This version of the page http://www.terrafood.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-11. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

Сорочинський ярмарок з продукцією «ТЕРРА ФУД»: справжній смак української гостинності
27 серпня 2014
У переддень Дня незалежності, з 18 по 24 серпня, біля села Великі Сорочинці, що на Полтавщині, пройшов традиційний Сорочинський ярмарок.
Дізнатися більше...
Квартет сирних новинок від ТМ «Ферма»
19 серпня 2014
ТМ «Ферма» продовжує тішити своїх шанувальників натуральними, смачними та гарантовано якісними молочними продуктами, створеними за найвищим в Україні стандартом якості – ДСТУ.
Дізнатися більше...
Директор Тульчинського маслосирзаводу Ігор Полторак – роботодавець року на Вінниччині
13 серпня 2014
8 серпня спеціальна комісія Вінницької обласної ради визначила переможців конкурсу «Людина року Вінниччини» у 24 номінаціях. У номінації «Роботодавець року» перемогу одержав Ігор Полторак, директор Тульчинського маслосирзаводу, що входить до складу компанії «ТЕРРА ФУД», яка об’єднує молочні активи Групи «ТЕРРА ФУД». Нагадаємо, що 2013 року цей престижний титул виборов Руслан Остропольський, директор заводу «Тульчинм’ясо», що також входить до Групи «ТЕРРА ФУД».
Дізнатися більше...
Масло ТМ «Ферма» - якість, підтверджена експертами!
11 серпня 2014
31 липня Центр незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» опублікував результати досліджень вершкового масла в мережі супермаркетів «АТБ».
Дізнатися більше...
ТМ «Ферма» взяла участь у Дні молока
11 серпня 2014
10 серпня 2014 року відбулося грандіозне свято на Співочому полі у Києві – другий всеукраїнський День молока.
Дізнатися більше...
Перша в світі онлайн-дегустація молока від ТМ Premialle
07 серпня 2014
ТМ Premialle запрошує справжніх гурманів на першу в світі віртуальну дегустацію молока! Вона проходить у будь-який зручний для вас час на сайті бренду premialle.ua. Все, що вам потрібно мати, - це під’єднані до Інтернету комп’ютер і смартфон і, звісно ж, готовність до нових смачних вражень.
Дізнатися більше...
ТМ «Ферма» представляє «Домашнє» масло
06 серпня 2014
ТМ «Ферма» представляє на українському ринку новинку – вершкове масло «Домашнє». Воно на 100% складається з натурального молока та вершків і виробляється на підприємствах компанії «ТЕРРА ФУД» у повній відповідності до Державного стандарту України – ДСТУ.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» знизив ціни на продукцію ТМ «Біла лінія»
31 липня 2014
Влітку 2014 року компанія «ТЕРРА ФУД» робить крок назустріч споживачеві та знижує ціни на молочні продукти ТМ «Біла лінія», що виготовляються на Білоцерківському молочному комбінаті.
Дізнатися більше...
ТМ «Ферма» презентує лінійку якісних продуктів зі 100% фермерського незбираного молока
15 липня 2014
У липні 2014 року у продажу з’явилася нова лінійка натуральної молочної продукції ТМ «Ферма» від «ТЕРРА ФУД». Бренд доповнить портфель продукції з незбираного молока, представлений зараз ТМ Premialle та «Біла лінія». Запуском новинок «ТЕРРА ФУД» посилить позиції у найбільшому сегменті молочного ринку України – продукції з незбираного молока, продажі в якому за підсумками 2013 року склали 1,2 млн. т або 70% від усього обсягу молочної продукції, що реалізується.
Дізнатися більше...
Продукція «ТЕРРА ФУД» – смак та якість на відмінно
10 червня 2014
У недавньому дослідженні 9 торгових марок кефіру, проведеному Центром незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», кефір ТМ «Біла лінія» отримав оцінку «відмінно» за відповідність основним параметрам смаку та якості, передбаченим для цього кисломолочного напою. Один із двох продуктів, що здобули найвищі бали, виготовляють на Білоцерківському молочному комбінаті компанії «ТЕРРА ФУД».
Дізнатися більше...