This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=348 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-26. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Благодійний фонд "Надія" закликає хмельничан підтримати захисників України 

(інформація на 15.08.2014)

  

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

 

 

Привітання міського голови Сергія Мельника


Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


РЕМ повідомляє
Понеділок, 02 червня 2014, 16:36
У зв’язку із чисткою траси 2 червня з 9.00 до 17.00 буде призупинено електропостачання житлових будинків за адресами: вул. Щедріна, №№ 18-46, 43-69, 11-39/8; вул. Кудрянки, №№ 1-29, 2-30; вул. Трудова, №№ 52-102, 106/7, 106/12; вул. Ювілейна, №№ 19-111, 16-116; вул. Чубинського, №№ 49-69, 58-86; вул. Цегельна, №№ 13/1-33/1; пров. Ювілейний, №№ 23-93; 26-114.
3 червня з 9.00 до 16.00 в зв’язку з підключенням шаф обліку буде відсутня електроенергія в будинках за адресами: вул. Винниченка, №№2-38, 1-43; вул. Папаніна, №№ 13-17; пров. Панфілова, №№9-17, 2-22.
Детальніше...
 
Хмельничан закликали подарувати родину знедоленій дитині
Понеділок, 02 червня 2014, 16:05
У рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів акцію «Подаруйте дитині родину». Фахівці Центру спільно із волонтерами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії розповіли всім охочим про сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Роздали хмельничанам близько тисячі інформаційних листівок на відповідну тематику. Незважаючи на чимало проблем із вихованням прийомних дітей у сім’ях, закликаємо хмельничан замислитись про готовність подарувати тепло і любов знедоленій дитині, долучившись до благородної, гуманної справи.
Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 2 до 8 червня 2014 року
Понеділок, 02 червня 2014, 15:30

 

Детальніше...
 
Відбулося позачергове засідання виконкому
Понеділок, 02 червня 2014, 15:05
Під головуванням міського голови Сергія Мельника відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Під час засідання члени виконкому заслухали представника Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату, який ознайомив із проектом рішення про проведення чергового призову громадян України на строкову службу у м. Хмельницькому до Збройних Сил України та інших військових формувань України, утворених відповідно до законодавства України у травні-липні 2014 року. Рішення підготовлено відповідно до Указу в.о. Президента України від 1 травня 2014 року "Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави".
Детальніше...
 
Служба зайнятості - випускникам
Понеділок, 02 червня 2014, 14:11
Для допомоги у професійному самовизначенні молоді, формування усвідомленого підходу до вибору професії, інформування про послуги центру зайнятості, права та соціальні гарантії молоді, можливість навчання за сприянням служби зайнятості 31 травня Хмельницький міським центром зайнятості проведено виїзну акцію “Служба зайнятості - випускникам” із використанням мобільного центру профорієнтації. Під час заходу учні отримали інформацію щодо особливостей професій, їх типів, а також ознайомилися з навчальними закладами міста та області, мали можливість пройти профдіагностичне тестування щодо вибору професії.
Детальніше...
 
Для юних мешканців мікрорайону Гречани влаштували яскраве свято
Понеділок, 02 червня 2014, 12:51
На відзначення Дня захисту дітей на майданчику біля спортивно-культурного центру "Плоскирів" та у верхньому залі відбулась концертно-розважальна програма "Ми діти твої, Україно". Незважаючи на те, що погода внесла корективи у свято, настрій вона не зіпсувала і замість сонця цього дня сяяли дитячі посмішки. В тематичному заході взяло участь майже 300 юних мешканців мікрорайону Гречани. Розпочалось свято із традиційного конкурсу дитячих малюнків на асфальті "Моя Україна", що не залишив байдужим малечу, яка розмалювала увесь асфальт на майданчику. Найкращі художники були нагороджені дипломами та призами.
Детальніше...
 
Молодь Хмельниччини проти паління
Понеділок, 02 червня 2014, 12:40
Всесвітня організація охорони здоров'я у 1987 році оголосила 31 травня Всесвітнім днем без тютюну. Щороку цього дня у всьому світі проходять антитютюнові акції. Подібні заходи відбулися і в Хмельницькому. З метою профілактики тютюнопаління працівники Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели вуличну акцію “Молодь Хмельниччини проти паління”. Під час акції роздали хмельничанам та гостям міста близько 1000 листівок під гаслом “Обери здоров’я – обери життя!”.
Детальніше...
 
До уваги громадян!
Понеділок, 02 червня 2014, 12:34
Громадською приймальнею при Хмельницькому міськрайонному управлінні юстиції з надання безоплатної первинної правової допомоги, що працює за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, №71, у взаємодії із державними нотаріальними конторами забезпечується першочергове надання правової допомоги (надання правових консультацій, роз'яснення законодавства, складання правових документів, окрім процесуальних, забезпечення доступу до нотаріальних послуг, пов’язаних із оформленням спадщини) учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх сімей, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.
Детальніше...
 
Спеціальна комісія пропонує поповнити когорту почесних громадян міста двома достойними хмельничанами
Понеділок, 02 червня 2014, 10:24
На засіданні комісії з визначення кандидатів на присвоєння звання „Почесний громадянин міста Хмельницького”, яке днями провів заступник міського голови, голова комісії Григорій Давиденко, розглянули матеріали кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хмельницького» у 2014 році - чемпіонки Олімпійських ігор з вільної боротьби Іріні Мерлені та ветерана Великої Вітчизняної війни і праці, єдиного в області та місті Хмельницькому кавалера чотирьох медалей «За відвагу» Григорія Атаманюка. Комісія рекомендує саме цих двох достойних і заслужених хмельничан на присвоєння найвищого для жителів нашого міста звання.
Варто нагадати, що нині Хмельницький має вже 20 почесних громадян.
З метою вивчення громадської думки надаємо докладнішу інформацію про претендентів на звання „Почесний громадянин міста Хмельницького” 2014 року.
Детальніше...
 
Хмельницькі школярі святкують випускний
Субота, 31 травня 2014, 12:36
Сьогодні в приміщенні Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького одинадцятикласники хмельницьких шкіл приймали вітання з нагоди свята "Випускник – 2014". У цей день стіни рідних навчальних закладів залишають 1 649 випускників, з яких 182 учні, нагороджені золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні" та 33 випускники – срібною медаллю "За досягнення у навчанні". Привітати зі святом школярів та їх батьків прийшли перші особи міста та області.
Детальніше...
 
Фахівці центру зайнятості провели тематичний захід для біженців
П'ятниця, 30 травня 2014, 15:44
Днями спеціалісти Хмельницького міського центру зайнятості провели інформаційно-просвітницький захід "День відкритих дверей центру зайнятості" для зайнятих та незайнятих осіб, які мають статус біженця і перебувають на обліку в Управлінні Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.  Pахід мав на меті широке інформування згаданої категорії населення щодо соціальних послуг, які надаються державною службою зайнятості, роз’яснення Закону України "Про зайнятість населення", яким передбачено надання повного комплексу безкоштовних соціальних послуг з працевлаштування біженців та осіб, які потребують додаткового захисту не залежно від адреси реєстрації місця проживання та в порядку, встановленого для громадян України.
Детальніше...
 
Хмельницькі тепловики готуються до опалювального сезону
П'ятниця, 30 травня 2014, 15:33
Комунальне підприємство "Хмельницьктеплокомуненерго" розпочало активну підготовку всього теплового господарства: котелень, центральних теплових пунктів і теплових мереж до експлуатації в зимовий період. Цьогоріч завершуються роботи відповідно до заходів, які передбачені Програмою модернізації комунальної теплоенергетики Хмельницької області на 2010-2014 роки, Програмою реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Хмельницького на 2010-2014 роки, а також розроблена інвестиційна програма підприємства на 2014 рік. Зараз працівники підприємства замінюють мережі у мікрорайоні Ракове, Дубове, Озерна. Активно працюють в центрі міста, зокрема на вулиці Соборній.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Останній дзвоник сповістив про завершення навчального року
  • Увага! Погіршення погодних умов
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на червень 2014 року /уточнений/
  • Зміни у законодавстві України
  • 23000 юних хмельничан змістовно відпочинуть та оздоровляться цього літнього сезону в таборах і санаторіях
  • Хмельницькі близнята втретє крокували святковою колоною центром міста
  • Делегація Хмельницького розділила з молдовським побратимом Белць святкування Дня міста
  • Нове призначення
  • Дотримання правопорядку в місті контролює адміністративна комісія
  • Протягом тижня працівники всіх ЖЕКів, окрім іншого, старанно косили траву та прибирали прибудинкові території житлових будинків
  • Нове призначення
  • Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення виконавчого комітету “Про встановлення тарифів на послуги лазні та сауни”
  • РЕМ повідомляє
  • Працівники комунального підприємства із зеленого будівництва і благоустрою впродовж минулого тижня активно впорядковували відпочинкові зони міста
  • МКП "Хмельницькводоканал" повідомляє
  • Зміни до законодавства, що регулює надання інформації та доступ до публічної інформації, сприятимуть подальшій відкритості у діяльності державних органів
  • РЕМ повідомляє
  • Прикордонники приймають вітання з нагоди професійного свята
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Наступна > Кінець >>

Сторінка 30 з 205
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02