This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-12. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Інформація для переселенців,  для військовозобов'язаних  

 

Допомоги потребує капітан Олександр Петраківський 

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

 

  

Запрошуємо до участі у фотоконкурсах "Хмельницький крізь об’єктив" та “Світ очима дитини”

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Шановні спортсмени, тренери, ветерани спорту, фахівці галузі та прихильники фізкультурно-спортивного руху!
П'ятниця, 12 вересня 2014, 15:57
Від щирого серця вітаю вас із Днем фізичної культури і спорту – святом мужності, патріотизму та краси наших людей. Це свято популяризує здоровий спосіб життя, сприяє його розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Фізично і духовно розвинені особистості із загартованою волею завжди були рушійною силою нашого суспільства. Сьогодні високий моральний дух, фахова майстерність і безмежна воля до перемоги допомагають хмельницьким спортсменам досягати нових спортивних вершин. Пишаємося нашими олімпійськими чемпіонами Сергієм Нагорним та Іріні Мерлені. Славимо видатних спортсменів, переможців національних і міжнародних змагань, чемпіонів Європи та Світу.
Детальніше...
 
У суботу в Хмельницькому вируватиме сільськогосподарський ярмарок
П'ятниця, 12 вересня 2014, 15:28
13 вересня на вулиці Прибузькій відбудеться сільськогосподарський ярмарок. У широкому асортименті за рекомендованими цінами на ярмарку буде представлена екологічно чиста продукція товаровиробників Хмельниччини: ковбасні, хлібобулочні, макаронні вироби, борошно, крупи, молокопродукція, риба, овочі, фрукти та інші продовольчі товари.
Ярмарок розпочнеться о 8.00.
Запрошуємо всіх охочих завітати на ярмарок на вул. Прибузькій і придбати за помірними цінами якісні товари місцевих виробників.
Детальніше...
 
Спалювання опалого листя та рослинності на території міста категорично забороняється!
П'ятниця, 12 вересня 2014, 14:26
Шкідливі речовини, які виділяються при спалюванні, небезпечні для здоров’я людей та навколишнього природного середовища. Двоокис азоту та двоокис вуглецю, сполуки свинцю та бензопірен – продукти згорання опалого листя – викликають подразнення та опіки дихальних шляхів, підвищення рівня цукру в крові, діють на вуглеводний обмін, збуджують та пригнічують дихальний центр, можуть бути причиною виникнення онкологічних захворювань. Порушення у сфері благоустрою та порушення вимог щодо поводження з відходами під час їх збирання, видалення, утилізації тощо відповідно до ст.ст. 152, 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягнуть за собою накладення штрафів на громадян від 340 грн. до 1360 грн., на посадових осіб та громадян-суб’єктів підприємницької діяльності від 850 грн. до 1700 грн.
Детальніше...
 
У хмельницькому проводиться рейд "Урок"
П'ятниця, 12 вересня 2014, 12:47
Протягом вересня-жовтня на території міста Хмельницького проходитиме Всеукраїнський профілактичний захід "Урок". Захід проводиться з метою надання дітям з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов цього явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.
Детальніше...
 
Народний Рух України відзначив своє 25 - річчя
П'ятниця, 12 вересня 2014, 11:21
З цієї нагоди в обласній філармонії відбулися урочисті збори. У святковому заході взяли участь керівники міста й області, представники міської та обласної організацій Народного Руху України, активісти та організатори Народного Руху на Хмельниччині, делегати першого рухівського з’їзду, громадськість міста. З вітальною промовою виступив Хмельницький міський голова Сергій Мельник. Звертаючись до учасників урочистостей, міський голова наголосив на значному вкладі Народного Руху України у здобутті незалежності нашої Батьківщини.
Детальніше...
 
Прийди на благодійний концерт – підтримай наших спецпризначенців
П'ятниця, 12 вересня 2014, 10:42
Запрошуємо хмельничани та гостей міста 13 вересня о 15.00 на відкритий майданчик біля кінотеатру імені Т.Г.Шевченка на благодійний концерт "Україна в нас одна!", організований Хмельницьким міським будинком культури з метою збору коштів для хмельничан – бійців 8-го окремому полку спеціального призначення, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України.
Підтримаймо разом наших хлопців, які виборюють незалежність України!
Детальніше...
 
Працівники міської Центральної бібліотечної системи підготували бібліографічний довідник, присвячений лауреатам премії ім. Богдана Хмельницького
П'ятниця, 12 вересня 2014, 10:12
26 вересня 2014 року о 10.00 годині у приміщенні Хмельницької дитячої школи мистецтв (вул. Гагаріна, 3-А) відбудеться презентація бібліографічного довідника "Лауреати міської премії ім. Б. Хмельницького у галузі історії, культури і мистецтва (1994-2013 роки)". Вихід видання присвячений 20-річчю з часу заснування премії. Видано книгу ФОП О. Сторожук накладом у 300 примірників. Премія присуджується  науковцям, митцям, трудовим і творчим колективам, громадським організаціям нашого міста: у галузі історико-краєзнавчих досліджень, збереження культурної спадщини; у галузі літературної діяльності, популяризації української мови; у галузі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва; у галузі музичного мистецтва та фольклору; у галузі режисури і театрального мистецтва. За двадцять років лауреатами стали 104 наших земляки.
Детальніше...
 
До уваги керівників підприємств, установ, організацій міста Хмельницького!
П'ятниця, 12 вересня 2014, 09:03
Для оперативного і повного забезпечення підприємств, установ, організацій правовою інформацією, нормативно-правовими актами законодавства України, Хмельницьке міськрайонне управління юстиції рекомендує звернути увагу на перевагу передплати офіційних періодичних видань Міністерства юстиції України, а саме видань: «Офіційний вісник України», «Бюлетень Міністерства юстиції України», «Систематичне зібрання чинного законодавства України», «Кодекси України».
Детальніше...
 
Відбулося засідання виконкому
Четвер, 11 вересня 2014, 16:41
Члени виконавчого комітету під час чергового засідання, яке провів міський голова Сергій Мельник, заслухали та обговорили близько трьох десятків питань порядку денного, що стосуються різних галузей життєдіяльності міста. За підсумками роботи ухвалили низку важливих для хмельничан та розвитку обласного центру рішень. Зокрема, вирішили внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про передачу з комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького кабінету стоматологічного, що перевозиться на базі автомобіля ТАТА LP 613/38, у постійне користування військовій частині А 2339 міста Хмельницького.
Детальніше...
 
Юні хмельничани запрошують усіх охочих долучитися до благодійної справи
Четвер, 11 вересня 2014, 15:38
Рада гуртківців Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва запрошує у неділю, 14 вересня, о 16.00 на майданчик біля кінотеатру ім. Т.Шевченка на благодійний концерт “З Україною в серці”. Всі кошти, зібрані волонтерами під час концерту, будуть перераховані на підтримку АТО. Учасниками концерту будуть творчі колективи: “Перлинки Поділля”, “Злагода”, “Подолянчик”,  “Альборадо”,  “Тоніка”,  “Фріденс”. Під час концерту відбудеться благодійна виставка-продаж дитячих робіт. Юні хмельничани закликають дорослих не бути байдужими та запрошують усіх охочих долучитися до благодійної справи.
Детальніше...
 
У ЗОШ №18 урочисто відкрили сучасний спортивний майданчик
Четвер, 11 вересня 2014, 15:16
Новенький спортивний майданчик зі штучним покриттям запрацював на території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 ім. В. Чорновола. Сучасний майданчик в закладі з’явився завдяки поєднанню зусиль міської влади та небайдужих хмельничан, які переймаються проблемами розвитку фізичної культури та спорту. В урочистій обстановці символічну стрічку на відкритті спортивної арени перерізав міський голова Сергій Мельник та приватний підприємець Сергій Дячук, який долучився до будівництва майданчика.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Четвер, 11 вересня 2014, 14:26
У зв’язку з виконанням ремонтно-профілактичних робіт на трансформаторній підстанції 12 вересня з 9.00 до 16.00 буде призупинено електропостачання вулиць: Вінницької, Профспілкової, Гонти, Стельмаха, Коротченка та провулків Підлісного і Коротченка.

Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 
Більше статей...
  • Упродовж тижня працівники ЖЕКів відремонтували близько 1300 квадратних метрів покрівлі житлових будинків
  • На Хмельниччині реалізовується проект "Правові можливості захисту та відстоювання своїх прав і інтересів школярами шляхом підвищення їх правової обізнаності"
  • Увага! Для допомоги нашим військовослужбовцям необхідна кров з резус-фактором «мінус»
  • Ліки для АТО. ПДВ та мито не сплачуються
  • РЕМ повідомляє
  • Міський голова привітав спортсменів із професійним святом
  • Комунальники на минулому тижні, окрім інших робіт, проводили капітальний ремонт доріг
  • Сергій Мельник провів засідання регіонального відділення Асоціації міст України
  • Зміни у законодавстві України
  • Хмельничани через благодійний фонд "Надія" продовжують підтримувати українську армію
  • Фонтан у формі кулі з’явився у відпочинковій зоні скверу імені Т. Шевченка
  • РЕМ повідомляє
  • Депутати розпочали підготовку до чергової сесії
  • Запрошуємо хмельничан взяти участь у Всесвітній акції
  • "Берег надії" прийняв нову зміну
  • Вічна пам’ять та слава Герою!
  • До уваги керівників підприємств міста!
  • “Фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, але жодні ліки у світі не можуть замінити фізичні вправи”
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 213
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02