікації йому це вдалося.
18.01.14 20:10
Тюнінгоманія
Як удосконалюють автомобілі за стилем DUB?
Стиль DUB притаманний для всіх видів автомобілів, але найбільше ним захоплюються власники спортивних повноприводних та розкішних авто.
14.01.14 22:41
Тюнінгоманія
Останні віяння у світі тюнінгу представили на виставці у Франції
Запрошуємо вас до Франції. Тут ми відвідаємо одну з виставок, де зібралися тисячі професіоналів, які представляють останні віяння у світі тюнінгу.
11.01.14 22:15
Тюнінгоманія
Потужний та ексклюзивний Mercedes від німецької компанії Carlsson
Чиненайчастіше своїми оригінальними творінням поціновувачів тюнінгу дивують німецькі автомайстри. Де-де, а в цій країні точно знають, як робити особливі автомобілі.
06.01.14 22:14
Тюнінгоманія
Тюнінг Volkswagen Touareg в стилі DUB
Тюнінг-стиль DUB завойовує все більше прихильників як в Європі, так і в США. Давайте оглянемо позашляховик Volkswagen Touareg.
06.01.14 19:51
Тюнінгоманія
Тюнінг по-німецьки: професійні майстри та серйозний підхід до механіки
Німецький тюнінг - це професійні команди майстрів, компанії, які спеціалізуються на кількох моделях та серйозний підхід до механіки. “Тюнінгоманія” запрошує відвідати одну з гоночних трас Хоккенхайму.
01.01.14 21:27
Тюнінгоманія
Компанія Speed art: Висока якість, ексклюзивність та спортивний стиль
Якщо мрієте зробити своє авто ексклюзивним - німецькі автомайстри вам точно допоможуть. Саме Німеччину вважають таким собі клондайком креативних майстерень, які здатні повністю змінити будь-яке авто. Ексклюзивність, спортивний стиль, строгий технічний контроль, висока якісь налаштувань - все це про тюнінг у Німеччині.
25.11.13 20:20
Тюнінгоманія
Компанія, що змінила погляд на тюнінг
Стиль фірми DUB змінив погляд на тюнінг у світі. Цей стиль зародився в США. Багато позашляховиків та спортивних авто сьогодні красуються у цьому стилі. Одним з найвідоміших його представників у Європі є фірма Pro Rider.
24.11.13 23:05
Тюнінгоманія
Божевільно красивий тюнінг від CRAZY COLORS
Витвори німецьких майстрів тюнінгу можна побачити у будь-якій країні світу. У майстернях на території цієї країни щороку модернізують тисячі автомобілів. Одна з компаній, що виконує божевільні налаштування - фірма CRAZY COLORS.
18.11.13 22:11
Тюнінгоманія
DUB HISTOR - журнал, що перевернув світ тюнінгу
Перший номер журналу DUB вийшов у США у 2000-му році. Хіп-хоп та круті тачки зірок - це і є концепція видання. Тож не дивно, що дуже швидко журнал став популярним.
17.11.13 22:23
Тюнінгоманія
Hummer – король у світі автотюнінгу
Hummer - це авто без сумніву має особливий статус у світі автотюнінгу. Відомі тисячі таких відтюнінгованих машин. Та на статус найунікальнішого може з легкістю претендувати Hummer H-2.
13.11.13 20:47
Тюнінгоманія
Найпопулярніший елемент тюнінгу: пневматична підвіска
Пневматична підвіска - один з найпопулярніших аксесуарів, який використовують в автотюнінгу. Про принцип її роботи та як підвіска впливає на поведінку автомобіля – далі.
12.11.13 23:36
Тюнінгоманія
Американський стиль тюнінгу на виставці у Німеччині
З кожним роком розвиток тюнінгу у світі набирає обертів. Німеччина стала традиційним місцем збору креативних майстрів налаштувань та клієнтів, які готові платити за ексклюзив.
10.11.13 20:49
Тюнінгоманія
Виставка автозвуку та екстремального тюнінгу у Німеччині
Щороку у німецькому місті Зінсхайм відбувається виставка автозвуку. Виробники з різних країн світу з’їжджаються сюди, аби продемонструвати свої останні розробки.
06.11.13 23:51

1 2 3 4 5

ТЕМИ ДНЯ

УКРАЇНА-РОСІЯ

АТО сьогодні: біля Щастя терористи обстріляли ТЕС, триває артобстріл під Маріуполем   РФ не повідомляє про українських поранених, які перебувають на її території, — генконсул  В Україні занадто багато очікувань щодо Заходу та США, – Мирослава Гонгадзе   

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Головне за 22 вересня: Обстріли Талаківки та 5 зон безпеки на Донбасі Сьогодні ми втратили двох бійців, — Ярош  25 вересня Порошенко проведе прес-конференцію 

БОЙОВІ ДІЇ НА СХОДІ УКРАЇНИ

Терористи посилено готуються до подальших бойових дій, — Тимчук Україна має шанс отримати зброю від США – все залежить від рішення Конгресу, — експерт  Представники України та Червоного Хреста не оглядали третій "гумконвой" РФ, — Москаленко 

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це