This version of the page http://www.tavria.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-10. The original page over time could change.
Коньяк Таврія в Києві. Купити коньяк Таврія в Україні, ціна
  • МИСТЕЦТВО СТВОРЕННЯ
    ДОСКОНАЛОСТІ

    Дім марочних коньяків «Таврія» - тут коньяк не роблять, а створюють.
    Як з коньячного спирту, немов зі скрипки Страдіварі, можна витягти ті неповторні ноти, той досконалий букет, ті незабутні відчуття, які кожен ковток роблять неповторним, а життя прекрасним ...
    Ласкаво просимо до Дому марочних коньяків «Таврія»!

    О компанії Фільм про коньяк
    Нагороди
    компанії
  • 11/06

    ПАТ «Дім марочних коньяків« Таврія »показав найвищу динаміку виробництва

    Зростання виробництва коньяку за січень-квітень 2014 р. у порівнянні з тим же періодом за 2013 р. на підприємстві склав 197%. Це найвищі показники динаміки виробничих показників серед усіх національних виробників коньяків. Наприклад, підприємства, що займають перші позиції рейтингу виробників, за обсягами виробленого коньяку показали падіння в...

    Читати всі новини
  •  

    Компанія

    Тут створюють справжні марочні коньяки України. Такими можуть називатися лише ті коньяки, які вироблені на підприємстві з повним циклом коньячного виробництва - починаючи з вирощування власного винограду, одержання виноматеріалу, його перекурці в коньячні спирти, з наступною витримкою в дубових бочках понад 6 років та розлив у пляшки.
    Більше про компанію
    історична довідка
    Починаючи з 1889

    Більше про компанію

    Історична довідка

  • Вина

    Нашi вина

    Коньяки

    Асортимент продукції Дома марочних коньяків "Таврія" включає в себе кілька коньячних торгових марок - "Таврія", "Георгіївський", "ALeXX", "Jatone", які представлені ординарними, марочними і колекційними коньяками, орієнтованими на кожного споживача.

    Всi бренди

     

  • Виробництво

    Основною відмінністю виробництва коньяку в Домі марочних коньяків «Таврія» є те, що тут виноград проходить повний цикл чарівного перетворення з ягоди в коньяк, від виноградної лози до розливу в пляшки. Мало хто інший в Українї та далеко за її межами може похвалитися цим!
    Ми виробляємо понад 20 найменувань ординарних та марочних коньяків.

    Дізнатися більше


Вам уже исполнилось 18 лет?
Вам вже виповнилося 18 рокiв?
Are you already 18?