This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?sportivni&videoMenuId=40 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-04. The original page over time could change.
Відео - Програми - Спортивні
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
ПРОГРАМИ
Спортивні
Мундіаль
Зірки футболу
Кращі голи
Матч дня
Команда
Футбол
Пізнавальні
Більше програм

СПОРТИВНІ

Слідкувати

Матч дня
Матч дня: Франція – Іспанія
Битва титанів. Товариська. Суперник збірної України по відбірковій групі Євро-16, збірна Іспанії, проведе генеральну репетицію в матчі проти господарів цього турніру - французів.
07:23
Матч дня
Матч дня: Італія — Нідерланди
Розминка перед кваліфікацією до Чемпіонату Європи. Збірні "старого світу" на тижні перевірять свої сили у товариських спарингах. Бронзовий призер останнього чемпіонату світу, збірна Нідерландів, поїде в гості до команди Італії.
03.09.14 06:12
Матч дня
Матч дня: Україна – Молдова
Старі знайомі. Про збірну Молдови з футболу в українців не найкращі спогади. В попередньому відбірковому циклі саме втрата очок в матчі проти цього суперника коштувала "синьо-жовтим" путівки на Мундіаль до Бразилії.
02.09.14 07:15
Матч дня
Матч дня: переможець Ліги чемпіонів
Уже за два тижні стартує груповий етап Ліги чемпіонів. Найсильніші європейські гранди розпочнуть гонитву за омріяним трофеєм.
31.08.14 21:49
Матч дня
Матч дня: "Вільярреал" проти "Барселони"
Розпочали каталонці чемпіонат бадьоро. З рахунком 3:0 був битий Ельче.
31.08.14 09:15
Матч дня
Матч дня: "Металург Д" проти "Металіста"
В матчі п’ятого туру української прем’єр-ліги харківська команда спробує помститись донецькому "Металургу" за розгром, якого зазнала в попередній дуелі суперників.
30.08.14 07:15
Матч дня
Матч дня: "Динамо" проти "Чорноморця"
У рамках п’ятого туру чемпіонату України київське "Динамо" чекає на НСК "Олімпійський" одеський "Чорноморець". Обидві команди наразі не дозволили своїм суперникам у цій першості покласти себе "на лопатки", то ж у Києві варто чекати непоступливої дуелі.
29.08.14 08:07
Матч дня
Матч дня. "Шахтар" -"Іллічівець"
Дербі Донеччини в столиці України. "Шахтар" цього разу прийме "Іллічівець" у Києві. Попри цей нюанс чемпіони України залишаються беззаперечним фаворитом протистояння.
28.08.14 07:26
Матч дня
Матч дня: "Металіст" против "Руху"
Харків в очікуванні єврокубкової осені. Перемога над польським "Рухом" в матчі-відповіді раунду плей-оф гарантує "Металісту" виступ на груповій стадії турніру.
27.08.14 07:15
Матч дня
Матч дня. "Фейєнорд" проти "Зорі"
Луганська "Зоря" як ніколи близька до того, щоб вперше пробитися до групового етапу Ліги Європи. Завадити українській команді це зробити спробує голландський футбольний гранд - "Фейєнорд".
26.08.14 07:31
Матч дня
Матч дня: "Хайдук" проти "Дніпра"
Дотиснути хорватів. На Дніпропетровський "Дніпро" чекає матч-відповідь із "Хайдуком" в рамках раунду плей-оф Ліги Європи. Перша гра закінчилась перемогою підопічних Маркевича із рахунком 2:1.
25.08.14 07:15
Матч дня
Матч дня: "Манчестер Сіті" проти "Ліверпуля"
Чемпіон проти срібного призера. "Манчестер Сіті" і "Ліверпуль", які в минулому сезоні розігрували титул англійської прем’єр-ліги, зійдуться вже у другому турі нового чемпіонату.
24.08.14 09:15
Матч дня
Матч дня: "Сандерленд" проти МЮ
Голландський наставник “Манчестер Юнайтед” дебютував з поразки в Англійській прем’єр-лізі. Дияволи перед рідними уболівальниками поступились "Суонсі" 1-2.
23.08.14 07:23
Матч дня
Матч дня: "Оболонь-Бровар" проти "Шахтаря"
"Гірники" розпочинають боротьбу за Кубок України. Старт донецького "Шахтаря" у турнірі відбудеться на стадії однієї шістнадцятої фіналу. У Києві на чинних чемпіонів України уже чекає представник Другої ліги - "Оболонь- Бровар", що спробує створити сенсацію - вибити зі змагань одного із головних претендентів на трофей.
22.08.14 18:15
Матч дня
Матч дня: "Баварія" проти "Вольфсбурга"
Бундесліга повертається. В першому матчі нового чемпіонату Німеччини чинний володар срібної салатниці "Баварія" прийматиме "Вольфсбург".
21.08.14 07:13

1 2 3 4 5 6 7 8 9

ТЕМИ ДНЯ

НАТО

Північноатлантичний альянс підніме український оборонний сектор до рівня НАТО, — Расмуссен Для України НАТО створює 4 трастових фонди, — Порошенко  Порошенко сподівається, що в Мінську домовляться про звільнення заручників і відновлення кордону 

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Небезпеки нападу на Маріуполь немає, — штаб АТО Для вступу в НАТО Україні потрібно провести реформи, — Порошенко    У ці важкі часи НАТО стоїть пліч-о-пліч з Україною, — Расмуссен   

БОЙОВІ ДІЇ НА СХОДІ УКРАЇНИ

Підрозділ АТО, який раніше покинуло керівництво, вийшов з-під обстрілів без втрат, — ЗМІ Чоловіки з Луганської і Донецької областей вже в формі     Влада не планує вводити воєнний стан, — Доній 

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це