This version of the page http://txt.newsru.ua/world/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-25. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Світ ]]>
]]> Світ
// Світ // Понеділок, 25 серпня 2014 р.
пошук
РУС   УКР
ВСІ НОВИНИ
УКРАЇНА
СВІТ
ЕКОНОМІКА
СПОРТ
КУЛЬТУРА
АВТО
ПРЕСА
ЄВРОПА
АРХІВ
ПОШУК
RSS

У РФ жорстоко побили кореспондента "Эха Москвы" при висвітленні пікету на підтримку України
Під час висвітлення акції на підтримку України в Петербурзі був сильно побитий невідомими власкор радіостанції "Эхо Москвы" Арсеній Веснін. На нього напали люди з георгіївськими стрічками, повалили на землю і стали бити ногами по обличчю.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 18:50

Папа Римський молиться за мир в Україні
Папа Римський Франциск передав свої привітання президентові України Петру Порошенку з нагоди 23-ї річниці Незалежності. Глава Римо-католицької церкви висловив президенту та всім українцям "сердечні побажання благополуччя та миру".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 17:45

Президент Польщі привітав українців і засудив російську агресію
Президент Республіки Польща Броніслав Коморовський привітав український народ і президента Петра Порошенка з Днем Незалежності. Польща однозначно засуджує російську агресію – окупацію Криму та підтримку сепаратистів на сході.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 16:32

Росію можна стримати лише загрозою нової Світової війни – Едвард Лукас
Після початку вторгнення Путіна до України, зазначає політолог, "Вашингтону вже давно слід передати Москві своє власне жорстке послання". "2009 року в ході військових навчань російські війська відпрацьовували вторгнення та окупацію країн Балтії. Більш того, ці навчання включали у себе ядерний удар по Варшаві", - нагадує Лукас.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 15:48

Президент Естонії привітав українців і побажав твердості духу
Президент Тоомас Хендрік Ільвес надіслав лист главі України Петру Порошенку, в якому привітав український народ з Днем Незалежності, побажавши сил і твердості духу для захисту суверенітету. Він також запевнив, що Естонія твердо стоїть у ряді найближчих союзників і партнерів України.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 14:38

Українці США запалили "іскру єдності"
Українці в США провели флешмоб "Запали іскру єдності". Акція відбулась одночасно у чотирьох американських містах. Запалювали іскру єдності за ініціативи співачки Руслани Лижичко. У Чикаго відбулась урочиста церемонія підняття українського прапора.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 12:53

Лукашенко привітав Порошенка з Днем Незалежності
Президент Республіки Бєларусь Олександр Лукашенко привітав президента України Петра Порошенка з Днем Незалежності України. "Щиро ціную взаєморозуміння, що встановилося між нами, і буду радий продовженню конструктивного діалогу між Бєларуссю і Україною", - відзначив глава РБ.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 12:23

Обама привітав народ України із 23-ю річницею Незалежності
Президент США Барак Обама привітав народ України та президента Петра Порошенка з 23-ю річницею Незалежності держави. Він заявив, що Сполучені Штати цінують свою дружбу з українцями та сподіваються на продовження співробітництва.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 12:00

На мосту біля Кремля вивісили український прапор. П'ятеро затриманих
Акція була присвячена Дню Незалежності України. Затримано Катерину Рижову, Ольгу Фалєєву, Миколу Глухіна, Валерію Надєждіну та Павла Кузнєцова. Усі вони доправлені до відділка "Замоскворіччя".
фото версія для друку зберегти як файл отправить 24 серпня 2014 р., 11:15

Виверження вулкана в Ісландії можливе будь-якої хвилини, рівень небезпеки для літаків зашкалює
Через загрозу виверження вулкана Бардабунга влада Ісландії підвищили до "червоного" рівень небезпеки для літаків - це означає, що виверження може статися в будь-яку хвилину. За даними ісландської метеорологічної служби, землетрус магнітудою 4,7 - найсильніший за останні кілька днів - стався в районі вулкана Бардабунга в ніч на 22 серпня.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 23 серпня 2014 р., 20:02




]]>
]]>
Понеділок, 25 серпня 2014 р.   Остання новина: 21:01
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2014