This version of the page http://www.providna.ua/ru/akciya-kasko-15 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-29. The original page over time could change.
Акция "КАСКОві умови для завбачливого господаря" (акция завершена) | ПРОВИДНА страховая компания, автострахование, КАСКО, автоцивилка, автогражданка
 

Languages

  • рус
  • укр
_
Твитнуть
  • Для Вас
  • Для Вашей компании
  • Урегулирование
  • О ПРОВИДНОЙ
  • Пресс-центр
  • ЗАДАТЬ ВОПРОС
  • Контакты и офисы

Акция "КАСКОві умови для завбачливого господаря" (акция завершена)

1. Тривалість і територія дії застосування акційних умов.

1.1. Укладення договорів страхування за страховими продуктами ПРОВІДНА АВТО із застосуванням цих акційних умов триває у період із 1 жовтня 2010 року до 30 листопада 2010 року включно (надалі – Період). Акційні умови застосовується до договорів, які укладаються вперше чи поновлюються і розповсюджуються на договори страхування за страховими продуктами ПРОВІДНА АВТО (див. п. 2.2 цих Умов), які укладені, оплачені та вступили в дію в зазначений Період або вступають в дію не пізніше 15 грудня 2010 р. включно.
1.2. Акційні умови застосовується до договору страхування одного транспортного засобу лише за умови одночасного укладення не менше одного договору страхування майна за одним із страхових продуктів, зазначених в п. 2.3 цих Умов.
1.3. Застосування акційних умов проводиться на всій території України і є обов’язковим при укладенні договорів страхування за продуктами згідно п. 2.2 цих Умов
1.4. Страхувальниками за цими умовами можуть бути фізичні особи, які мають намір укласти договір страхування транспортного засобу в Період дії цих Умов.
1.5. Страхувальниками за цими умовами не можуть бути співробітники, штатні та позаштатні агенти ПРОВІДНОЇ, страхові чи не страхові партнери ПРОВІДНОЇ.

2. Порядок укладання договору ПРОВІДНА АВТО.
2.1. Основною складовою цих умов є акційна ціна страхового продукту за продуктовою лінійкою ПРОВІДНА АВТО. Страховий тариф за цими умовами визначається шляхом множення розрахункового страхового тарифу на коефіцієнт 0,85, а саме:
Акційна ціна = страхова сума x розрахунковий страховий тариф x 0,85.
2.2. Акційна ціна розповсюджуються на страхові продукти продуктової лінійки ПРОВІДНА АВТО (акційні страхові продукти):
2.2.1. ПРОВІДНА АВТО «Класика»,
2.2.2. ПРОВІДНА АВТО «Економ»,
2.2.3. ПРОВІДНА АВТО «Економ до першого випадку»,
2.2.4. ПРОВІДНА АВТО стандартні умови,
2.2.5. ПРОВІДНА АВТО в заставу (не партнерська програма).

2.3.   Обов’язковою умовою застосування акційної ціни при укладенні договору страхування за продуктом ПРОВІДНА АВТО є одночасне укладення тим самим страхувальником договору страхування майна фізичних осіб строком дії не менше 12 місяців за одним із таких страхових продуктів:
2.3.1. ПРОВІДНА КВАРТИРА „Класика”,
2.3.2. ПРОВІДНА КВАРТИРА „Експрес”,
2.3.3. ПРОВІДНА БУДИНОК „ Класика”,
2.3.4. ПРОВІДНА БУДИНОК „Експрес”.

3. У випадку переукладення на новий строк договорів страхування за страховими продуктами ПРОВІДНА АВТО, укладених в Період дії цих акційних Умов, до них застосовуватимуться ті умови страхування та страхові тарифи, що будуть чинними на момент переукладання.