This version of the page http://pr.meta.ua/read/42881 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-19. The original page over time could change.
Служба фінансових розслідувань створюватиме умови для ведення бізнесу, а не боротиметься з ним
<МЕТА> - Украина | Пресс - релизы
українська | русский
»»»
Интернет
Реестр
Новости
Пресс - релизы
Товары
Компании

#

Меню

О сервисе
Правила добавления пресс-релизов
Добавить пресс-релиз
Платное размещение
#

Рубрика

  • Подписка на пресс-релизы
  • Главная страница
Политика
Бизнес/Финансы
В мире
Техника/Связь
Интернет
Компьютеры
Медицина/Здоровье
Наука/Образование
Общество
Отдых/Культура
Спорт
Происшествия
Автомобили
Смотри также:

  • Поздравления любимым
    Открытки
  • Сообщества, лента друзей
    Блог
  • Детская литература
    Библиотека
  • Рулетка симпатий, фанты
    Знакомства
  • Неограниченный объем ящика
    Почта
#

Бизнес/Финансы

Служба фінансових розслідувань створюватиме умови для ведення бізнесу, а не боротиметься з ним

Під час кущового семінару для представників бізнесу і громадських організацій Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської і Тернопільської областей, який відбувся у Львові, перший заступник голови Державної фіскальної служби Володимир Хоменко розповів про аспекти створення Служби фінансових розслідувань, її основні завдання та функції.

«Сьогодні боротьбою з економічними злочинами, зокрема, в частині сплати податків займаються структури по боротьбі з економічною та організованою злочинністю у структурах МВС, СБУ, а також податкова міліція, яка скомпрометувала себе в минулому, - повідомив під час семінару Володимир Хоменко. - Податкова міліція повинна зникнути, а її функції – залишитись і максимально спрямуватись на створення умов для ведення бізнесу, а не на боротьбу з ним. А функції всіх названих органів мають перейти єдиній структурі – центральному органу виконавчої влади зі спеціальним статусом, який матиме право проводити оперативну, контрольно-перевірочну роботу та досудове слідство». Перше питання, яке прозвучало від громадськості, стосувалося об’єму витрат бюджету на утримання нової служби. За словами Володимира Хоменка, додаткових витрат бюджет не зазнає, оскільки на утримання Служби фінансових розслідувань будуть використані кошти, які передбачені бюджетним розписом на утримання тих структур, функції яких ця служба виконуватиме. Учасників семінару також цікавило питання громадського контролю за діяльністю СФР. Перший заступник голови ДФС повідомив, що такий контроль здійснюватиме громадська рада, яка надаватиме пр
Рада з кадрових питань ДФС розпочинає відбір кандидатів на керівні посади в органи ДФС
З 19 серпня 2014 року Рада з кадрових питань ДФС розпочинає відбір кандидатів, які мають намір зайняти посади начальників головних управлінь та митниць в областях, м. Києві Державної фіскальної служби України.  Засідання Ради проходитимуть з 19 по 26 серпня 2014 року згідно з оприлюдненим графіком за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська,11-г. Попередній регламент роботи Ради: -         з 9 год. 30 хв. до 15 год. 30 хв.; -         доповідь кандидата до 10 хв.; -         запитання - відповіді до 20 хв. Представникам засобів масової інформації та громадських організацій, які бажають бути присутніми під час відбору кандидатів, необхідно акредитуватися напередодні засідання за тел. 272-51-40, 590-27-43, 247-35-01.

До 1 січня 2015 року встановлено військовий збір
ДПІ у Київському районі повідомляє, що з 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів», яким, зокрема, встановлено військовий збір. Військовий збір встановлюється тимчасово, до 1 січня 2015 року. Ставка військового збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування. Об’єктом оподаткування військовим збором є доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграш гравця (учасника), отриманий від організатора азартної гри. Рахунок для перерахування військового збору платниками податків Київського району: р/р 31117063700004,назва отримувача: УДКСУ у Київському районі м Харкова. код бюджетної класифікації: 11011000код отримувача: 37999675банк отримувача: ГУДКСУ у Харківській областікод банку отримувача (МФО): 851011
Детально про військовий збір
З 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів» (далі – ПКУ), яким, зокрема, встановлено військовий збір. Військовий збір встановлюється тимчасово, до 1 січня 2015 року (п. 16 прим. 1 підр. 10 р. XX ПКУ від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами і доповненнями). Ставка військового збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування (п.п. 1.3 п. 16 прим. 1 підр. 10 р. XX ПКУ від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами і доповненнями). Об’єктом оподаткування військовим збором є доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграш гравця (учасника), отриманий від організатора азартної гри (п.п. 1.2 п. 16 прим. 1 підр. 10 р. XX ПКУ від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами і доповненнями). Головне управління Міндоходів у Харківській області повідомляє, що відповідно до: - листа Головного управління Державної казначейської служби України у Харківській області від 07.08.2014 № 06-37/1248-9880; - Бюджетного кодексу України, Закону України від 31 липня 2014 року № 1622-VII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік»; - наказу Міністерства фінансів України від 14 січня 2011 року № 11 «Про бюджетну класифікацію» (зі змінами); - Наказу Державної казначейської служби України від 06.08.14 №225 «Про затвердження змін до Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету»
На Харківщині спостерігається збільшення експортних операцій
Так, протягом 7 місяців 2014 року бізнес Харківського регіону експортував продукції на 1 млрд. 156 млн. дол. США, що майже на 30 млн. більше, ніж у минулому році. За кордон суб’єкти ЗЕД відправляли промислове устаткування, електричні машини та обладнання, нафтопродукти, літальні апарати, меблі, тютюн, оптичні прибори, вироби з чорних металів. Також на міжнародному ринку попитом користувалися українські керамічні вироби, вироби з зерна, пластмаси, засоби наземного транспорту, харчові продукти, скло, папір та картон. Збільшення експортних операцій в 2014 році відіграє вагому роль для розвитку регіону. Усвідомлюючи важливість зазначеного питання, Харківською митницею Міндоходів створено максимально комфортні умови для проведення митних процедур. Загальний обсяг зовнішньоторговельних операцій, митне оформлення яких проводилось Харківською митницею Міндоходів, становив 2,4 млрд. дол. США. Імпорт товарів склав 1 млрд. 245 млн. дол. США – це на 6,6% менше ніж торік . На митниці кажуть, що не зважаючи на зменшення обсягу оподаткованого імпорту, загальні надходження митних платежів зростають. (Нагадаємо, Харківська митниця Міндоходів спрямувала у 2014 році до Державного бюджету понад 3,2 мільярди гривень.) Фахівці відомства пояснюють таку ситуацію збільшенням ввезення нафтопродуктів. Так, імпорт товарів товарної групи «Паливо мінеральне, нафта» зріс у порівнянні з 2013 роком більше ніж вдвічі і склав 261,3 млн. дол. США. Крім нафтопродуктів основу товарної структури імпорту складають вироби з пластмаси, тютюн, папір та картон, добрива, чорні метали та вироби з них, електричні машини та обладнання, каучук та гумові вироби, продукти хімічної промисловості та інші товари.
Чи підлягають оподаткуванню військовим збором доходи нараховані до 03.08.2014 року?
Оскільки Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» набрав чинності з 03.08.2014 р. і податковий агент зобов’язаний при нарахуванні доходів (визначених у п.п. 1.2 п. 161 підрозділу 10 Розділу ХХ Перехідних положень Кодексу) утримати військовий збір, то нараховані до 03.08.2014 доходи, але виплачені після 03.08.2014, не підлягають оподаткуванню військовим збором. Нагадаємо, об’єктом оподаткування військовим збором є доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграш гравця (учасника), отриманий від організатора азартної гри.  
Строки подання звітності та сплати ПДВ у серпні
Суб’єкти господарювання, які звітують з ПДВ помісячно податкову декларацію за липень 2014 року повинні подати до 20 серпня 2014 року включно. А сплатити податкові зобов’язання, зазначені у поданій податковій декларації, потрібно до 29 серпня 2014 року включно. Також, разом із декларацією потрібно подати копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді за липень 2014 року. Це стосується і платників ПДВ, які звітують поквартально. Вони теж повинні щомісячно (в терміни, що передбачені для подання податкової звітності – календарний місяць) подавати копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді. Крім того, 19 серпня закінчується строк сплати ПДВ за IІ квартал 2014 року платниками, для яких звітним періодом є квартал. Нагадаємо, що суб’єкти господарювання, які звітують з ПДВ поквартально, подавали податкову декларацію за IІ квартал 2014 року до 11 серпня 2014 року включно.
У разі порушення податкового законодавства – ануляція реєстрації платника єдиного податку
У разі виявлення територіальним органом Міндоходів порушень платником єдиного податку вимог податкового законодавства приймається рішення щодо анулювання реєстрації платника єдиного податку на підставі акта перевірки з першого числа місяця, наступного за кварталом, в якому виявлено порушення. У такому випадку суб’єкт господарювання має право знову обрати або перейти на спрощену систему оподаткування після закінчення чотирьох послідовних кварталів з моменту прийняття рішення контролюючим органом.
Хто є платниками військового збору?
Відповідно до п.п. 1.1 п. 16 прим. 1 підрозділу 10 Розділу XX Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами і доповненнями (далі - ПКУ) платниками військового збору є особи, визначені п. 162.1 ст. 162 ПКУ. А саме: - фізична особа - резидент, яка отримує доходи як з джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи; - фізична особа - нерезидент, яка отримує доходи з джерела їх походження в Україні; - податковий агент. Нагадаємо, з 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів», яким, зокрема, встановлено військовий збір. З цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (дані роз’яснення у категорії 132). 
Не отримали першу квитанцію – звітність вважається не одержаною
Перша квитанція є підтвердженням платнику податків передачі його податкових документів в електронному вигляді до територіальних органів Міндоходів засобами телекомунікаційного зв’язку. Ця квитанція надсилається територіальними органами Міндоходів на електронну адресу платника податків, з якої було надіслано податкову звітність. Другий примірник першої квитанції в електронному вигляді зберігається в територіальному органі Міндоходів. Якщо на електронну адресу платника податків не надійшла перша квитанція, то податковий документ вважається не одержаним. Також нагадаємо, що при реєстрації податкових накладних здійснюється звіряння даних щодо місцезнаходження суб’єкта господарювання, перебування у реєстрі платників податку на додану вартість, чинності посиленого сертифіката ключа підчас накладання ЦЕП тощо.
Послуги, які надає центр сертифікації ключів
Акредитований центр сертифікації ключів надає наступні послуги електронного цифрового підпису: реєстрація заявників; надання у користування надійних засобів ЦЕП; допомога при генерації відкритих та особистих ключів; обслуговування посилених сертифікатів ключів заявника (сертифікація відкритих ключів заявників, розповсюдження та зберігання посилених сертифікатів ключів, управління статусом посилених сертифікатів ключів та розповсюдження інформації про статус сертифікатів ключів); надання послуг фіксування часу; консультативні послуги за зверненнями підписувачів.
Податок за земельну ділянку, відведену для будівництва
Податковим кодексом України не передбачено звільнення юридичних осіб від сплати податку за земельні ділянки, відведені для будівництва, і такі земельні ділянки не віднесено до категорій, які не підлягають оподаткуванню. Отже, якщо земельна ділянка перебуває на стадії будівництва або відведена під майбутнє будівництво, то до завершення будівництва, терміни якого визначено в проектній документації при проведенні її нормативної грошової оцінки, застосовується коефіцієнт 0,5, а податок за таку земельну ділянку обчислюється за ставками, визначеними статтями 274 та 275 Податкового кодексу України.
Підсумки роботи оперативного управління ДПІ у Київському районі
З початку поточного року за матеріалами оперативного управління ДПІ у Київському районі в єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 18 кримінальних проваджень. За матеріалами кримінального провадження відшкодовано збитків на загальну суму 508,0 тис. грн. Складено 110 адміністративних матеріалів на суму 3140,8 тис. грн. З незаконного обігу вилучено: лікеро-горілчаних виробів на 694,1 тис.грн., тютюнових виробів на 1433,1 тис. грн., паливно-мастильних матеріалів на 35,2 тис.грн., автомототранспорту на 990 тис.грн. Судом прийняте рішення по 9 адміністративним матеріалам про конфіскацію підакцизної продукції на загальну суму 603,9 тис. грн. Співробітниками управління загалом мобілізовано до державного бюджету грошових коштів 2 2158,32 тис. грн
Урядовий пакет змін у податковому законодавстві
Основні проблеми української податкової системи - це кількість податків, система їх адміністрування та податкові ставки. Для вирішення цих проблем Уряд України пропонує комплексний план змін в податковій системі. Сьогодні в Україні існує 22 обов'язкові платежі, які сплачують суб'єкти підприємницької діяльності. Уряд натомість пропонує залишити тільки 9 податків.Скасовується «низка рудиментів, в першу чергу збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності»: «У багатьох суб'єктах підприємницької діяльності висить папірець - написано «патент». 123 тисячі платників податку абсолютно неефективно використовують свій час, і ми вважаємо, що цей збір повинен бути скасований».Також, пропонується скасувати збір у вигляді цільової надбавки на природний газ для споживачів усіх форм власності, рентну плату за транспортування нафти і газу, збір за місця для паркування транспортних засобів, туристичний збір та збір на виноградарство, садівництво і хмелярство.Частина податків, за концепцією Кабінету Міністрів, трансформується і узагальнюється: «Ми якісно видозмінюємо акцизний податок. Тепер до акцизного податку будуть входити сам класичний акцизний податок і додаткові платежі, які по своїй правовій природі прив'язані до акцизу. Тому що акциз - це податок на розкіш. У рамках нового акцизного збору ми вводимо класичний податок на розкіш, переводимо туди реєстрацію першого транспортного засобу, екологічний податок з палива і збір за цільову надбавку по тарифу за електроенергію».Уряд пропонує також ліквідувати збір за використання лісових ресурсів і перевести в класичний екологічний податок.Щодо рентної плати,то Уряд підвищив рентні платежі на найбільш прибуткові галузі української економіки - газ і нафту, руду та інші корисні копалини
Пропонуємо скоротити кількість податків, значно спростити адміністрування та децентралізувати податки
«Відповідно до запропонованої податкової реформи, в Україні ми пропонуємо скоротити кількість податків, значноспростити адміністрування та децентралізувати податки», - про це заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус під час прямого ефіру на телеканалі «Україна». Глава Державної фіскальної служби зазначив, що в Україні понад 70% зарплат виплачуються в конвертах. «Ми  пропонуємо змінити принцип системи оподаткування фізичних осіб - хто більше заробляє, той більше платить. Існує шість моделей»,– наголосив Ігор Білоус.Для вирішення цих проблем Уряд України пропонує комплексний план змін в податковій системі.  «В концепції податкової реформи, ми запропонували шість моделей цього виду оподаткуванняі вони усі у відкритому доступі на нашому сайті. Разом з бізнесом та підприємцями, при обговоренні цього питання ми зможемо вибрати найбільш оптимальну модель оподаткування доходів фізичних осіб», – наголосив Ігор Білоус. Розроблену Концепцію реформування податкової системи винесено на обговорення громадськості та бізнесу, яке триватиме місяць. Після цього остаточний проект Закону про економічне зростання буде винесено на розгляд Верховної Ради України.
Рада з кадрових питань ДФС розпочала прийом документів
Рада з кадрових питань ДФС розпочала прийом документів від кандидатів, які мають намір зайняти керівні посади начальників Головних управлінь ДФС та митниць в областях та м. Києві.Нагадуємо, що приймання документів та інформації про кандидатів буде здійснюватися до 18 серпня 2014 року включно.З формами документів для кандидатів на керівні посади у територіальних органах ДФС та зразками їх заповнення можна ознайомитися на офіційному веб-порталі ДФС у розділі «Міністерство» (підрозділ «Робота з персоналом» вкладка «Рада з кадрових питань Державної фіскальної служби України»).У паперовому вигляді інформацію та документи можна подати з 9 год. 30 хв. до 17 год. 30 хв. (крім суботи та неділі) за адресою: м. Київ, пров. Киянівський,2, кім. 106.В електронному вигляді інформацію та документи можна подати за адресою: rada@minrd.gov.ua.
Кожен українець може долучитися до створення Служби фінансових розслідувань
7 серпня 2014 року у м. Львові проходить перший із серії кущових семінарів, присвячених обговоренню концепції створення Служби фінансових розслідувань України, відповідних законодавчих змін та механізмів їх застосування. Захід проходить за ініціативи Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та передбачає діалог представників Державної фіскальної служби, громадськості та бізнесу Західного регіону. На семінарі підприємці Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської і Тернопільської областей мають нагоду висловити зауваження і пропозиції щодо становлення та майбутньої діяльності СФР. «Насамперед ми хочемо почути позицію малого і середнього бізнесу щодо створення Служби фінансових розслідувань. Ми дослухаємося до усіх думок, врахуємо будь-які раціональні зауваження і пропозиції», - заявив Володимир Хоменко, Перший заступник голови Державної фіскальної служби України. «Відчуваємо інтерес до Служби з боку висококваліфікованих фахівців, зокрема, з недержавного сектору, а також експертних кіл. Кадровий відбір будемо проводити на конкурсних засадах. Спеціальна комісія оцінюватиме кваліфікацію претендентів, рівень їх фахової підготовки і досвід», - наголосив Перший заступник голови ДФС України. Також Володимир Хоменко повідомив, що у рамках створення СФР уже проведено 14 обговорень з представниками бізнесу, громадськості, українськими й міжнародними експертами. Отримано більше 120 пропозицій і зауважень, більшість з яких враховані у кінцевому законопроекті. Основні зауваження стосувалися функції аудиту, кадрового забезпечення і громадського контролю СФР. Наступні зустрічі, за словами Володимира Хоменка, впродовж двох тижнів пройдуть у Хмельницькому, Одесі, Києві та Чернігові, де свою позицію озвучать представники бізнесу з інших регіонів України. Нагадаємо, що Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Першому заступнику голови ДФС України розробити концепцію нового відомства. Голова Уряду наголосив, що Служба має з'явитися у вересні поточного року – після всеукраїнських громадських обговорень. Проект відповідного Закону пройшов експертизу Міністерства юстиції і невдовзі має бути проголосований у Верховній Раді. З проектом Закону «Про основи запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями» та відповідними поправками до супутніх законів можна ознайомитись на сайті Державної фіскальної служби України www.minrd.gov.ua
Обговорення створення СФР з громадськістю

Нещодавно в. о. начальника ДПІ у Київському районі м. Харкова ГУ Мін доходів у Харківській області Артем Єфремов зустрівся з представниками громадських організацій та бізнесу. Під час зустрічі були розглянуті питання стосовно переваг створення служби фінансових розслідувань. Прозвучало запитання від громадськості, стосовно об’єму витрат бюджету на утримання нової служби. Додаткових витрат бюджет не зазнає, оскільки на утримання Служби фінансових розслідувань будуть використані кошти, які передбачені бюджетним розписом на утримання тих структур, функції яких ця служба виконуватиме, служба фінансових розслідувань створюватиме умови для ведення бізнесу, а не боротиметься з ним, зауважив Артем Єфремов. Служба має з’явитись у вересні поточного року після всеукраїнських громадських обговорень. Дослуховуємось до всіх думок,враховуємо будь-які раціональні зауваження та пропозиції, зазначив Артем Єфремов.
Строки проведення документальних перевірок
Тривалість документальної планової перевірки фізичної особи – підприємця не повинна перевищувати 10 робочих днів. Продовження строків проведення такої перевірки можливе за рішенням керівника контролюючого органу не більше 5 робочих днів. Тривалість документальної позапланової перевірки (крім перевірки щодо відшкодування податку на додану вартість) фізичної особи – підприємця не повинна перевищувати 5 робочих днів. Водночас тривалість документальної позапланової перевірки, що здійснюється у зв’язку з розпочатою процедурою припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця, порушеним провадженням у справі про визначення банкрутом платника податків або поданням заяви про зняття з обліку платника податків, для  фізичних осіб – підприємців, які не мають найманих працівників, не повинна перевищувати 3 робочі дні, за наявності за два останні календарні роки одночасно таких умов: - платником податку подано податкову декларацію про відсутність доходів від провадження господарської діяльності; - платник податку не зареєстрований як платник податку на додану вартість.

Коли платити податок при виплаті зарплати з виручки
У цьому випадку слід визнати, що зарплату працівникам підприємець виплачує готівкою з каси. Тому утриманий із неї податок на доходи фізосіб треба перераховувати до бюджету протягом банківського дня, що настає за днем її виплати. При цьому нарахований та утриманий єдиний внесок треба перерахувати в день виплати зарплати.
Робота Центрів обслуговування платників податків у святкові дні
Час прийому відвідувачів у ЦОП (прийом документів, консультування, надання адміністративних послуг) у святкові дні (23, 24, 25 серпня) працюватиме: субота (23 серпня) – з 9.00 до 15.00; неділя(24 серпня) – вихідний; понеділок(25 серпня) – з 9.00 до 16.00.
Платникам податків Київського району про пріоритети податкової політики
Під час проведення чергової зустрічі працівники ДПІ у Київському районі запросили платників податків прийняти участь в обговоренні Концепції реформування податкової системи та створення Служби фінансових розслідувань.
«Податкова служба продовжує практику погодження ініціатив з бізнес-спільнотою та громадськістю. Ця робота носить конструктивний характер. Це дозволяє упорядкувати окремі норми та уникнути спірні моменти. Запропоновані зміни сприятимуть ліквідації «тіньового сектору» економіки, а податки виконуватимуть стимулюючу функцію»,- підкреслив в.о. начальника інспекції Артем Єфремов.
Фахівці відомства розповіли про основні пріоритети податкової політики: перший напрям - реформування адміністрування ПДВ з метою усунення корупційних складових, другий напрям – зміна політики щодо ЄСВ та податку на доходи фізичних осіб з метою легалізації заробітних плат. Під жваве обговорення пройшла презентація створення Служби фінансових розслідувань.
Представники підприємств одностайно виразили думку щодо необхідності таких перетворень та як слідство збільшення надходжень до бюджету, радикальне зменшення тіньових схем. 


Инициатива во имя будущего
Автор:Горбатенко Игорь написать автору

дата публикации: 19.08.2014 15:11


в список пресс-релизов

МЕТА - Новости

Загрузка...
Поиск:
Информация
  • Погода
  • Новости
  • Рефераты
  • Карты
  • Поезда
  • Переводчик
  • Словари
  • Библиотека
  • Законы
  • Безопасность
Общение
  • Почта
  • Форум
  • Знакомства
  • Чат
  • Фото
  • Блог
  • МетаКонтакт
  • Открытки
Бизнес
  • Авто
  • Работа
  • Магазин
  • Мобилки
  • Прайс-листы
  • Предприятия
  • Аукцион
  • Inter-Biz
  • Пресс-релизы
  • Польша
  • Валюта
Досуг
  • Спорт
  • Гороскопы
  • Java/MMS
  • TV-программа
  • Женский сайт
  • Кино
  • Анекдоты
  • МетаКвест
  • Игры
  • Тосты
добавить сайт | реклама на портале | контекстная реклама | контакты Copyright © 1998-2014 <META> Все права защищены