This version of the page http://zz.te.ua/hto-prystrelyt-strjelka/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-30. The original page over time could change.
Хто пристрелить “Стрєлка”? | Новини Тернополя і області – За Збручем

Хто пристрелить “Стрєлка”?

01/08/2014 0
Розмір тексту:
версія для друку

Серед величезного масиву матеріалів про події на сході країни промайнуло й повідомлення про те, що спецслужби Росії мають намір ліквідувати лідерів бойовиків як небажаних свідків. Про це заявив радник глави МВС України Зорян Шкіряк.

Конкретно мова йде про офіцерів ФСБ-ГРУ Гіркіна-Стрєлкова («Стрєлок»),  Безлєра («Бєс») і одного з ватажків так званої ЛНР Болотова. У МВС вважають, що після скоєного теракту з малазійським «Боїнгом» в небі над Торезом названі особи стали небажаними носіями значного компромату особисто на В. Путіна.

Те, що керівництво російських спецслужб цілком може вдатися до такого «зачищення кінців», цілком узгоджується з його професійним стилем і моральністю. Щоправда, Р.Шкіряк у своєму виступі дав зрозуміти, що краще все-таки, якби усіх трьох (та й «іже з ними») захопила українська сторона, що дало б змогу віддати їх у руки справедливого правосуддя і сповна воздати по заслугах. Російські аналітики на крихітному острівці об’єктивної  думки – радіо «Эхо Москвы», – говорять, що для того ж Гіркіна найкращим варіантом було б здатися Міжнародному трибуналу в Гаазі й по 25-річній відсидці стати… повноправним громадянином Голландії. Та, у крайньому випадку, не так уже й погано було б, якби  рука  російських спецслужб наздогнала трьох «беспрєдельщиків» у якомусь  любому серцю ВВП сортирі. Звичайно, самому  правителеві «всєя  Рассєї» це  дало б додаткові шанси постати перед світом якщо не білим і пухнастим, то принаймні вберегло б від можливих неприємних сюрпризів – небіжчики, як відомо, вельми скупі на балачки і надійно зберігають таємниці. Зате наступники всіх отих гіркіних і безлєрів, дефіциту яких в Росії точно не відчувається,  маючи перед очима такий яскравий приклад лояльності господарів з «Белокаменной» до своїх посіпак, надалі сто разів би подумали перш ніж зважитися на подібні авантюри. Якщо, звичайно, маніакальна ідея боротьби за міфічну Новороссію не витіснила в їхніх головах саму здатність думати про наслідки. Наразі ж триголовий змій-горинич, одна голова якого – фанатаки ідеї «русского мира»; друга – звичайні «пси війни», готові рвати і кусати за командою того, хто заманливо шелестить банкнотами; третя – місцевий люмпен, розведений криміналітетом, – продовжує спровоковану ним криваву оргію і щодня вимагає нових жертв. Його тіснять, оточують, ізолюють, та люта пащека все ще дихає смертоносним вогнем…

Ігор Дуда

  • Теги:
    • Гіркін
    • ДНР
    • Стрєлков
    • Стрєлок
    • Стрілок

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name

Email


*

Коментар

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Що для вас День Незалежності України?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Вакансії в Тернополі
Продажі техніки
Ui-дизайнер
Страховий агент
Менеджер з продажу нерухомості
Адміністратор
вакансии косметолога в Донецке