ДЗВОНИ ЧОРНОБИЛЯ Києво-Святошинського району http://dzwony.hrest.info CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGION Wed, 06 Aug 2014 04:27:29 +0000 uk hourly 1 Допомога біженцям з Криму і інших регіонів http://dzwony.hrest.info/?p=3376 http://dzwony.hrest.info/?p=3376#comments Sat, 02 Aug 2014 19:00:28 +0000 Diana http://dzwony.hrest.info/?p=3376 Сьогодні наша організація передала гуманітарну допомогу біженцям.Жахливі події, що відбуваються в країні, зробили людей вигнанцями. Наростання нестабільності, має великий  вплив не тільки на економічну ситуацію. Люди, що приїхали у наш регіон сподіваються на захист, та підтримку держави.
Ми допомогли реально – надали теплий одяг і взуття для дітей, та дорослих.
Долучайтесь до добрих справ, біженці знаходяться у УТОГ (м.Боярка), серед них діти 9-15 років, які чекають Вашої підтримки.

]]>
http://dzwony.hrest.info/?feed=rss2&p=3376 0
Одяг та взуття з БФ «Соціальне партнерство» http://dzwony.hrest.info/?p=3374 http://dzwony.hrest.info/?p=3374#comments Sat, 02 Aug 2014 18:59:04 +0000 Diana http://dzwony.hrest.info/?p=3374 У Центрі «Стефанія», працюють люди, які  допомагають не тільки безхатченкам, а й біженцям з різних куточків України. Інвалідам нашої організації вони вже допомагають не вперше і тому, знають що для наших майстрів потрібен якісний, яскравий одяг.
З великим задоволенням ми дізнались, що ці добрі люди знайшли час і підібрали його для нас. У нашій Державі зараз загострення воєнної ситуації, і за словами владних структур всі кошти направлені на рятувальні операції від сепаратистів.

Нова влада не має коштів на допомогу, та реабілітаційні проекти для інвалідів і нужденних, тому ми дуже дякуємо Президенту БФ «Соціальне партнерство» Поліщук О.М. за те, що вона особисто потурбувалась, щоб нам надали благодійно одяг для нужденних і потерпілих від аварії на ЧАЕС.
На подяку за турботу, наш видатний гончар Чорний В.П. подарував Президенту БФ «Соціальне партнерство» Поліщук О.М.  дві свої роботи з глини.

Важко зараз українським людям, які вистояли у часи майданівських революцій, і негараздів, але найбільше потерпають інваліди, які не мають коштів на харчування , лікування і новий одяг.

]]>
http://dzwony.hrest.info/?feed=rss2&p=3374 0
Наші волонтери зробили свято для діток дитбудинку «Малятко» http://dzwony.hrest.info/?p=3369 http://dzwony.hrest.info/?p=3369#comments Sun, 11 May 2014 04:05:03 +0000 Diana http://dzwony.hrest.info/?p=3369 Кожного дня дітки у дитбудинках чекають батьків, сумують і ось волонтери зробили свято. Десятеро діточок 3-5 років, волонтери привели до храму. Для деяких діток, це було перше причастя і перший крок до храму. У своєму ще досить недовгому житті, ці дітки бачили багато лиха від своїх «неповносправних» батьків і рідних, бо у великих дитячих очах можна побачити жах і біль, але вони їх простили з дитячою щирістю і захотіли помолитись про їх здоров’я і здоров’я близьких, які мабуть і не згадують про них.
Після причастя волонтери подарували діткам подарунки, та деякий час погрались з ними.
Діти були дуже задоволені такому святу і ще довго махали руками з-за огорожі дитбудинку. Кожного дня вони сподіваються, що нарешті за ними прийдуть самі найдорожчі у світі тато і мама, та зігріють їх своїм теплом.
Якщо Ви хочете допомогти зробити діткам свято, або поспілкуватись з ними дзвоніть нам

]]>
http://dzwony.hrest.info/?feed=rss2&p=3369 0
Допомога від благодійників Києво-Печерської Лаври http://dzwony.hrest.info/?p=3365 http://dzwony.hrest.info/?p=3365#comments Fri, 09 May 2014 04:03:42 +0000 Diana http://dzwony.hrest.info/?p=3365 Нещодавно до ветеранів нашої організації завітав представник соціальної служби Києво-Печерської Лаври Тофічук М. Він надав благодійно продукти харчування, і від ветеранів почув не тільки слова подяки, а й цікаві історії про те як Бог допомагав їм у скрутних ситуаціях.
Також діти з багатодітної родини отримали подарунки і продукти харчування.

]]>
http://dzwony.hrest.info/?feed=rss2&p=3365 0
Допомога з БФ «Соціальне партнерство» http://dzwony.hrest.info/?p=3362 http://dzwony.hrest.info/?p=3362#comments Tue, 06 May 2014 04:01:29 +0000 Diana http://dzwony.hrest.info/?p=3362 Візит до Центру «Стефанія», де працюють люди, які переймаються проблемами безхатченків з різних куточків Києва і України нас дуже вразив.У Центрі працюють лікарі, перукарі, є душова, нужденним людям тут надають одяг, годують тричі на день, допомагають у працевлаштуванні. З великим подивом ми дізнались, що опікується цими безпритульними людьми Л.Черновецький.
У нашій Державі немає коштів на підтримку реабілітаційних проектів для інвалідів і нужденних, а на наше звернення у район і область, щодо організації реабілітаційного центру попередня влада тільки обіцяла, тому у районі немає ніяких реальних повноцінно працюючих реабілітаційних закладів для інвалідів. Але ми сподіваємось на нових людей у владі і це гостре питання поставимо перед ними.
На наше звернення Президент БФ «Соціальне партнерство» Поліщук О.М. надала благодійно одяг для нужденних і потерпілих від аварії на ЧАЕС. Ми в свою чергу подарували їй оберіг ляльку-мотанку.
У зв’язку з критичним станом у країні люди зубожіли, а інваліди не мають коштів на харчування і новий одяг. Вони прагнуть гарно виглядати і спілкуватись з оточуючими.
Ми дуже вдячні, всім людям, що надали допомогу нам, тому що навіть хворі люди свої старі речі викидали і одягаючи новий одяг радісно усміхались.

]]>
http://dzwony.hrest.info/?feed=rss2&p=3362 0