This version of the page http://www.uipv.org/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-22. The original page over time could change.
Головна сторінка | Державне підприємство 'Український інститут промислової власності'
проверка

 
 

 


За повідомленням Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» від 24.07.2014, розміщеним на сайті УДППЗ «Укрпошта», «у зв’язку з активним розгортанням бойових дій у зоні проведення АТО, неможливістю дістатися до місця призначення пошти, дбаючи про здоров’я та життя працівників Укрпошти, тимчасово призупинено прийом поштових відправлень до деяких населених пунктів Донецької та Луганської областей.

 

Шановні заявники! Нагадуємо, що з метою поліпшення якості обслуговування з 6 лютого 2014 року змінено банківські реквізити поточного рахунку у гривнях закладу експертизи – Державного підприємства “Український інститут промислової власності”, на які сплачуються збори за дії, пов’язані з охороною прав на об’єкти інтелектуальної власності.

 

19.09.2014 Шановні винахідники, раціоналізатори, науковці!

З нагоди святкування Дня винахідника і раціоналізатора колектив Державного підприємства «Український інститут промислової власності» щиро вітає наших талановитих винахідників, новаторів, науковців – усіх творчих людей, які присвятили своє життя науково-технічному прогресу суспільства!

Незважаючи на нелегкі для нашої держави часи, ви самовіддано наполегливо працюєте на інтелектуальній ниві, роблячи  величезний внесок у зростання національної економіки, підвищення добробуту наших громадян, примножуєте авторитет України на міжнародній арені як держави з високим рівнем інтелектуального потенціалу.

Щиро бажаю вам творчого натхнення, оптимізму, упевненості у власних силах, нових винаходів і відкриттів, цікавих ідей! Щастя, міцного здоров’я та злагоди вам і вашим родинам!


З повагою,    директор                                                                                                         Станіслав Фролов

 

18.09.2014 Оновлено перелік безоплатних баз даних

Повідомляємо, що розміщено оновлений перелік науково-технічних баз даних та довідкових ресурсів, до яких надається безоплатний доступ в мережі Інтернет, станом на 18 вересня 2014 року.

16.09.2014 У Празі обговорили європейські тенденції правової охорони промислової власності

9 вересня 2014 року в м. Прага, Чеська Республіка, відбулася Міжнародна конференція «Охорона прав промислової власності в Європі».

12.09.2014 "Актуальні питання інтелектуальної власності – 2014" – ІВ і франчайзинг

11 вересня програму ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні питання інтелектуальної власності" продовжила секція "Захист прав інтелектуальної власності у сфері франчайзингу в Україні. Кодекс етики – правила гри".

12.09.2014 Забезпечення відповідності системи менеджменту якості вимогам ІSO 9001:2008 під постійною увагою керівництва ДП "УІПВ"

Дотримання вимог стандарту ISO 9001:2008 і подальший розвиток системи менеджменту якості (СМЯ) дуже важливі для Державного підприємства "Український інститут промислової власності" (ДП "УІПВ") як закладу експертизи, що прагне забезпечувати набуття прав на об’єкти промислової власності (ОПВ) на рівні, який відповідає міжнародним нормам і стандартам.

12.09.2014 "Актуальні питання інтелектуальної власності – 2014" – судові експертизи та захист прав ІВ

Робочу частину ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні питання інтелектуальної власності" завершила секція під назвою "Актуальні питання при проведенні судових експертиз у процесі розгляду справ, пов’язаних із захистом прав інтелектуальної власності".

12.09.2014 Щодо питання про захист прав інтелектуальної власності в судах

Під час ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання інтелектуальної власності» учасники обговорили шляхи вдосконалення судової системи в рамках проведення роботи з гармонізації українського законодавства із законодавством Європейського союзу.

11.09.2014 "Актуальні питання інтелектуальної власності – 2014" – промислова власність

10 вересня роботу ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні питання інтелектуальної власності" продовжила секція "Набуття та охорона прав на об'єкти промислової власності в умовах адаптації національної нормативно-правової бази до стандартів ЄС".

11.09.2014 Обговорення питань сфери ІВ триває: робота в секціях

Учасники ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання інтелектуальної власності» продовжили обговорення питань, винесених на порядок денний. На окремій секції розглядалися питання, пов’язані зі збором за «приватну копію» в Україні. До організації секційної роботи долучилися представники Європейської Бізнес Асоціації.

11.09.2014 На порядку денному конференції – питання конкуренції у сфері ІВ

Секція, на якій обговорювався комплекс питань щодо забезпечення прав ІВ та захисту від недобросовісної конкуренції, зібрала велику кількість зацікавлених осіб. Юристи-практики, вчені окреслили теоретико-практичні аспекти проблем конкуренції у сфері ІВ, зловживання правами тощо, проаналізували, як ці питання регулює українське законодавство, зокрема Закони України «Про захист від недобросовісної конкуренції», «Про Антимонопольний комітет України», «Про захист економічної конкуренції», «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» та ін.

1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80  >>>


Головна сторінка
Версія для друку
© Державне підприємство «Український інститут промислової власності».
2004-2014
Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.
розроблено компанією
Finport Technologies