This version of the page http://www.korsa.ua/ua/prodykcija/roleti-ta-jaluzi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-05. The original page over time could change.
Жалюзі та ролети від ТМ КОРСА

Ролети і жалюзі від компанії "Вікна Корса"

Ролети і жалюзі вже давно перетворилися на неминучий атрибут у сучасному інтер'єрі. Демонструють надійність, респектабельність і солідність. Здатні принести тінь і прохолоду в приміщення, відчуття захисту. Адже все можна продумати до дрібниць створюють затишок, але без уваги до вікон це матиме незакінчений вигляд.

Захисні ролети

Захисні ролети вже звичне для сучасної людини виріб, який завоював велику популярність і відомість. Представляють собою металеве полотно, що складається з горизонтальних ламелей і плазує по направляючій. Такі ролети багатофункціональні і поєднують в собі декоративну, захисну, сонце-і світлозахисні функції. Можуть застосовуватися замість решіток, якщо потрібно зберегти огляд всередині або зовні приміщення. Якщо на захисні ролети наноситься малюнок, вони стають рекламоносієм. Використовуються замість звичайних перегородок і дверей. У деяких випадках встановлюються у вантажних автомобілях для зручності навантаження і розвантаження. Може бути різний тип приводу - ручний або електричний. Повністю замінюють традиційні решітки, розсувні вітрини та віконниці.

Тканинні ролети

Тканинні ролети - сучасна класика декорування вікон і модна альтернатива жалюзі. Прикрашають будь-яке вікно і переливаються чудною палітрою і малюнками. Великий вибір кольорів та фактур дозволить використовувати ролети, як окремий елемент прикраси вікна і скомбінувати з іншими декораціями. Можуть послужити доповненням для тюля і гардин або використовуватися окремо. Ролети з тканини (рулонні штори, ролштори) не тільки вельми красиві і не вигоряють на сонці, а чудово захистять від вигорання предмети інтер'єру, тому що обробляються спеціальними складами. У тканин різний рівень світловідбивання, світлопоглинання і світлопропускання. При виготовленні враховуються останні досягнення на ринку текстилю, тому сьогодні такі ролети вже витісняють з ринку жалюзі. Купуючи такий захист, ви купуєте справжній якісний товар, який можна встановлювати навіть в дитячій кімнаті. Догляд за такими виробами дуже простий: користуйтеся антістатіком, і пил не зіпсує вам настрій. Висока якість тканинних ролетів, їх довговічність і елегантність дозволять задовольнити найвишуканіші смаки.

Вертикальні жалюзі

Вертикальні жалюзі - найкращий вибір для великих вікон, створюють робочу атмосферу і допомагають позбавитися від тепла і занадто яскравого світла. Відрізняються від горизонтальних жалюзі розміщенням планок (ламелей). За допомогою таких жалюзі можна візуально збільшити висоту стель у вашій оселі. Це не тільки пристрій, який захищає приміщення від сонця і дозволить плавно відрегулювати світловий потік. Сьогодні жалюзі частіше використовують, щоб оформити домашній або робочий інтер'єр, так як вони відмінно підійдуть як для офісу, так і для дому. Плюсом є наявність величезної кількості тканин різного виду, що відрізняються щільністю, кольором, малюнком, фактурою і складом. Вся тканина просочена спеціальною сумішшю, яка надає необхідну жорсткість, пиловідштовхуючі і антистатичні захисні властивості.

Горизонтальні жалюзі

Горизонтальні жалюзі. Головне завдання - захищати приміщення від шкідливих впливів сонця і цікавих очей оточуючих. Їх по праву можна назвати класичними. Різні форми і види дають можливість використовувати в різних інтер'єрах і приміщеннях. М'яке регулювання світла здійснюється поворотом горизонтального полотна навколо своєї осі. Жалюзі горизонтальні типові для кабінетів, оформлених у традиційному стилі, є атрибутом виробничих приміщень і строгих офісів. Для прозорої перегородки в офісі підійдуть алюмінієві жалюзі. Але вони також чудово вписуються в повсякденне життя. Так як невибагливі і функціональні в обслуговуванні, вони незамінні в кухні та ванній кімнаті. А якщо їх встановлюють усередині склопакета, то вони служать вічно, тому що скло в цьому варіанті надійно захистить від пилу і різних дефектів. У горизонтальних жалюзі великий вибір кольорів, а у матеріалу свої особливості і його вибір вимагає осмисленого підходу. Вважаються кращою світлозахисної системою, максимально захищає приміщення від прямого світла. Горизонтальні алюмінієві жалюзі підкреслять оригінальний інтер'єр будинку в поєднанні з іншими декоративними елементами.

Бамбукові ролети

Бамбукові ролети мають три основні переваги - практичність, довговічність і стійкість до вологи. Це ідеальне рішення для житлового приміщення, яке знаходиться за межею міста, оскільки саме вони створюють певну атмосферу Сходу і вигідно підкреслюють красу меблів або інших дерев'яних елементів декору в будинку. Доглядати за ними просто і легко пилососом. Кріплення використовуються універсальні, що дозволяє встановлювати жалюзі над вікном і у віконний отвір. Ролети з бамбука чудово поєднуються з шторами. Чудово підійдуть на будь-які вікна: кухню, вітальню, спальню, балкон, еркер ... Складаються з бамбукових паличок різного діаметру і квітів, переплетені між собою декоративної ниткою. У паличок різна щільність плетіння і тому у ролет різна світлопропускаюча здатність.

Продукція

Ціна / Замовлення

 

Відео

Корисні матеріали

Каталоги

Сертифікати

Акції в містах України

Всі акції в Україні

Новини

  • Кольорові антимоскітні сітки
    2014-08-29
  • Чому важливо замінити звичайні склопакети на енергозберігаючі
    2014-08-18
  • Авторизований партнер Rehau - 2014
    2014-08-10
  • Семінар для партнерів REHAU
    2014-08-01
  • Спеціалізована виставка в Харкові
    2014-04-01
Дивитись всi новини

Статті

  • Фурнітура ACCADO
    2014-04-08
  • Пластикові відкоси для вікна
    2014-03-24
  • Лиштва ПВХ
    2013-11-04
  • Нащілинники
    2013-10-09
  • Посилене армування
    2013-08-13
Читати всi статтi