This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?innovatsiyi&videoMenuId=79 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-05. The original page over time could change.
Відео - Програми - Пізнавальні - Інновації
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
ПРОГРАМИ
Спортивні
Пізнавальні
Розкажіть про Україну
День в історії
Інновації
Факти про Росію
Легенди Львова
Історія революцій
Фільм дня
Таємниці Всесвіту
Як це працює
Драйв
Мандрівка Україною
Ефект свідка
Навколо світу
Диктатори
Професіонали
Як заробити мільйон
Місце події
Історія зброї
Більше програм

ІННОВАЦІЇ

Слідкувати

Інновації
Флагманський смартфон та його зменшена версія від Sony і розумний годинник від Asus
Компанія Sony представила новий флагманський смартфон - Xperia Z3 та його зменшену версію - Xperia Z3 Compact, компанія Asus анонсувала свій перший розумний годинник на операційній системі Android Wear.
04.09.14 23:14
Інновації
Розроблена двомісна субмарина, створений сферичний інтерактивний дисплей
Каліфорнійська компанія Hawkes Ocean Technologies сконструювала двомісну субмарину. Бразильські науковці розробили сферичний інтерактивний дисплей, – в новаціях сьогодні.
03.09.14 22:16
Інновації
"Розумні" кросівки підкажуть потрібний напрямок за допомогою вібрації
В Індії розробили спортивне взуття з вібромоторчиками, GPS та модулем Bluetooth. Останній потрібен для зв'язку зі смартфоном.
03.09.14 02:16
Інновації
Представлено найбільш захищений Android-смартфон у світі
Норвезька компанія Bartec Pixavi представила Impact X - телефон, який не боїться пилу і витримує занурення глибину до трьох метрів.
03.09.14 01:11
Інновації
Смартфон, який витримує занурення, "розумні" кросівки підкажуть напрямок
Смартфон витримує занурення на 3 метри, падіння з 2 метрів, температури від -20 до +45 градусів, "розумні" кросівки підкажуть потрібний напрямок за допомогою вібрації у лівій чи правій ступні.
02.09.14 23:58
Технології
Компанія "Життя 24" пропонує М2М для контролю здоров'я рідних
Сьогодні для багатьох людей важливо завжди бути в курсі самопочуття рідних, знати де знаходиться дитина, вберегти помешкання від пожежі чи злодіїв. Усе це можливо контролювати на відстані завдяки технологіям компанії "Життя 24" в партнерстві з компанією МТС Україна.
02.09.14 21:41
Інновації
З'явився Nokia Lumia 530 в Україні, розроблений безпілотник від Google
В Україні з'явився новий смартфон на Windows Phone 8.1 за ціною 1499 грн. Компанія Google працює над власними безпілотниками в рамках Project Wing. Компанія Samsung анонсувала новий "розумний" годинник - Gear S, – у новаціях сьогодні.
01.09.14 22:28
Інновації
У Китаї імплантували хребець, виготовлений на 3D-принтері
Китайські хірурги першими у світі імплантували хребець, роздрукований на 3D-принтері. Під час унікальної операції лікарі Пекінського університету пересадили 12-річному пацієнту з пухлиною спинного мозку частину штучного хребта.
30.08.14 01:32
Інновації
LG показала розумний годинник з круглим екраном P-OLED
Компанія LG анонсувала новий розумний годинник – G Watch R. Його особливість – у повністю круглому дисплеї, виконаному за технологією Plastic OLED.
30.08.14 00:46
Інновації
LG показала розумний годинник з круглим екраном, в Китаї виготовили 3D-хребець
LG показала розумний годинник з круглим екраном P-OLED діаметром 1,3 дюйма, у Китаї 12-річному пацієнту імплантували хребець, виготовлений на 3D-принтері.
29.08.14 23:56
Технології
Створено портативний 60-літровий холодильник Coolest Cooler
Портативний холодильник, який дозволяє зарядити смартфон, приготувати коктейль і навіть послухати музику. Оригінальний пристрій під назвою Coolest Cooler має знімний блендер, два USB-порти для зарядки мобільних ґаджетів, світлодіодну лампу і навіть Bluetooth-колонку.
29.08.14 05:32
Технології
Instagram розробив додаток для створення таймлапсів на смартфоні
Додаток від Instagram — Hyperlapse для покадрової зйомки. Новинка під назвою Hyperlapse дозволяє здійснювати покадрову зйомку і прискорювати відеоролик у 12 разів.
29.08.14 04:41
Технології
HTC анонсувала доступний смартфон з підтримкою мереж LTE
Компанія HTC анонсувала новий бюджетний смартфон — Desire 510. Апарат отримав 4,7-дюймовий дисплей з невисокою роздільною здатністю (480 × 854), камери на 5 Мп та 0,3 Мп і чотириядерний процесор Qualcomm Snapdragon 410 з тактовою частотою 1.2 ГГц. Обсяг оперативної пам'яті — 1 Гб, а вбудованої — 8 Гб.
29.08.14 02:16
Інновації
Новинка від HTC, додаток від Instagram та портативний холодильник
HTC анонсувала "найдоступніший смартфон з підтримкою мереж LTE", додаток від Instagram — Hyperlapse для покадрової зйомки та портативний 60-літровий холодильник Coolest Cooler.
28.08.14 23:10
Технології
Випустили систему кріплень, які дозволяють причепити до спини собаки екшн-камеру
Побачити світ очима собаки. Компанія GoPro випустила систему кріплень під назвою Fetch, яка дозволяє причепити до спини улюбленця екшн-камеру.
28.08.14 04:33

1 2 3 4 5 6 7 8 9

ТЕМИ ДНЯ

НАТО

Головне за 4 вересня: НАТО допоможе Україні, Маріуполь готує оборону Приєднання Криму ми ніколи не визнаємо, – Расмуссе    Сьогодні визначальний момент 20-річної співпраці між Україною та НАТО, – Порошенко   

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Терористи обстріляли три райони Донецька [Фото]   Припинено спробу окупантів прорватися до Маріуполя, — "Азов"  Небезпеки нападу на Маріуполь немає, — штаб АТО 

БОЙОВІ ДІЇ НА СХОДІ УКРАЇНИ

Росія готує окупацію сходу України, як це було в Осетії, — Сергєєв АТО сьогодні: сили АТО змушені були відступити, терористи обстріляли східні околиці Маріуполя    У Путіна психологія не просто маніяка, а завойовника, — Доній   

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це