This version of the page http://zz.te.ua/53107/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-30. The original page over time could change.
У Тернополі пенсіонерка травмувалася, намагаючись зайти в маршрутку. Водій навіть не зупинився | Новини Тернополя і області – За Збручем

У Тернополі пенсіонерка травмувалася, намагаючись зайти в маршрутку. Водій навіть не зупинився

20/08/2011 1
Розмір тексту:
версія для друку

Розбила голову і травмувала ключицю літня жінка, коли хотіла зайти у маршрутку. Тернополянка хотіла ступити на сходинку, але водій рушав. Жінка упала на дорогу.

.

Інцидент стався 16 серпня близько 12:00 на зупинці, що на просп. Злуки, поблизу ЦДМІ ім. Довженка. Уже о 12:04 швидка отримала виклик – зателефонували стурбовані перехожі, які допомагали постраждалій. Згодом медики забрали пенсіонерку до лікарні.

Про це пише “20 хвилин”.

- Я хотіла сісти в автобус, а він рушив, – розгублено повторювала потерпіла. – Це був №20. Водій ще призупинився, ніби подивився, чи я жива, і поїхав далі.

Дві тернополянки — Галина та Тетяна, – надавали намагалися допомогти потерпілій. Одна з них саме викликала швидку, інша – витирала серветками кров з обличчя бабусі.

До речі, повз немічну стареньку, яка сиділа на лавці із закривавленим обличчям, проходили багато людей, але мало хто поспішив їй на допомогу.

- Я поверталася з пошти, дивлюся – сидить жінка, ледве дихає, – пригадує пані Галина. – Запитала її, чи потрібно викликати швидку. Старенька погодилася.

У міському управління транспорту обіцяють з’ясувати, хто винен у даній ситуації. Також чиновники радять пасажирам, які зіткнулися з порушеннями з боку водіїв, записувати номер автобуса та маршруту, місце, де стався інцидент, і час трафунку.

- Коли до нас надходить така інформація усно або письмово чи через ЗМІ, ми оформляємо акт і передаємо його перевізнику. Він проводить службове розслідування, – пояснює начальник міського управління транспорту Ігор Мединський. – Якщо водій винен, його можуть відсторонити від роботи, винести догану, навіть звільнити.

До речі, від 1 червня у Тернополі за порушення вже звільнили 30 водіїв. Були й такі, яких на тиждень відсторонили від роботи і вони підмітали парк чи працювали слюсарями.

Окрім того, пан Мединський радить пасажирам поводитися обачніше, коли вони заходять у транспорт. Не завадить і зауваження зробити водію, якщо він щось робить не так.

- Коли водії курить, розмовляє по телефону, люди не повинні мовчати, – наголошує пан Мединський.

  • Теги:
    • За Збручем
    • Мединський Ігор
    • Тернопіль

Коментарі (1)

siryy

21/08/2011

треба не бути байдужим і помогти владі вигнати нахер таких водіїв. бо іншого разу на місці бабці може бути хтось з нас чи наших рідних

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name

Email


*

Коментар

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Що для вас День Незалежності України?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Вакансії в Тернополі
трансплантолог
Менеджер з продажу нерухомості
Спеціаліст 1с
Перекладач німецької мови
Фінансовий консультант
работа программиста Delphi в Харькове