This version of the page http://med.edu.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-25. The original page over time could change.
ХМАПО
   
 

 Ректор


 Хвисюк Олександр Миколайович - ректор Харківської медичної академії післядипломної освіти, професор
Шановні друзі!

Я маю честь вітати Вас від імені колективу співробітників і слухачів Харківської медичної академії післядипломної освіти!

Наша Академія має 90-річну історію і давні традиції, які ми дбайливо зберігаємо і всіляко примножуємо. У її стінах в різні роки працювали і продовжують працювати видатні майстри лікарської справи, відомі вчені й талановиті педагоги, імена яких прикрашають славні сторінки вітчизняної історії.

Академія є одним з найпотужніших в Україні вищих навчальних закладів, котрий проводить всі види післядипломної освіти для лікарів України, країн СНД та далекого зарубіжжя.

Академія є унікальним в Україні за своїм профілем вищим навчальним закладом післядипломної освіти, що готує фахівців за наступними напрямками: первинна спеціалізація (інтернатура) з 48 спеціальностей, вторинна спеціалізація з 70 спеціальностей, тематичне удосконалення, передатестаційна підготовка і стажування майже з усіх лікарських спеціальностей.

На протязі багатьох років в академії створена продуктивна система підготовки науково-педагогічних кадрів та чітка система планування науково-дослідних робіт. Видатні вчені академії та сформовані ними наукові школи і напрямки мають не тільки вітчизняне, а й всесвітнє визнання.

Майбутнє розвитку сучасної медицини за фахівцями нового покоління і Ви приймете правильне рішення, обравши наш навчальний заклад для продовження своєї освіти на післядипломному етапі.

Ми будемо раді бачити Вас у нашій Академії!

Усi новини
21.08.2014
Вітання Міністра охорони здоров'я України О.С. Мусія з нагоди Дня знань.
Шановні першокурсники, викладачі та студенти вищих медичних та фармацевтичних навчальних закладів України!
13.08.2014
Українські медичні вузи посилять підготовку сімейних та військових лікарів
Про це повідомив в.о. директор Департаменту персоналу, освіти та науки МОЗ України Олександр Волосовець під час брифінгу в ІА «Укрінформ», присвяченому перебігу вступної кампанії у вищі медичні навчальні заклади, кадровому забезпеченню медичної галузі.
27.06.2014
Вітання Міністра охорони здоров’я України Олега Мусія випускникам 2014 року вищих медичних та фармацевтичних закладів
Дорогі випускники медичних та фармацевтичних вишів!
Усi конференцii
27.11.2013
Науково-практична конференція молодих вчених
27 листопада 2013 року в Харківській медичній академії післядипломної освіти відбудеться підсумкова науково-практична конференція молодих вчених "Медицина XXI століття", присвячена 90-річчю ХМАПО.