This version of the page http://gazeta.dt.ua/authors/yuriy-butusov (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-22. The original page over time could change.
Юрій Бутусов - Автор - gazeta.dt.ua
Реклама

Юрій Бутусов

190 статей
  • Нагороджується іменною відповідальністю

    Україна веде народну війну проти окупантів. І в цій війні народ деморалізують не жертви, а помилки й безглузді втрати, корупція та безгосподарність, неправда й некомпетентність, відсутність відповідальності й безкарність злочинців у погонах і без погонів. 
  • Подвиг і трагедія Іловайська

    Приголомшливі героїзм та самопожертва українських воїнів, які зупинили російський наступ і здобули в бою докази російського вторгнення та полонених російських солдатів, не повинні залишитися забутими й не мають повторитися знову.
  • Добровольчі батальйони: структура, страхи, проблеми бойового застосування

    У морі хаосу саме організовані й патріотичні частини добровольців є найбільш дисциплінованою основою влади.
  • Загибель рейсу MH17: чи зможе горе зупинити війну?

    Багато що в цій катастрофі вже очевидне, проте коли Україна не працюватиме системно над політичною, правовою та інформаційною складовими цієї катастрофи, ми можемо серйозно послабити свої позиції і дозволити Росії посилити тиск на Україну.
  • Стратегія АТО: що треба вирішити просто зараз?

    Основна проблема України у війні це не просто кадри — це створення дієздатних інститутів влади, які можуть виконувати завдання системно й послідовно. 
  • Що має знати верховний головнокомандувач?

    У зоні воєнних дій необхідна перебудова, насамперед системи управління — вона має принципово відрізнятися від режиму мирного часу.
  • Очільник митниці Віталій Науменко: "Побішуся, але не зупинюсь"

    Завдання Митної служби на сьогодні — це "відбілити" ринок, зробити однакові для всіх правила гри.
  • Кадри, з якими не вирішать нічого

    Сама присутність "схемників" та їхніх спільників у високих кабінетах у будь-якому статусі — це найглибша дискредитація держави. Якщо знання бандитів і злодіїв так уже необхідні — їм ніхто не забороняє висловлювати свої зауваження й рекомендації. Але вони не повинні мати права ставити підписи під державними рішеннями. 
  • "Афганці" Майдану: вимога одна — повне перезавантаження влади

    Ми не претендували й не претендуємо на якусь самостійну участь у переговорах. Ми говорили з силовиками, як солдати на барикадах, а не як політики. І я не бачу якоїсь самодіяльності з нашого боку.
  • "Не поспішайте ви нас ховати"

    У Януковича сьогодні дуже нелегка роль — із таким скреготом провести нас у Європу, і я особисто порівняв би його з Мойсеєм. Його лають, і Мойсея лаяли й проклинали: куди ти нас ведеш, ми стомилися, хочемо жерти, повертаймо назад... Але він продовжував свою місію.
  • Банкова, 1 грудня: хроніка провокації

    Події почали скидатися на сплановану провокацію. А ситуацію на Банковій влада, очевидно, не контролювала.
  • Сталкери. Дії силовиків під час Євромайдану

    Силові структури штучно створюють лінію фронту, де є тільки "свої" і тільки "чужі", й отримують карт-бланш, аби діяти "на війні як на війні". Набагато легше й вигідніше зліпити з усіляких оперативних зведень цілком таємну справу про змову ворогів, яку доблесні органи та політичні штаби успішно викрили.
Реклама
Мета-Новости
Мета-Новости
Мета-Новости
Мета-Новости