This version of the page http://www.paritet.ua/uk/careers (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-15. The original page over time could change.
Кар'єра
Мобільна версія
  • eng
  • рус
  • укр

Кар'єра

Новини

  • 13.05.2014 Гаазький трибунал для проФФесіоналів
  • 02.11.2013 В АФ "ПАРИТЕТ" нове призначення

Кар'єра

Юристи Адвокатської фірми «ПАРИТЕТ» — це кращі випускники провідних ВУЗів. Багато наших юристи мають Свідоцтва про право займатися адвокатською діяльністю, є членами міжнародних і національних профільних бізнес-асоціацій.

Ми прагнемо забезпечити наших юристів цікавою роботою і найрізноманітнішими можливостями для професійного та особистісного зростання. Ми займаємося гучними питаннями в динамічному юридичному середовищі, які вимагають неординарних рішень. Ми обираємо кращих фахівців, які надають послуги нашим Клієнтам із зобов'язанням довершеності та найвищих етичних стандартів.

Ми шукаємо виняткових, талановитих людей, і як тільки вони стають частиною нашої команди — ми докладаємо максимум зусиль для довгої і плідної співпраці.

Публікації

Публікація юристів АФ "ПАРИТЕТ" Юлії Черкашіної та Ігоря Попадюка у виданні "ЮРИСТ&ЗАКОН" від 05.12.2013 на тему "Судова практика, пов'язана з одночасним стягненням пені, штрафу і збитків"
11.12.2013
За нинішньої нестабільної економічної ситуації все більш актуальним для вітчизняного бізнесу стає питання належного виконання договорів. У зв'язку з цим збільшується кількість судових спорів з відшкодування збитків, стягнення штрафних санкцій. Детальніше...
Дивитися всі публікації
Якщо Ви помітили помилку на нашому сайті, будь ласка, виділіть ту частину речення, де вона знаходиться, та натисність Shift+Enter