This version of the page http://k2.ua/ua/announcement/metr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-26. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
26 серпня 2014
Див╕ться ввечер╕

18:10 Модний вирок

19:10 Д/с ╤гри дол╕

20:10 Зайв╕ 10 рок╕в

21:10 Д/с З╕рков╕ ╕стор╕╖

23:00 Правда про ╖жу

К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
комфорт-шоу
Квадратний метр

Мр╕яти, як в╕домо, просто, а от вт╕лювати сво╖ мр╕╖ в життя - складн╕ше. "Ви мр╕╓те - ми вт╕лю╓мо" - саме такий дев╕з прикладно╖ програми "Комфорт-шоу "Квадратний метр". Отже, якщо у вас ╓ ориг╕нальна ╕дея, як зм╕нити свою квартиру, але не вистача╓ досв╕ду ╕ засоб╕в, ви зверта╓тесь у програму. Тут ус╕ ваш╕ побажання передаються профес╕йному дизайнеров╕, котрий ╕з урахуванням ус╕х фантаз╕й робить проект майбутнього ремонту ╕з застосуванням нов╕тн╕х технолог╕й та ориг╕нальних декораторських р╕шень. В╕н же склада╓ попередн╕й кошторис, виходячи з ф╕нансових можливостей замовника. Дал╕ до справи п╕дключа╓ться виконроб, який разом ╕з дизайнером вируша╓ за будматер╕алами. Квартиру, хазя╖ яко╖ на цей час ви╖жджають, готують до ремонтних роб╕т. Наступним етапом ста╓ власне перебудова. Метр за метром, в╕д п╕длоги до стел╕, житло почина╓ набувати бажаного вигляду. Паралельно в дизайнерському оф╕с╕ п╕дбираються мебл╕ й аксесуари, котр╕ стануть подарунком господарям до новос╕лля.

"Пощастило ж комусь, комфортно влаштувалися", - подума╓те ви, вочевидь забуваючи про те, що шоу ще й прикладне. ╤ вам н╕хто не заважа╓ скористатися знаннями, отриманими завдяки програм╕, ╕ надати власному будинков╕ сучасний вигляд. Т╕льки будьте уважн╕! Деяк╕ роботи, як╕ краще дов╕рити фах╕вцям.!

В╕второк, 26 серпня, 16:00
шоу перевт╕лень
Зайв╕ 10 рок╕в
За допомогою експерт╕в у галуз╕ косметолог╕╖, стоматолог╕╖ та хирург╕╖ учасники шоу мають нагоду зм╕нити свою зовн╕шн╕сть...
Середа, 27 серпня, 21:00
авторська програма
Школа доктора Комаровського
"Школа доктора Комаровського" - це справжня школа для мам ╕ тат, як╕ прагнуть бути розумними батьками...
Середа, 27 серпня, 10:10
програма первт╕лень
Модний вирок
Видатний ╕сторик моди Олександр Василь╓в та його команда експерт╕в-стил╕ст╕в допоможуть створити образ справжньо╖ ж╕нки!..
Середа, 27 серпня, 13:20
Телебачення для вс╕╓╖ родини