Щоб отримати Клубну картку необхідно заповнити Анкету учасника Клубної програми і зробити покупку на суму від 1 грн.

У мене ще немає синьої карти Перевірити баланс моєї карти Правила участі
в клубній програмі

Коли на Вашій синій карті накопичиться покупок в сумі 2 000 грн. ми із задоволенням поміняємо вашу синю карту на срібну.

У мене ще немає срібної карти Перевірити баланс моєї карти Правила участі
в клубній програмі

Коли на Вашій срібній карті накопичиться покупок в сумі 20 000 грн. ми із задоволенням поміняємо вашу срібну карту на золоту.

У мене ще немає золотої карти Перевірити баланс моєї карти Правила участі
в клубній програмі
Про Компанію
МИ

Ми - спортивний магазин для всієї родини! Все для спорту та активного відпочинку - від найпростіших спорттоварів до технологічного спорядження останнього покоління.

Щороку наші магазини відвідує десятки мільйонів чоловік. За загальними показниками ми в нашій країні міцно посіли перше місце. І неважливо, живете ви в Києві чи Донецьку, Одесі або Львові - ми завжди поруч!

Прагнучи бути ближче до вас, ми постійно розширюємо свою мережу: більше 30 магазинів у 17 містах України - і це далеко не межа!

Ми - дружня команда професіоналів. Кожен з нас - будь то експерт з розробки нового спортивного обладнання або консультант в торговому залі - працює для того, щоб якомога більше людей отримували задоволення від спорту і активного відпочинку.

РОБИМО

Протягом багатьох років ми робимо все для того, щоб люди могли по-справжньому насолоджуватися активним способом життя. Наша мета - забезпечити наших покупців спорядженням та обладнанням відмінної якості за доступними цінами.

Ми напряму працюємо з найбільшими світовими брендами, а для багатьох з них є єдиними представниками на українському ринку.

Ми - стабільний та надійний партнер для тих, хто готовий розвивати свій бізнес разом з нами. Мережа франчайзингових магазинів COLUMBIA і Спортландія покриває всю Україну і підтримує наше прагнення нести спорт і відпочинок усім, хто цінує активний спосіб життя.

СПОРТ

Для деяких спорт - це серйозне сходження на пік, для деяких - легка прогулянка на велосипеді. І те й інше - активний спосіб життя, і ми враховуємо це в нашій асортиментній політиці.

Ми підтримуємо дитячі спортивні захоплення, шкільні програми, традиційні види спорту і ті, що розвиваються. Кожен наш покупець - спортсмен, кожна покупка - крок до здорової нації. Ми несемо спорт кожному - в національному масштабі!

При цьому ми приділяємо величезну увагу рівням технологічності всіх пропонованих товарів, будь то дитяча спортивна форма або черевики для професійного треккинга. Ми знаємо: сучасні технології дозволяють значно поліпшити результативність і безпеку занять спортом, отримувати від руху максимум задоволення. А на півзаходи не згодні ні ми, ні наші покупці!

ДОСТУПНИМИ

Товари високої якості за розумними цінами - так можна описати наш підхід до формування товарної політики, який ми реалізуємо протягом багатьох років. Ми ретельно відбираємо постачальників, відсіваючи невиправдано дорогих і підтримуючи тих, хто поділяє нашу точку зору.

Консультанти підкажуть оптимальне рішення кожному покупцю, виходячи з його потреб та рівня спортивної підготовки.

Інтереси клієнтів завжди були і залишаються на першому місці. Для постійних покупців у нас діє система привілей - довгострокова Клубна програма «СПОРТМАСТЕР» дозволяє отримувати бонуси за кожну покупку і розплачуватися ними в подальшому. Крім того, учасники програм регулярно отримують спеціальні пропозиції і знижки на сервісні послуги.

Економити на здоровому способі життя більше немає необхідності: тепер спорт дійсно доступний всім!

«СПОРТМАСТЕР»

МИ РОБИМО СПОРТ ДОСТУПНИМ!