This version of the page http://adm.km.ua/?go=search (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-30. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
В неділю до Хмельницького завітають учасники міжнародного мотопробігу
31 серпня о 18.00 до храму Христа Царя Всесвіту, що на проспекті Миру, 55, завітають учасники XIV Міжнародного Катинського Рейду. Близько 90 байкерів із Польщі, США, Німеччини, Литви та Чехії відвідають наше місто. Вони візьмуть участь у подячній літургії за канонізацію святого Івана Павла ІІ, відкритті пам'ятника Папі Римському Івану Павлу ІІ та поспілкуються із земляками.
29 08 2014
Докладніше ...


Увага! Для допомоги нашим військослужбовцям необхідна кров з резус-фактором «мінус»
Хмельницька обласна станція переливання крові за підтримки Благодійного фонду «Калина», просять усіх небайдужих громадян з резус-фактором «мінус» від 1 до 4 групи крові стати донорами для потреб армії.
28 08 2014
Докладніше ...


Потребують допомоги жителі Попаснянського району Луганської області
Необхідна допомога для відновлення соціальної інфраструктури, об'єктів житло-комунальної сфери, які постраждали внаслідок бойових дій на території Попаснянського району та міста Попасна.
19 08 2014
Докладніше ...


Офіційні обласні заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України
23.08.2014, м. Хмельницький

10 год. 00 хв. майдан Незалежності (площа біля флагштоку):

Урочиста церемонія офіційного підняття Державного Прапора України.

Флеш-моб з нагоди Дня Державного Прапора України за участю працівників культури та мистецьких закладів області.
19 08 2014
Докладніше ...


До уваги громадськості!
Хмельницька обласна державна адміністрація рекомендує підприємствам, установам та організаціям під час проведення анитерористичної операції на Сході України обмежити проведення розважальних заходів на території області.
19 08 2014
Докладніше ...


Знай наших!
8-17.08.2014 року відбувся чемпіонат Світу з авіамодельного спорту в категорії кордових моделей у м. Влоцлавек (Польща).
Наш екіпаж, який складався з пілота – Шкільняка Андрія Олександровича та механіка – Гребенюка Богдана Юрійовича посіли ІІ місце серед юніорів в класі гоночні моделі літаків. А в командному заліку в класі гоночні моделі літаків стали чемпіонами Світу.
18 08 2014
Докладніше ...


До уваги громадян
19.08.2014 впродовж 11:00-12:00 відбудеться "гаряча" телефонна лінія "Запитай у влади" за участю заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Л.Стебло. Дзвінки прийматимуться за тел. 76-57-82
18 08 2014
Докладніше ...


Вбережемо дітей від ДТП

Міжнародна Громадська організація «Врятуємо дітей Європи» (чорнобильців) звертається до державних службовців з проханням об’єднатися і створити належні умови для участі дітей і учнів всіх ДНЗ, ЗНЗ області у 8-ій Міжнародній акції «Життю – ТАК! Смерті дітей від ДТП на автошляхах України – НІ!».
18 08 2014
Докладніше ...


ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ!
Хмельницька обласна державна адміністрація (організатор конкурсу) оголошує конкурси з перевезення пасажирів в звичайному режимі руху на автобусних маршрутах загального користування за номерами маршрутів та рейсів у прямому та зворотному напрямках (об’єкти конкурсу) та умови їх проведення:
15 08 2014
Докладніше ...


До відома суб'єктів господарювання
Департамент екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації повідомляє, що на даний час здійснюється видача документів дозвільного характеру: дозволів на спеціальне водокористування, викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, спеціальне використання об'єктів тваринного світу. Інформаційні картки адміністративних послуг розміщені на сайті Хмельницької ОДА.
08 08 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Наступна >>

Архів новин || Пошук новин

Текст

  Додатково  

 

 Новини

Довідник
Хмельницького регіонального штабу з розміщення громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів ведення антитерористичної операції в інші регіони України

Координаційний штаб для вирішення питань, пов'язаних із діяльністю громадських організацій та волонтерів, які надають підтримку та допомогу бійцям Збройних Сил України та Національної гвардії України, що беруть участь в антитерористичній операції на сході України тел. 0382-76-51-23,
0382-75-20-44. Координатор Бачинський Л.А.


Уряд вносить до ВР законопроект про скасування позаблокового статусу України і відновлення курсу на членство в НАТО
Уряд України вносить на розгляд Парламенту законопроект про скасування позаблокового статусу української держави та про відновлення курсу України на членство в НАТО. Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду 29 серпня.
29 08 2014
Докладніше ...


Очікувана школа

На постійному контролі обласної влади перебуває закінчення будівництва Скаржинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, що знаходиться в Ярмолинецькому районі.
28 серпня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло, разом із відповідними службами, здійснила обстеження проведених робіт у Скаржинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. Комісія перевірила якість та дотримання строків їх виконання.
29 08 2014
Докладніше ...


Ситуація складна, але контрольована - Президент України

Ми здатні захистити самі себе. Нам потрібна сучасна високотехнологічна зброя. Нам потрібно зберігати спокій, холоднокровність, зміцнювати нашу єдність і міжнародну солідарність, заявив Президент України Петро Порошенко на початку засідання Ради національної безпеки та оборони України.
29 08 2014
Докладніше ...


Бійці добровольчих батальйонів, громадські активісти та волонтери обговорили з керівництвом Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України болючі питання проведення АТО

Вчора, 28 серпня, до Центральної будівлі Міністерства оборони України на Повітрофлотському проспекті прибули понад тисяча громадян. Серед них були матері і дружини, рідні і близькі військовослужбовців Збройних Сил України — учасників антитерористичної операції, ветерани військової служби, учасники бойових дій, командири та бійці добровольчих підрозділів, представники волонтерських організацій.
29 08 2014
Докладніше ...


Солдатські матері — за мир і стабільність

У Центральному будинку офіцерів відбулася конференція «Солдатські матері — за мир і стабільність». У заході взяли участь заступник Міністра оборони України — керівник апарату Петро Мехед, офіцери структурних підрозділів Міністерства оборони, Генерального штабу, Національної гвардії, Державної Прикордонної Служби України, посадові особи з Адміністрації Президента України та Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, представниці Організації солдатських матерів України на чолі з її Головою Валентиною Артамоновою та інші поважні гості.
29 08 2014
Докладніше ...


До Хмельницького регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян, які переїхали з території АТО і Криму, звернулося понад 2 тис. осіб
У четвер, 28 серпня, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус взяв участь у засіданні Міжвідомчого координаційного штабу та нараді з керівниками регіональних штабів з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.
Станом на 28.08.2014 року на території області перебуває 2160 переселенців, з них з АР Крим та м. Севастополя – 441, з Донецької та Луганської областей - 1719:
- 441 особа прибула з АР Крим (з них 173 дитини; 112 жінок; 75 чоловіків; 81 людина похилого віку);
- 1719 осіб із районів проведення АТО (з них 629 дітей; 584 жінки; 192 чоловіка; 314 людей похилого віку).
28 08 2014
Докладніше ...


Хмельницький „Подолянчик” полонив своїм мистецтвом Туреччину
У серпні Народний художній колектив України, ансамбль танцю “Подолянчик” Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, лауреат Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів і конкурсів, був запрошений на Міжнародний фольклорний фестиваль танцю у м.Ялвач, у Туреччину. На цей фестиваль з’їхалися фольклорні колективи з Грузії, Абхазії, Болгарії, Македонії, Угорщини, і звичайно, з Туреччини.
28 08 2014
Докладніше ...


Рятувальники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області зустріли одразу три сім’ї переселенців та надали їм допомогу
Рятувальники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області продовжують надавати допомогу громадянам, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території.
28 08 2014
Докладніше ...


Президент скасував візит до Туреччини та терміново скликає засідання РНБО
Президент України Петро Порошенко у зв’язку з різким загостренням ситуації в Донецькій області скасував робочий візит до Турецької Республіки.
28 08 2014
Докладніше ...


На відео-селекторній нараді МОЗ аналізували стан реалізації пілотного проекту щодо відшкодування коштів на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою в регіонах

26 серпня відбулася відео-селекторна нарада Міністерства охорони здоров'я з Хмельницькою, Вінницькою, Житомирською, Чернівецькою, Черкаською, Сумською, Київською областями та м. Київ щодо реалізації пілотного проекту стосовно запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою, яку проводив головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності терапія, член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор В.З. Нетяженко.
28 08 2014
Докладніше ...


Хмельниччина повністю ліквідувала борги на 17 підприємствах області
Про це на засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат зазначив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.
«Результатом нашої спільної роботи є виплата з початку року 7 мільйонів 250 тисяч гривень заборгованої заробітної плати», - сказав він.
28 08 2014
Докладніше ...


Угода про асоціацію з ЄС має стати каркасом реформ – Дмитро Шимків

Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом має стати каркасом реформ в країні, реалізація яких передбачена «Стратегією сталого розвиту – 2020». Про це під час брифінгу заявив заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків.
27 08 2014
Докладніше ...


«Війною обпалені, працею звеличені»

Нещодавно Хмельницька обласна філармонія зібрала найкращі голоси Хмельниччини. Заклад прийняв VI обласний фестиваль хорів ветеранів війни та праці «Війною обпалені, працею звеличені». Завітала на це святкове дійство і заступник голови – керівник апарату адміністрації Леся Стебло.
27 08 2014
Докладніше ...


Городоцьких чемпіонів побільшало

З черговими медалями, та ще й найвищого ґатунку, повернулись з Чемпіонату Європи з гирьового спорту серед ветеранів та Всесвітньої Олімпіади з гирьового спорту городоцькі гирьовики Костянтин Омельчук та Оксана Панькевич.
27 08 2014
Докладніше ...


Ми вимагаємо рішучих дій, які принесуть мир на українську землю – Президент Порошенко
Зустрічі у Мінську привели до певних результатів, заявив Президент України Петро Порошенко журналістам за підсумками переговорів з лідерами Білорусі, Казахстану, Росії та представниками Європейського Союзу.

«Головна наша мета - це мир. Ми вимагаємо рішучих дій, які здатні принести мир на українську землю», - заявив Президент.
27 08 2014
Докладніше ...


У селі Порохня Волочиського району відкрито пам'ятник Тарасу Шевченку
22 серпня у селі Порохня відбулось урочисте відкриття пам’ятника великому українському Кобзареві Тарасу Шевченку, приурочене 200-чю від Дня народження поета, Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України.
26 08 2014
Докладніше ...


Арсеній Яценюк: Уряд представить План відродження України
На засіданні Уряду 27 серпня Кабінет Міністрів представить План відродження України – кроки, які необхідно зробити в короткостроковій перспективі. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у п’ятницю, 22 серпня, в інтерв’ю українським телеканалам.
26 08 2014
Докладніше ...


Спецпризначенець з Хмельницького, Євген Зеленський, посмертно отримав звання Героя України

Президент України Петро Порошенко присвоїв звання Герой України з врученням ордену «Золота зірка» двом бійцям АТО — старшому лейтенанту Євгенію Зеленському (посмертно) та полковнику Михайлу Забродському. Відповідні Укази Глава держави підписав 23 серпня.
Командир групи 8-го окремого полку спецпризначення оперативного командування «Північ» Сухопутних військ старший лейтенант Євгеній Зеленський нагороджений за мужність і героїзм, виявлені під час виконання військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя (посмертно).
26 08 2014
Докладніше ...


Звернення Президента України щодо дострокових парламентських виборів 26 жовтня

Дорогі співвітчизники!

Я вирішив достроково припинити повноваження Верховної Ради сьомого скликання.

Вибори нового Парламенту відбудуться 26 жовтня 2014 року.

Це рішення я ухвалив у строгій відповідності зі статтею 90 Конституції України.

З урахуванням очікувань переважної більшості громадян України та на виконання власного слова, яке давав, балотуючись на посаду Президента.
26 08 2014
Докладніше ...


Хмельничани, які досягли 16-річчя у серпні, отримали паспорти у День Незалежності
День 23-ї річниці незалежності України в місті Хмельницькому розпочався із молебнів за Україну та український народ, що відслужили в храмах всіх релігійних конфесій міста.
На майданчику біля пам'ятника Т.Г. Шевченку за участю голови обласної державної адміністрації Леоніда Пруса, голови обласної ради Івана Гончара, міського голови Сергія Мельника, депутатів всіх рівнів, представників духовенства, політичних партій, громадськості відбувся мітинг, покладання квітів до пам'ятника Великому Кобзареві та вручення паспортів юним хмельничанам, які досягли 16-річного віку і мають особливі здобутки у навчанні, спорті, мистецтві.
24 08 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Наступна >>


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання




Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ