This version of the page http://www.tmm.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-29. The original page over time could change.
Квартири в Києві, купити квартиру від компанії ТММ











Квартири в Києві

Компанія ТММ - це девелоперсько-будівельна компанія повного циклу. Основним видом діяльності компанії є проектування та будівництво будинків "під ключ", що охоплює весь комплекс будівельних та оздоблювальних робіт, а також подальше обслуговування об'єктів після здачі їх в експлуатацію.

Компанія ТММ працює на будівельному ринку України з 1994 року і є однією з провідних будівельних компаній України.

З травня 2007 року акції компанії ТММ котуються на Франкфуртській фондовій біржі.

Читати далі

Ринок нерухомості завжди був пов’язаний з жорсткою конкуренцією та постійним змаганням за лідерство. Старі технології будівництва поступово витісняються більш сучасними. З’являються новіші, зручніші, дешевші та більш практичні матеріали. Доступнішими стають нові технологічні рішення, які значно підвищують якість роботи та її швидкість. Тільки стабільний розвиток, відстеження світових тенденцій може дозволити компанії-забудовнику не загубитися серед конкурентів.

Компанія ТММ не тільки йде в ногу з часом, вона є новатором у сфері будівництва в Україні. Саме ми одні із перших впроваджуємо передові методики та технології, першими переходимо до використання сучасних досягнень в галузі будівельних матеріалів та техніки.

Основним напрямком діяльності компанії ТММ є будівництво житлових будинків та продаж нерухомості у новобудовах. ТММ пропонує своїм клієнтам купити квартири в Києві та Київський області, Харкові, Житомирі та АР Крим. За 18 років діяльності компанії ми реалізували понад 30 проектів у різних регіонах України, загальна площа яких перевищує 600 тис. кв. м.

Купити квартиру в Києві - це важливий крок в житті кожної людини, який пов'язаний з вибором серед різноманітних варіантів: купити квартиру на первинному чи на вторинному ринку, придбати нерухомість ще на етапі будівництва чи в побудованому об’єкті, купити квартиру без посередників у забудовника чи скористатися послугами посередника.

Купівля квартири на первинному ринку дає можливість не тільки придбати нерухомість на вигідних умовах, але насамперед отримати квартиру, що буде максимально відповідати Вашим очікуванням щодо планування, площі, поверху, орієнтації по сторонах світу, використаних матеріалів та ін. Крім того, купуючи квартиру в новобудові, Ви позбавляєте себе зайвого клопоту. Вам не доведеться хвилюватись з приводу надійності електропроводки, стану водопроводу чи опалювальної системи.

Немає значення, обираєте Ви квартири в Києві в будинку, що будується чи на вторинному ринку, нерухомість є одним з надійніших та вигідніших видів інвестицій, який дасть Вам змогу завжди відчувати впевненість у майбутньому.

Купити нерухомість у Києві відносно просто. Складніше обрати компанію, якій можна довірити свої кошти, яка зможе виправдати очікування. Найкращий вибір – довіритись лідерам ринку, компанії ТММ!

Сховати




Новини компанії


26.08.14

Скаргу представників ТММ на повідомлення-рішення про накладання рекордного штрафу в 200 млн грн податківці розглядатимуть 53 дні

Після отримання 11 серпня 2014 року скарги від представників ТММ на повідомлення-рішення, в тому числі про нарахування незаконного штрафу порядку 200 000 000 гривень, представники Держфіскальної служби в особі заступника начальника Малихіної О. М....


20.08.14

Мітинг компанії ТММ проти чиновників-фальсифікаторів завершився передачею відкритого листа прем'єр-міністру України

20 серпня 2014 року близько 250 працівників компанії ТММ і понад 10 представників інших підприємств будівельної галузі пікетували будівлю Кабінету Міністрів на вул.Грушевського 12/2. Учасники акції звернулися до прем'єр-міністра України з вимогою...


усі новини









Компанія ТММ успішно реалізувала 32 проекти у трьох містах України
 



Сьогодні ТММ реалізує 4 проекти у двох містах України
 



У портфелі компанії ТММ наразі є 11 перспективних проектів у чотирьох регіонах України
 

Головний офіс

адреса: 01001 м. Київ, вул. Володимирська, 49а
тел.: +38 (044) 593-07-11, 593-07-27 (відділ продажу)
факс: +38 (044) 593-07-12
е-mail: info@tmm.ua

Квартири в Києві | Квартиры в Киеве | Недвижимость в Киеве | Новостройки | Строительные компании
Про компанію | Девелопмент | Будівництво | Обслуговування | Продукти та послуги | Інвесторам | Прес-центр | Контакти
Умови доступу та використання сайту   © 2007 Developed by Domino / ITCG