This version of the page http://www.onix.ua/ua/website (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-19. The original page over time could change.
Onix-Systems - Outsourcing Solutions That Work - Website Site

Створення сайтів

Наша компанія в рамках пропонованого пакета послуг дає можливість скористатися ефективним інструментарієм, що необхідний, коли здійснюється створення сайтів, а також систем автоматизації.

Фахівці нашої фірми готові запропонувати увазі клієнтів усебічну допомогу в створенні, оптимізації, підвищенні рейтингу сайта в Мережному просторі.

Щоб функціонал ресурсу відпрацьовував своє призначення, займатися створенням сайтів (де розробка сайтів займає велику частину часу), чи шаблонів ресурсів на базі індивідуальних конструкторів повинні тільки фахівці, що орієнтуються у всіх хитросплетеннях своєї діяльності.

Що можуть запропонувати вам професіонали компанії «Онікс» в області таких сфер, як створення сайтів?

У першу чергу потрібно відзначити бюджетний рівень розцінок, яким обмежена створення сайтів фахівцями. Такий формат цін формується завдяки розміщенню головної організації поза територією столиці, отчого розцінки стають прийнятними для широкого кола клієнтів, а якість послуг залишається незмінно високим, перевищуючим відповідні пропозиції наших конкурентів.

Створення сайта під ключ — ваше краще рішення, а ще ми пропонуємо скористатися унікальною пропозицією придбання систем автоматизації, що допоможуть вам ефективно керувати роботою компанії, делегувати повноваження, а також підсилювати взаємодії зі співробітниками шляхом інтерактивного спілкування.

Грамотне розширення потенціалу фірми складається не тільки в умінні розподіляти й ефективно виконувати свої обов'язки, але й у тім, щоб забезпечити своїх співробітників необхідним технічним інструментарієм, здатним ефективно налагодити робочий процес.

Професіонали нашої фірми зроблять повний комплекс робіт, серед яких створення сайта первинна, виконають для вашої корпорації індивідуально підготовлену систему автоматизації бізнесу, що буде включати керування рутинними процесами поточної діяльністі, дозволить оперативно поєднувати і координувати результати роботи багатьох співробітників компанії, створювати планові звіти і детальні бізнеси-проекти на основі наявних актуальних даних. А також системи автоматизації дозволять вчасно доносити до працівників вимоги і директиви адміністрації компанії, поліпшити якість обслуговування клієнтів, а в сукупності знизити витрати на поліпшення сервісу і підвищити рентабельність корпорації за рахунок грамотних процедур, серед яких створення сайтів є найбільш затребуваною.

Команда розроблювачів «Онікс», що володіє професійними навичками, складається з 35 чоловік, що дозволяє вам вибирати виконавців для рішення ряду поставлених задач, відбирати критерії вимог, а також користатися унікальними пропозиціями індивідуального характеру (у тому числі до таким відноситься і створення сайтів). Кожен фахівець має навички роботи в конкретній області, а в цілому ми можемо стверджувати, що нам доступні будь-які рішення, самі серйозні цілі: ми упевнені в професіоналізмі своїх працівників в області різних напрямків, особливо таких, як створення сайтів.

Кращим підтвердженням якості послуг компанії «Онікс» стануть відгуки наших клієнтів, що одержали ефективну віддачу від своїх вкладень у створення сайта. Створення сайтів силами нашої компанії приведе вас до незмінного успіху.

Корпоративний сайт

Що таке компанія, що займається розробкою корпоративних сайтів?

Насамперед корпоративні сайти — це успішний промоутер власних ресурсів, по якості роботи якого можна судити про рівень наданих послуг.

Наша компанія, маючи великий досвід розробки корпоративних сайтів, що прославляють статус і міць компанії замовника, дозволить вам користатися масштабним переліком послуг нашої фірми за прийнятну ціну.

Оскільки представництво «Онікс» локалізовано у середньому по величині місті країни, то вартість наших послуг, у тому числі створення корпоративного сайта на порядок нижче столичних, а рівень обслуговування нашої компанії не уступає рівню лідерів Інтернет бізнесу.

Ми пропонуємо сервіс по розробці і просуванню корпоративних сайтів на рейтингові позиції пошукових систем, допомагаємо з доробкою шаблонів і движків сайта, дозволяємо клієнту залишатися актуальним і затребуваним учасником у мережі.

Корпоративний сайт компанії — це обличчя замовника, це показник рівня розвитку і масштабу популярності фірми. Якщо ви прагнете стати затребуваною компанією світу, якщо ви розширюєте свої обрії, то кращим рішенням для вашої фірми стане корпоративний сайт вашої організації.

Ми звикли вважати, що у світі, де усе продається й усе купується, якісні послуги коштують дорого, створення корпоративних сайтів не виключення. Насправді багато чого залежить від того, як ви себе позицінуєте. Ціна ще не гарантує якість, так само як і малі розцінки не говорять про недолік досвіду виконавців.

Замовляючи в нашій компанії створення корпоративного сайта, ви одночасно вирішуєте відразу кілька проблем.

  1. Заощаджуєте свій бюджет.
  2. Ефективно позицінуєте свої послуги на світовому ринку, доставляючи інформацію в усі куточки світу, де є доступ до Інтернет ресурсів.
  3. Підвищуєте статус своєї діяльності, впізнаність вашого бренда серед аналогічних продуктів конкурентів, підвищуючи свою затребуваність і конкурентноздатність.

Це далеко не всі корисні моменти які принесе корпоративний сайт.

Що необхідно для того, щоб ваш корпоративний сайт був технічно оснащений усіма необхідними інструментами для керування й обслуговування, причому з розрахунком на те, щоб цими інструментами могли користатися тільки ви? Потрібно замовити створення корпоративного сайта на основі якісного движка або шаблоних каркасів досвідченому розроблювачу, одержати доступ до адміністрування, і вчасно вносити відновлення і поліпшення в структуру ресурсу, додаючи новини, рекламні баннеры.

Можна робити це самостійно, оскільки конструктивні особливості готових сайтів звичайно дозволяють вносити зміни без особливих складностей, але набагато надійніше довірити розкручування і доробку корпоративного сайта фахівцям, що допоможуть вам вирішити всі проблеми на професійному рівні. Іншими словами фахівці «Онікс» вчасно відреагують на зміни, що відбуваються в мережному просторі, врахують вимоги пошукових систем до контенту і формату корпоративного сайта, забезпечать безперебійну роботу і своєчасне налагодження ресурсу.

Замовляючи корпоративний сайт у нашій компанії, ви одержуєте в розпорядження готовий, надійний, ефективний інструмент роботи!

Створення Інтернет магазинів

Створення Інтернет магазинів складна специфічна робота, що, здавалося б, міг би виконати будь-який розроблювач чи вебмастер, маючи базовий досвід створення сайтів на основі популярних шаблонів і широко відомих конструкторів, додатків на безкоштовних хостингах.

Мінус такої діяльності складається у твердій прив'язці формату сайта до умов і вимог розроблювача шаблонів, а також у низьких рейтингах доменних імен таких власників віртуальних просторів.

Наша компанія пропонує увазі замовників унікальну можливість скористатися якісним сервісом усебічної розробки сайтів і створення Інтернет магазинів.

Ми пропонуємо повний набір послуг, пов'язаний з cтворенням Інтернет магазинів, включаючи розкручування сайта і підняття ТИЦ, а також розширення можливостей порталу і можливість редизайна.

Володіючи наробітками в області своєї діяльності, позицінуючи себе як надійного виконавця, ми несемо відповідальність по своїм обов'язкам, якісно, поетапно, чітко виконуючи усі вказівки клієнта, професійно виконуючи свою роботу.

Штат компанії «Онікс» складається з 35 грамотних, професійно підкованих фахівців, що запропонують вам оптимальні умови по створенню сайта і створенню Інтернет магазина, при цьому послуги нашої фірми будуть формуватися в рамках оптимального бюджету.

Створення Інтернет магазинів за доступними цінами ми можемо запропонувати в зв'язку з тим, що наша компанія дислокована не в столичному ареалі, а в місті периферії, відтого вартість послуг відповідає можливостям широкого кола клієнтів. Рівень оплати аж ніяк не применшує достоїнств нашої фірми і якості послуг, що робляться, це дозволяє нам екстраполювати свої послуги на широкому рівні.
Особливістю нашої діяльності є широкий спектр пропонованих послуг, у тому числі ми можемо грамотно розмістити в мережі Інтернет магазин, сайт, що відрізняється від інших структурою виконань і принциповим підходом до оптимізації.

Якщо у вас є необхідність розширити канали продаж, замовити створення Інтернет магазинів, якщо вам потрібно охопити нові сегменти ринку, то до ваших послуг розробка ефективного інструментарію для торгівлі в мережному просторі.

Не секрет, що 70 відсотків усіх грошей зосереджено в області віртуального бізнесу, тому уливання в перспективну нішу Мережі зробить вас затребуваним учасником світового співтовариства.

Організація ефективних продажів і створення Інтернет магазинів — це насамперед використання всіх локальних можливостей, у тому числі і можливості пропозиції свого товару через численні сучасні джерела комунікації.

Економіка України і Росії активно заполоняє простори Інтернету, тим самим залучаючи усе більшу кількість нових учасників мережі і споживачів пропонованих послуг.

Замовляючи створення Інтернет магазинів за допомогою наших фахівців ви можете бути упевнені, що ваш товар буде запропонований максимальній кількості користувачів світу і країни, ви заощадите на торгових витратах і податках, не будете залежати територіально від місцезнаходження потенційних покупців.

Створення Інтернет магазинів — логічний крок у розвитку вашого бізнесу.

Зворотний зв'язок